Fox wegen en onthaken – onthaakmat – weegschaal – weigh sling

Alles voor het wegen en onthaken van het topmerk Fox bestel je direct online voor de beste prijs bij Fishinn.nl. Ben je actief op zoek naar een topkwaliteit Fox onthaakmaat, (digitale) weegschaal en/of weigh sling, zoek dan niet verder! Met een ruime collectie Fox artikelen slaagt de fanatieke karpervisser altijd bij Fishinn.nl. Wil je de fox producten toch liever eerst in de handen nemen, bezoek dan onze 1.000 m2 grote hengelsport winkel. Onze ervaren karper medewerkers helpen je graag! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Meest verkochte fox onthaakmat (cradle): De Easy mat!

In je zoektocht naar een Fox onthaakmat is de kans groot dat je slaagt bij Fish Inn. Fox staat bekend om haar topkwaliteit onthaakmatten en de meest verkochte variant van Fox is de Easy mat. De easy mat staat bekend om het compacte transportformaat en lichte gewicht, wat transport een stuk eenvoudiger maakt. Maar daarnaast is de Fox Easy onthaakmat super veilig voor de vis door de opstaande randen. Twijfel je nog over de juiste onthaakmat van Fox? Onze ervaren medewerkers helpen jou graag en natuurlijk vindt je ook bij ons in de winkel een collectie Fox onthaakmatten uitgestald, de koffie staat klaar!

Weeg je vangst nauwkeurig met een (digitale) weegschaal van Fox!

Wat is er nu leuker dan het wegen van de gevangen karper. Hierbij wil je een vis weegschaal die nauwkeurig en eenvoudig in gebruik is. Met de digitale weegschaal van Fox zit je altijd goed. De weegschaal van Fox staat bekend om haar compacte model. Natuurlijk heb je de keuze uit kilogrammen en Engelse ponden en tevens is de Fox digitale weegschaal voorzien van een grote RVS weeghaak, zodat de Fox Weigh Sling er eenvoudig aangehangen kan worden. Met de weegschaal van Fox ben je verzekerd van topkwaliteit weegschaal voor een scherpe prijs, zeker bij Fish Inn!

Vergeet je Fox weigh sling niet!

Niet alleen voor het wegen van de vis, maar ook voor het veilig terugzetten van de vis is een goede weigh sling erg handig. Met de Fox Str Weigh Sling ben je verzekerd van een topkwaliteit weegzak voor een scherpe prijs. Deze weigh slings zijn altijd gemaakt van visveilige materialen. De Fox Weigh Slings zijn allen voorzien van stukken foam aan de bovenzijde, zodat de weegzak bovenin blijft drijven. Ben je op zoek naar een mooie weigh sling, kies dan voor het unieke Fox camo patroon.