Natuurlijke producten van Pallatrax vanaf nu verkrijgbaar bij Fish Inn Hengelsport

Fish Inn hengelsport is weer een prachtig merk rijker, Pallatrax staat vanaf nu in de schappen.

Pallatrax heeft een product range die werkelijk het voor en door vissers motto uitademt. Tegenwoordig zwemmen er eigenlijk geen karpers meer rond die niet de klappen van de zweep kennen. Vooral op wateren waar de hengeldruk gigantisch hoog ligt maak je met deze nieuwe Pallatrax items net het verschil tussen vangen en niet vangen.;

pallatrax-stonze

De pallatrax Stonze zijn normale stenen die voorzien zijn van een ruime swivel. Niet alleen het loodprobleem wordt hier omzeild maar ook de camouflage is op en top bij gebruik van de Pallatrax Stonze. Wat is er nou natuurlijker dan een steen waar er honderden van in het water liggen? Onderwater opnames hebben bewezen dat een karper wel een half uur naar een systeem kan blijven kijken en vervolgens zich omdraait en op het gemak wegzwemt. De sluwe vis heeft dan toch net je systeem opgemerkt en je kans is verkeken. Heb je een pallatrax Stonze verwerkt in je rig dan schieten je kansen naar boven met een aanbeet te forceren.

pallatrax-hidra-range

Een ander toppertje uit de stal van Pallatrax is de Hidra Range. Dit zijn gedroogde waterslakken en mosseltjes die nadat ze geweekt zijn perfect op de hair gevist kunnen worden. Dit super natuurlijke aas zal op veel dressuur wateren de argwaan van zelf de meest voorzichtige vissen wegnemen. Ons team heeft afgelopen winter al verschillende succesvolle testsessies gemaakt met dit nieuwe aas.

img-20160111-wa0016

fish_pall_mussel

Zeer succesvol op de zwaar gedresseerde karperputten!

Wil jij alle producten van Pallatrax bekijken klik dan hier