De rivieren staan belachelijk hoog en het stroomt extreem hard. Hoewel een Maas in beweging doorgaans garant staat voor actieve vissen, valt er bij deze zondvloed toch niet te vissen want de rivier drijft vol met troep: bomen, koelkasten, caravans zelfs. Het lijkt me niet alleen onverstandig om daar met de bellyboat op te gaan, maar eigenlijk ook onethisch: mensen zijn alles kwijtgeraakt wat ze hadden en dan voel ik me er niet helemaal ok bij om daar vrolijk te gaan varen. Ik herinner me een hoofdstuk uit een boek van de Duitse meervalvisser Stephan Seuss, die beschrijft hoe hij zich op de Po helemaal klem vangt wanneer het water stijgt, terwijl er die zelfde nacht mensen verdrinken in het dorp van waaruit hij is vertrokken met zijn bootje. Ook daar bleef ik aan haperen toen ik het las – maar goed, that’s just me: iedereen moet vooral doen wat hij of zij het juiste acht.

Ondanks al die waterellende had ik wel zin om nog een keertje pelagisch te vissen. Ik ben de laatste maanden vooral bezig geweest met vliegvissen op karper en met zeelten, maar nu begon het pelagische spelletje toch weer te lokken. Nu de rivieren geen optie waren, besloot ik op een afgesloten water te gaan, en omdat ik eerder dit jaar in de gesloten tijd een hele leuke dag had beleefd op belugasteur (https://www.roofmeister.nl/steuren-sleuren-vanuit-de-bellyboat-nederlandse-vissen-van-over-de-2-meter/), trok ik weer naar Enschede. Daar ligt een grote  en zeer diepe zandafgraving, waarin de voorbije tien jaar met de bijzonderste vissen zijn uitgezet: kwabaal, striped bass, meerval, grote karpers en een heleboel steursoorten. Voor deze vissen er in kwamen, was al overduidelijk dat het een gezonde plas was, want er werden toen al baarzen tot vér boven de 50cm gevangen alsmede snoeken van 120+ en snoekbaarzen van 80+, en ook zat er al wat meerval. Het water bevat dan ook enorm veel natuurlijk voedsel, zoals witvis, mosselen en kreeft, en daardoor groeien ook de uitgezette vissen er als kool. Vooral de belugasteur spreekt tot mijn verbeelding: deze uit Rusland afkomstige ‘kaviaarsteur’ blijkt ook uitstekend te gedijen in afgesloten wateren en hoewel hij daar vooralsnog niet de absurde lengtes bereikt van wilde beluga’s (tot 8 meter volgens biologen!) vind ik vissen van twee meter en ver daarboven toch ook aanzienlijke waterburgers. Beluga’s zijn roofvissen: ze voeden zich met andere vissen en doen dat in alle waterlagen.
aviary-image-1626804663007
Bij mijn vorige tripje had ik ontdekt hoe ik deze oervissen pelagisch kon bevissen met mijn meervalspullen en een tros wormen, en dat wou ik nu dus weer doen.

Rond een uur of 9 glijd ik de plas op met mijn bellyboat. Het is vakantie en dus had ik mezelf wat langer nachtrust gegund, en vroeger is sowieso niet nodig voor deze vissoort had ik bij de vorige trip ondervonden: juist de middag uren bleken ze het actiefst. Best wel een verademing in vergelijking met zeelt, karper en meerval, die je vaak het beste vangt rond de randen van de dag, waardoor je nachtrust vaak nogal karig is. Met de Floatplus tuf ik geruisloos naar het roofvisgedeelte van de plas, helemaal aan de overkant: een zone van een hectare of 10 waar geen karpervissers mogen komen. Dat is wel een slimme beslissing van de uitbater en het helpt om burgeroorlogen te voorkomen tussen statische en actieve vissers. Al heel snel zie ik de eerste symbolen op mijn scherm, overduidelijk steuren, maar ze reageren erg nerveus om mijn aanwezigheid. Het zal toch niet waar zijn dat ze hier ook al bang zijn van motoren en transducerstralen, denk ik, want dát is echt wel een probleem geworden op de Maas bij ons. Ik kom gewoon niet boven deze vissen… Wat verder zie ik een signaal van een werkelijk kolossale vis boven 18 meter water. Mijn scherm heeft geen al te hoge resolutie maar in de loop der jaren heb ik wel redelijk geleerd hoe ik symbolen moet interpreteren – op basis van gedrag van het symbool en de vorm natuurlijk – en daarom weet ik dat dit een meerval is: hij zwemt trager dan de steuren en met rustige staartslagen. Hij laat toe dat ik vlak boven hem kom en mijn wormen voor zijn neus zet, hij kijkt ernaar, secondenlang, maar besluit dan toch dat het hem niet genoeg boeit en laat zich in de diepte zakken, waar ik hem uit het oog verlies. Een half uurtje later vind ik een groepje meervallen. Ze zien er niet heel groot uit – ik schat tegen de anderhalve meter – maar blijken wél meer interesse te hebben in mijn trosje wormen. Eentje haak ik al snel maar hij schiet los tijdens de dril – en daarna kan ik de anderen niet meer terugvinden. Ah ah ah, zucht ik, is het weer zo’n dag waarop niets lukt? Ik vaar dapper door, cruisend op zoek naar signalen. En dan vind ik Moby Dick himself: een signaal waar maar geen eind aan lijkt te komen, dat op een meter of vier heel rustig zwemt en niet wegsprint als ik er boven kom. Ik laat mijn aas zakken in de buurt van zijn bek en net op het moment dat ik denk: als dit beest aanbijt krijg ik een hartverzakking, voel ik een tikje. De aanbeten van beluga vorige keer waren snoeihard, dus ik denk dat ik een lijnzwemmer heb, maar dan zie ik de lijn zich langzaam verplaatsen en ik sla aan. De hel barst los: de vis onder me doet 1 staartslag en springt metershoog uit het water, op zes meter van mijn bellyboat vandaan. Hij is waanzinnig groot. Zijn omvang is zo enorm dat ik er met mijn armen niet rond kan, dat weet ik pertinent zeker –  en op mijn scherm had ik al gezien dat dit dier vér boven de twee meter mat. Wanneer de vis neerkomt in het water, breekt mijn onderlijn dwars doormidden: 200 ponds Kevlar, die je met moeite doorgeknipt krijgt. Ik staar naar het eindje touw dat nog onder mijn loodje hangt en kan minutenlang niets zeggen. Het hoort er allemaal bij, zeggen mensen vaak, als je niets wil verspelen moet je gewoon niet meer vissen – maar toch ben ik echt van de kaart. Zonder enige twijfel was dit de grootse zoetwatervis die ik ooit heb gezien, en ik weet echt niet hoe het in godsnaam mogelijk is dat hij die onderlijn brak. Ik weet het nog altijd niet trouwens… Was er een beschadiging die ik niet kon zien? Is de vis met zijn volle gewicht (100 kg plus! )  op dat eindje lijn terecht gekomen waardoor het brak? Ik zal het nooit weten…

Na een eindje te zitten suffen en zielig doen, en al mijn vismaten lastigvallen met zeurberichtjes over dit debacle, besluit ik weer verder te vissen. De steuren lijken medelijden met me te hebben en al gauw haak ik er een die meteen springt en daarna een lange run maakt.

DCIM100GOPROGOPR0747.JPG
Het is gek genoeg geen beluga maar een witte steur – en ik ben er heel blij mee, want deze worden niet vaak gevangen. Kort daarna mag ik dan toch het gevecht aanknopen met een echte beluga. Ook deze vis springt vlak voor mijn bellyboat, en ik houd mijn adem in, maar gelukkig houdt de lijn het nu wel en na een dril van een 20-tal minuten kan ik hem naar de oever dirigeren en bij zijn staart pakken. Een van de medewerkers van Fishing Adventure is in de buurt en neemt wat foto’s.
aviary-image-1626811242974
We schatten de vis op iets boven de twee meter – en ik ben er erg blij mee. Op het gevaar af ondankbaar te lijken (maar dat ben ik echt niet): toen de vis sprong, op dezelfde afstand van mijn bellyboat als het monster dat ik verspeelde, viel het me meteen op dat hij heel veel kleiner was… Een paar uur verlopen zonder actie. Ik zie zelfs amper vissen en vraag me af of ik ze heb verjaagd door al de hele dag boven hun koppies te cruisen. Ik vaar even langs bij een meervalvisser die ik ken, Catrinus Hakze, voor een praatje en wat ouwehoeren. Hij brengt een weekje vakantie door ‘in eigen land’ en daar is dit natuurlijk wel de perfecte plek voor! Gek genoeg blijken de steuren daarna wel weer massaal aanwezig op half water.

Al snel kan ik er weer een vangen, en hij is zelfs nog iets groter dan de vis van daarnet. Een tweede wel zeer mooie troostprijs voor het verspeelde monster dus! Een Duitse karpervisser is zo vriendelijk om langs te komen en een foto te maken. Hij vertelt me dat hij normaliter naar de Maas bij Dinant zou zijn gegaan, maar om dezelfde reden als ik daarvan heeft afgezien. Aardige gozer, en hij is oprecht blij voor me met deze vis. Ik maak nog even een laatste rondje maar voel me voldaan en vaar terug naar de auto.

Ik denk niet dat dit een visserij is die iedereen zal boeien: deze steuren zijn en blijven natuurlijk uitgezette vissen, dus wie enkel en alleen op ‘wilde’ vissen wil gaan, moet hier niet zijn (of zich op de ook aanwezige inheemse rovers concentreren). Maar wie het leuk vindt om een keer op iets anders te vissen pelagisch dan meerval (of snoek/snoekbaars), die kan ik een visdagje hier echt van harte aanraden.
aviary-image-1626816779093
De kick die je krijgt als zo’n haaiachtige vis voor het eerst opdoemt uit het heldere water is echt enorm! Ik zou dit nooit wekelijks willen doen, maar zo een of  twee keer per jaar vind ik het echt wel een mooie afwisseling binnen mijn visserij. Vergis je overigens niet in deze plas: ondanks het enorm mooie visbestand, is het geen makkelijk water. Denk dus niet dat je zo maar snel even wat reuzen tegen je borst gaat trekken. Dit gezegd zijnde heb ik er de paar keer dat ik er was, toch altijd iets spectaculairs meegemaakt. Toen ik er met PlattelandsTV was voor een reportage ving ik er bijvoorbeeld een beluga van 165 cm op een baarshengeltje (https://www.plattelandstv.be/videos/jachtvisvangst/hengelsprokkels-7-de-zeldzame-belugasteur), wat een van de spannendste drils opleverde uit mijn vissersbestaan. Het water doet zijn naam wat dat betreft dus zeker eer aan: het zorgt voor ‘fishing adventures’. Als je het ook een keer wil proberen, neem dan een kijkje op hun website (https://fishingadventure.nl/). Zorg voor stevig – ZEER stevig – materiaal: 40/00 braid, 100 kg onderlijn, één loeisterke haak 4/0 (ik gebruik die groene van Madcat) en een meervalhengel en -reel. En mocht je de Goliath vangen die ik verspeelde, vraag haar dan eens hoe ze dat in ’s hemelsnaam voor elkaar heeft gekregen om een onderlijn van 80kg door te krijgen…

 1. Savage Gear High Rider V2 Bellyboat 150
  Savage Gear High Rider V2 Bellyboat 15 ...

  Deze Savage Gear High Rider V2 Belly Boat 150 is met zijn nieuwe V2 model opnieuw de beste belly boat die op de markt te koop is. De Savage Gear High Rider V2 Belly Boat is samengesteld uit maar liefst 0,9mm dik PVC materiaal wat voorzien is van stevige versterkte en gelaste naden wat ook toegepast wordt bij de welbekende zodiac rubberboten.

  Wat deze High Rider V2 belly boot van Savage Gear zo onderscheidend maakt tegenover het andere bellyboot geweld zijn de drie nieuwe waterdichte eva boxen om je visspullen in op te bergen. Deze EVA opberg boxen hebben een stevige vorm die altijd zijn vorm behoudt waardoor het wel lijkt of er veel meer in deze tassen van deze bellyboot van Savage Gear past.

  Door de perfecte vorm en hoogte van de Savage Gear High Rider V2 Belly Boat 150 ligt deze boot ontzettend hoog op het water ligt heeft deze belly boat van Savage Gear weinig weerstand en bevat deze zeer goed vaareigenschappen. Hierdoor is deze Highrider V2 zeer eenvoudig te besturen waardoor er uiterst secuur gevist kan worden. Voor de veiligheid is er gekozen dat deze bellyboat vier aparte luchtkamers heeft waardoor veiligheid gegarandeerd is. Omdat de zitting uiterst dik is en geproduceerd is met de nieuwe Drop Stitch techniek is er geen zitting beter dan die van de V2 High Rider. Met een heel hoge rugleuning en dat deze ook nog eens op een extra luchtbodem geplaatst wordt zullen er weinig concurrerende belly boats zo goed aanvoelen in de zithouding als deze! Mede hierdoor wordt het je mogelijk gemaakt om een hele dag onvermoeid door te vissen en je concentratie te behouden bij de vaak zo secure visserij op roofvis .

  Alle Savage Gear High Rider V2 belly boat punten op een rij:

  • Zitting is verstelbaar met hengelsteunen aan de achterkant
  • Speciale U-vorm met extra comfortabele, hoge en stabiele zitting
  • Eenvoudig verstelbaar net voor bagage en andere tassen weg te bergen
  • De dwarsstang is eenvoudig los te maken en is tevens voorzien van een handig meetlint.
  • De High Rider is geproduceerd uit 0,9mm dik PVC materiaal met verstevigde naden
  • Bij deze bellyboat worden straps geleverd om de High Rider op de rug te dragen.
  • Repair kit wordt meegeleverd
  • Inclusief voetpomp
  • Gewicht 12kg
  • Totale lengte 150cm
  • Totale breedte 116cm
  • Maximaal laadgewicht 145kg
  • 3 waterdichte EVA zijkant tassen
  • Voetpomp wordt meegeleverd
  • Aanbevolen luchtdruk: bellyboat 0,25bar, bodem 0,7bar

  Savage Gear 71884 0000188660

  Op voorraad

  Levertijd: 1-2 werkdagen

  Speciale prijs € 379,95 Normale prijs € 679,90
  44% korting
 2. Savage Gear High Rider V2 Bellyboat 170
  Savage Gear High Rider V2 Bellyboat 17 ...

  Deze Savage Gear High Rider V2 Belly Boat 170 is met zijn nieuwe V2 model opnieuw de beste belly boat die op de markt te koop is. De Savage Gear High Rider V2 Belly Boat is samengesteld uit maar liefst 0,9mm dik PVC materiaal wat voorzien is van stevige versterkte en gelaste naden wat ook toegepast wordt bij de welbekende zodiac rubberboten.

  Wat deze High Rider V2 belly boot van Savage Gear zo onderscheidend maakt tegenover het andere bellyboot geweld zijn de vier nieuwe waterdichte eva boxen om je visspullen in op te bergen. Deze EVA opberg boxen hebben een stevige vorm die altijd zijn vorm behoudt waardoor het wel lijkt of er veel meer in deze tassen van deze bellyboot van Savage Gear past.

  Wat de Savage Gear High Rider V2 Belly Boat 170 uniek maakt is dat deze geleverd wordt met twee lichtgewicht pendels van zeer goede kwaliteit waarmee je je snel kunt voortbewegen en ook lange stukken af kunt leggen. Door de perfecte vorm van deze High Rider bellyboat en zoals de naam al zegt omdat deze belly boot zeer hoog op het water ligt heeft deze belly boat van Savage Gear weinig weerstand en bevat deze zeer goed vaareigenschappen. Hierdoor is deze Highrider V2 zeer eenvoudig te besturen waardoor er uiterst secuur gevist kan worden. Voor de veiligheid is er gekozen dat deze bellyboat vier aparte luchtkamers heeft waardoor veiligheid gegarandeerd is. Omdat de zitting uiterst dik is en geproduceerd is met de nieuwe Drop Stitch techniek is er geen zitting beter dan die van de V2 High Rider. Met een heel hoge rugleuning en dat deze ook nog eens op een extra luchtbodem geplaatst wordt zullen er weinig concurrerende belly boats zo goed aanvoelen in de zithouding als deze! Mede hierdoor wordt het je mogelijk gemaakt om een hele dag onvermoeid door te vissen en je concentratie te behouden bij de vaak zo secure roofvisserij.

  Alle Savage Gear High Rider V2 belly boat punten op een rij:

  • Zitting is verstelbaar met hengelsteunen aan de achterkant
  • Speciale U-vorm met extra comfortabele, hoge en stabiele zitting
  • Eenvoudig verstelbaar net voor bagage en andere tassen weg te bergen
  • De dwarsstang is eenvoudig los te maken en is tevens voorzien van een handig meetlint.
  • De High Rider is geproduceerd uit 0,9mm dik PVC materiaal met verstevigde naden
  • Bij deze bellyboat worden straps geleverd om de High Rider op de rug te dragen.
  • Repair kit wordt meegeleverd
  • Inclusief voetpomp
  • Gewicht 14kg
  • Totale lengte 170cm
  • Maximaal laadgewicht 180kg
  • 3 waterdichte EVA zijkant tassen
  • 1 waterdichte EVA rugtas
  • Voetpomp wordt meegeleverd
  • Aanbevolen luchtdruk: bellyboat 0,25bar, bodem 0,7bar
  • Lichtgewicht Peddels

  Savage Gear 71885 0000188662

  Op voorraad

  Levertijd: 1-2 werkdagen

  Speciale prijs € 429,95 Normale prijs € 764,90
  44% korting
 3. WFT KG Strong Braid green 300m
  WFT KG Strong Braid green 300m

  Het maakt niet uit waar op de wereld je aan het vissen bent u kunt op de WFT KLG Strong lijn vertrouwen. Spinvissen, diepzeevissen, big game en wat dan ook, WFT KG Strong zet zich overal op de wereld door als een van de beste heavy duty lijnen die te verkrijgen zijn. De bekende visser Jakub Vagner zweert dan ook bij deze lijn en heeft die afgelopen jaren met alle tevredenheid aan de tand gevoelt zonder enige vorm van teleurstelling. Als een van de eerste braids kwam WFT met deze lijn op de markt die 8x gevlochten was, hierdoor is er een grote voorsprong opgebouwd tegenover de concurrentie. Dit blijft nog altijd een van de gunstigste 8x gevlochten lijn op de markt. 8x gevlochten houdt in dat deze lijn vrijwel rond is met een zeer hoge schuurbestendigheid en hoge knoopvastheid. Doordat deze lijn rond is zal deze minder in de spoel vreten en minder stroming pakken, tevens gaan de worpen met sprongen vooruit. Samengevat is dit de super lijn voor het echte buitenland werk.

  WFT 1D-C 362-008 4250336121931
  Op voorraad

  Levertijd: 1-2 werkdagen

  Slechts € 59,95
 4. Float Plus Compact 2 Incl. 16.8V 31200mAh Accu
  Float Plus Compact 2 Incl. 16.8V 31200 ...

  Het Float Plus compact Edition+ Systeem incl. de 16.8V 31200mAh accu is het nieuwste en meest krachtige systeem om je bellyboot te upgraden naar een hoger niveau. Tegenover het oude Floatplus systeem is deze compact bellyboatmotor voorzien van een voor en achteruit stand. Zeker tijdens het palagisch vissen is dit een groot voordeel omdat je jouw bellyboot niet hoeft te keren zodra je een signaal in beeld krijgt. Het Float Plus Compact Edition+ 16.8V systeem is vanaf nu bij ons online te bestellen en wordt binnen een werkdag zonder verzendkosten binnen Nederland verstuurd. Wij hebben de Float Plus systemen goed op voorraad liggen met alle bijbehorende info. Bij ons werken drie fanatieke bellyboot vissers die zelf het Float Plus System gemonteerd hebben op hun bellyboat. Hierdoor kan er van een perfect praktijk advies genoten worden en wordt er uitgebreid de tijd genomen voor jou als klant om alle vragen perfect beantwoord te krijgen. Het Float Plus Compact+ systeem met 16.8V accu is de electromotor om electrisch te varen met uw bellyboot. Wij zijn in de testfase in 2016 al met de ontwerper van het eerste Float Plus Pro System gaan vissen op meerval op de Belgische maas. Toen we het Float Plus Pro System in praktijk zagen waren we meteen allemaal verkocht. We herinnerden meteen de vele flippertochten van kilometers lang waarbij we de nodige kramp in onze benen te verduren kregen. Het nieuwe Floatplus compact+ systeem weegt in combinatie met de meegeleverde 16.8V accu maar 6.5Kg en is hiermee een echte doorbraak in de krachtige voortstuwing van bellyboten, kano's en supboards! Vaak genoeg wordt er met een bellyboot op de schouder ver gelopen om de juiste visstekken te bereiken, hier is iedere kilogram van belang! Het Float Plus Compact+ system met 16.8V 31200mAh accu werkt met een afstand bediening die draadloos is en heeft een kwalitatief zeer degelijke uitstraling met zijn kleuren lcd scherm. Deze afstandbediening van het Float Plus Systeem is waterdicht en blijft drijven als deze overboord valt. Met de draaiknop op de float plus afstandsbediening zijn er 100 standen snelheid mogelijk wat eigenlijk een traploze besturing betekend. Op het kleuren lcd scherm van de afstand bediening zie je duidelijke de snelheidsstand als cijfer en als grafisch grafiekje weergegeven waar de Float Plus motor in staat. Tevens wordt het stroomverbruik weergegeven op het lcd scherm wat de Float Plus Pro motor op dat moment verbruikt. De waterdichte koffers van dit bellybootmotor systeem zijn voorzien van een waterdichte stekkeraansluitingen waar de Float Plus electromotor op aangesloten kan worden. Deze 2 Float Plus accuboxxen passen precies achter de zitting van de bellyboot. De motor van het Float Plus systeem is gemaakt van vrijwel onverwoestbaar ABS plastic en is voorzien van een rand aan de onderkant die de schroef beschermt tegen stenen. Het stroomverbruik van de Float Plus motor is ontzettend laag te noemen. De Float Plus Compact+ motor is eenvoudig te bevestiging onder de iedere bellyboot. Men kan kiezen om de stroomkabel buiten langs de bellyboot te laten lopen of door de bellyboot zodat deze mooi weggewerkt is. Omdat er tegenwoordig een groot scala aan FPR (float plus ready) op de markt is wordt deze set geleverd zonder bevestiging accessoires. Uiteraard zijn deze accessoires allemaal los op onze website te bestellen. Daarnaast bieden wij een GRATIS MONTAGE SERVICE bij aanschaf van jouw nieuwe Floatplus compact+ 18V 31200mAh bellyboot motor.

  Floatplus FP-Set-16.8V-2case FP-Set-16.8V-2case-1
  Op voorraad

  Levertijd: 1-2 werkdagen

  € 1.313,95
 5. Scotty R-5 Universal Rod Holder
  Scotty R-5 Universal Rod Holder

  De Scotty R-5 Universal Rod Holder is de meest veelzijdige hengelhouder die momenteel op de markt is, met deze hengelsteun kan nagenoeg iedere vishengel perfect afgesteund worden. Wij durven dan ook met recht te stellen dat dit de meest universele hengelsteun is op de huidige markt. De zware RVS stang sluit de hengel automatisch perfect op wanneer je deze erin legt. Op het moment van een aanbeet kun jij de hengel uit de steun halen door deze enkel naar boven te halen. De Scotty R-5 hengelhouder is ontworpen om iedere spinhengel, baitcasthengel, boothengel of zelfs uw vliegvenhengel veilig vast te kunnen houden. Deze luxe Scotty quick release hengelsteun wordt geleverd met het bekende scotty 241 Side deck mount blokje. Met dit blokje kun je de steun zowel als side als deck mount bevestigen waardoor de montage opties eindeloos zijn. Onze ervaren sportvissers maken reeds een aantal maanden gebruik van deze roofvis steun en zijn ervan overtuigd dat dit DE hengelsteun is voor de Nederlandse verticaal visserij. Als je een steun zoekt voor het afsteunen van jouw bijhengel dan is dit de perfecte hengel steun en hoef je absoluut niet meer verder te kijken!

  Scotty SC290 062017002903
  Op voorraad

  Levertijd: 1-2 werkdagen

  € 28,95
 6. Madcat A-Static Classic Catfish Hook
  Madcat A-Static Classic Catfish Hook

  Popular, classic shaped catfish hooks. Made of high quality, Japanese steel. Ultra-sharp. In the MADCAT A-STATIC execution: anti-static, rubber coated - to minimize the electric field that spooks catfish. Note: the rubber coating can wear off during usage.

  Madcat 55943 5706301559432
  Op voorraad

  Levertijd: 1-2 werkdagen

  Slechts € 9,50
 7. Abu Garcia Revo Toro Beast 61
  Abu Garcia Revo Toro Beast 61

  Deze Abu Garcia Revo Toro Beast 61 is ontworpen voor brute kracht en onvergelijkbare hoge prestaties. Deze Abu Garcia Revo Toro Beast 61 is een low profile molen en is uniek in zijn soort. Deze molen is super erg geschikt voor het vissen op super sterke vissen. Ideaal voor het zware werk door de hoge kracht-verbrenging van de slinger. De grote lijncapaciteit zorgt ervoor dat je altijd genoeg lijn erop kunt doen. De aggresieve vorm van de reel past bij de kracht en robuustheid. Oftewel, ben je opzoek naar een sterke molen die geschikt is voor het zware werk en een uiterst goede prijs / kwaliteit verhouding heeft dan is deze Abu Garcia Revo Toro Beast 61 misschien wel iets voor jou.

  Abu Garcia 1499937 036282968141
  Op voorraad

  Levertijd: 1-2 werkdagen

  Slechts € 324,95
  19% korting
 8. Break-Point Ron Thompson Neopreen Waadpak
  Break-Point Ron Thompson Neopreen Waad ...

  Dit neopreen waadpak van Ron Thompson heeft een superprijs waarbij je niet bang hoeft te zijn dat je geen goede kwaliteit krijgt. De naden blijven zeker waterdicht en zijn perfect afgetaped zodat deze hermetisch afgesloten zijn voor water. Dit is het best geprijsde waadpak met een super kwaliteit. Geschikt om te waden, te bellyboten of om in de vijver te werken. Dit waadpak is 100% waterproof doordat er gebruik is gemaakt van 4mm dik en toch super soepel neopreen materiaal. Dit waad pak is gestikt en aan de binnenkant afgetaped op alle naden. Aan de voorkant van dit waadpak zit een handige pocket een om jouw handen op te warmen en een handige zak die afsluitbaar is met een spatwaterdichte rits. Door de verstelbare neopreen schouderbanden heeft dit karper waadpak pak voor iedereen een perfecte pasvorm. De dubbel neoprene versterkingen die op de kniestukken garanderen een langere levensduur wanneer er bijvoorbeeld met het karpervissen op de knieen wordt gesteund. De zacht PVC laarzen van dit waad pak zijn voorzien zijn van een 3mm dikke voering om kou buiten de deur te houden wanneer je tijdens koude omstandigheden vist.

  Ron Thompson 57686 5706301576866
  Op voorraad

  Levertijd: 1-2 werkdagen

  Slechts € 83,95
  46% korting