+31 (0)77-3541449
|

Sportex Hydra Speed

Posted on maart 24, 2017 by admin There have been 0 comments

Deze Sportex Hydro roofvis collectie is de nieuwste aanwinst bij het bekende high-end merk Sportex en Fish Inn. Sportex was tot nu toe zeer bekend met hengels in het zeer hoge prijs segment waar Sportex een heel goede naam in had. Nu is Sportex eindelijk met een nieuwe serie roofvishengels op de markt gekomen in een zeer aantrekkelijke prijsklasse.

sportex_hydra_speed_kop
De blank van de Sportex Hydra Speed staat voor kracht en snelheid, zeer strak en een hele snelle actie waardoor de voorzichtige roofvisbeten meteen te bemerken zijn en er een aanslag kan volgen om de haak te zetten. De harde body onderin de blank zorgt ervoor dat de aanslag direct doorkomt ondanks een roofvis die je shad met de kaken stijf op elkaar vasthoudt.
Bij de ontwikkeling van de blank die opgebouwd is uit High Performace carbon is de nadruk gelegd op gewicht besparing en uiterste gevoeligheid. De Sportex Hydra Speed hengels beschikken dan ook over een geweldig oplaad en ontlaadvermogen zodat er perfecte verre en gerichte worpen geplaatst kunnen worden met deze hengels.
De lichte blank maakt het mogelijk om urenlang te werpen zonder vermoeidheid en daardoor kan er een hele dag met gemak door gevist worden. De Sportex hengel is voorzien van SIC geleideogen, een stabiele VSS molenhouder en een hoogwaardige SSP foam handvat.

sportex-hydra-speed2


Dit verslag is geplaatst in Roofvis and was tagged with Roofvis hengel, Sleephengel, Roofvishengel, Sportex Hydra Speed, Sportex