+31 (0)77-3541449
|

Float Plus Pro System

Posted on september 16, 2017 by admin There have been 0 comments

Float Plus Pro System

Het Float Plus Pro System is het nieuwste en meest innovatieve systeem om je bellyboot te upgraden naar een hoger niveau. Float Plus Pro System is vanaf nu bij Roven.nl online te bestellen en wordt binnen een werkdag zonder verzendkosten binnen Nederland verstuurd. Fish Inn heeft de Float Plus Pro systemen goed op voorraad liggen met alle bijbehorende info. Bij Fish Inn werken drie fanatieke bellyboot vissers die zelf het Float Plus Pro System gemonteerd hebben op hun bellyboat. Hierdoor kan er van een perfect praktijk advies genoten worden en wordt er uitgebreid de tijd genomen voor de klant om alle vragen perfect beantwoord te krijgen. Het Float Plus Pro System is de electromotor om electrisch te varen met u eigen bellyboot.
floatplus-026-029-overzicht

Wij zijn in de testfase in 2016 met de ontwerper van Float Plus Pro System gaan vissen op meerval op de Belgische maas. Toen we het Float Plus Pro System in praktijk zagen waren we meteen allemaal verkocht. We herinnerden meteen de vele flippertochten van kilometers lang waarbij we de nodige kramp in ons benen te verduren kregen. Voorheen hadden we vaker klanten in de zaak die zelf slim electromotor systemen gemonteerd hadden op hun bellyboot. Meestal werd er dan een Minn Kota electromotor bij ons aangeschaft en deze werd dan helemaal verbouwd en gemonteerd op hun bellyboot. Daarbij kwam een zware loodaccu en als snel woog de set 40 kg wat ook allemaal meegesjouwd moest worden. Dit alles is voorbij met het nieuwe innovatieve en doorontwikkelde Float Plus Pro systeem.

Het nieuwe Float Plus Pro System heeft een total gewicht van 5800 gram, een echte doorbraak in de voortstuwing van bellyboten, kano's en supboards! Vaak genoeg wordt er met een bellyboot op de schouder ver gelopen om de juiste visstekken te bereiken, hier is ieder kilogram van belang! Het Float Plus Pro System heeft een afstand bediening die draadloos is en heeft een kwalitatief zeer degelijke uitstraling met zijn kleuren lcd scherm. Deze afstandbediening van het Float Plus Pro System is waterdicht en blijft drijven als deze overboord in het water valt.
floatplus-056-afstandbediening
Bij de Float Plus Pro set wordt standaard een houder voor de afstandbediening geleverd die middels een bandje op de bellyboot gemonteerd kan worden. Hierdoor wordt de perfecte bediening voor de Float Plus motor gecreërd zonder dat deze in de weg zit en concentratie kost als je uiterst precies de roofvis aan het bevissen bent. Op de afstandbediening zit een grote draaiknop waarbij de weerstand ingesteld kan worden hoe zwaar of licht deze draaiknop rondgedraaid kan worden. Met deze draaiknop zijn er 100 standen snelheid mogelijk wat eigenlijk traploos betekend. Op het kleuren lcd scherm van de afstand bediening zie je duidelijke de snelheidsstand als cijfer en als grafisch grafiekje weergegeven waar de Float Plus motor in staat. Tevens wordt geweldig het stroomverbruik weergegeven op het lcd scherm wat de Float Plus Pro motor op dat moment verbruikt. Het Float Plus Pro System springt het meest eruit met stroomverbruik. Bij het Float Plus Pro Systeem wordt een hoge kwaliteit 12 volt 41,6 ampere lithium-ion accu geleverd die geweldige prestaties levert.
floatplus-019-accubox-open
Deze Float Plus accu wordt geleverd in een waterdicht koffer , een druppel acculader en elastische bevestigingsbanden. De waterdichte koffer is voorzien van een waterdichte stekkeraansluiting waar de Float Plus electromotor op aangesloten kan worden. Deze Float Plus accubox past precies achter de zitting van de bellyboot en kan perfect geborgd worden met de bijgeleverde elastische bevestigingsbanden aan de bellyboot. Door deze bevestiging is de accubox muurvast verbonden met je bellyboot. In de Float Plus accubox zit een houder voor de afstandbediening die meteen het opladen van de afstand bediening verzorgt. Hierdoor kan je na het vissen de afstand bediening veilig opbergen en is deze bij de volgende vistrip 100% opgeladen. De motor van het Float Plus systeem is gemaakt van vrijwel onverwoestbaar ABS plastic en is voorzien van een rand aan de onderkant die de schroef beschermt.
floatplus-032-motor-zijkant
Het stroomverbruik van de Float Plus motor is ontzettend laag te noemen. Met de volgende 3 vistechnieken kan er zo lang gevist worden met het Float Plus systeem; verticalen tot 20 uur, diagonalen tot 12 uur, trollen tot 6 uur. De Float Plus motor is eenvoudig te bevestiging onder de bellyboot. Men kan kiezen om de stroomkabel buiten langs de bellyboot te laten lopen of door de bellyboot zodat deze mooi weggewerkt is. Kijk de instructie video op ons you tube kanaal hoe de motorbevesting van de Float Plus gemakkelijk bevestigt dient te worden aan de bellyboot. Het Float Plus Pro System is zowel voor zoet als ook voor zout water geschikt waarbij de mogelijkheden eindeloos worden om met een bellyboot te vissen. Denk alleen al aan het bellyboten op zee in fjorden,  langs strekdammen en mooie baaien in bijvoorbeeld Denemarken. Geen last van wind, stroming en een onbehagelijk gevoel of er wel veilig gevist wordt met de bellyboot. Overtuigd om het Float Plus Pro System te kopen? Mochten er nog vragen zijn voordat u het Float Plus Pro System wilt bestellen in onze webshop daar aarzel niet en bel of mail ons met al uw vragen, wij beantwoorden graag al uw vragen met onze eigen praktijkervaring met het Float Plus Pro System.


Dit verslag is geplaatst in Karper, Meerval, Roofvis, Witvis and was tagged with electrische motor bellyboot, Bellyboat motor, Bellyboot motor, Electrisch varen, Float Plus electromotor, Float Plus System, Float Plus