+31 (0)77-3541449
|

Seven Oaks Kachel

Posted on november 11, 2016 by admin There have been 0 comments

Seven Oaks kachel met Co2 beveiliging. Met de Seven Oaks kanzelheizung maken nachtelijke vistrips of het aanzitten op een hoogzit eindelijk weer plezier tijdens het vissen of jagen. De Seven Oaks kachel bezit alle finesse die men van een moderne kachel voor in de tent of hoogzit kan verwachten.
seven oaks_fish inn
Deze Seven Oaks gaskachel bezit een geluidsarme electronische onsteking en niet de bekende klikonsteking die te veel herrie maakt op de hoogzit met de gas kachel ontsteken. Tevens heeft deze Seven Oaks kanzelheizung een omvalbeveiliging zodat deze uitspringt als deze gaskachel omvalt. Deze kachel kan gemakkelijk verbonden worden met grote gasflessen van 5 of 11kg. Voor deze koppeling is er natuurlijk al de juiste gasslang met de juiste drukverminderaar er bij geleverd en hoef je daarom geen extra kosten te maken. Nog een optie wat ontzettend handig kan zijn is dat er een aansluitset extra te bestellen is waarmee er met een gasbusje van 500 gram de kachel op de kleinste stand 10 uur warmte kan leveren.
seven oaks_fish inn_2
Deze kleinste stand is meestal ook voldoende in een tent of een hoogzit. Hiermee is de set ontzettend makkelijk te transporteren en hoef je geen grote gasfles mee te zeulen op je hoogzit of naar het viswater. De Seven Oaks heeft een perfect CO2 koolstofmonoxide beveiliging waardoor de veiligheid gegarandeerd is in de tent of hoogzit.


Dit verslag is geplaatst in Karper, Meerval, Roofvis, Witvis and was tagged with hoogzit kachel, tentkachel, tent kachel, kachel