Momoi fishing lijn – vislijn

Momoi fishing lijn – vislijn bestellen doe je eenvoudig bij Fishinn.nl. Met een grote keuze aan Momoi lijn die wij tegen scherpe prijzen aanbieden ben je bij Fish Inn aan het juiste adres. In onze webshop zie je meteen de actuele voorraad staan waardoor wij jou een snelle en complete levering kunnen garanderen. Altijd de beste gevlochten lijn voor de beste prijs bij Fish Inn! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Momoi lijn kopen? Omdat deze de beste roofvis lijn is!

Momoi is een Japans bedrijf wat alleen maar de hoogste kwaliteit vislijn produceert. Daarom zijn 's werelds beste vislijnen het resultaat van de trots en toewijding van deze vakman, gevoed door zijn historische cultuur en geest! Omdat veel van onze teamleden heel gedreven roofvissers zijn was deze keuze snel gemaakt dit merk op te nemen in ons assortiment. Wij hebben de twee toonaangevende Momoi braid lijn in ons assortiment opgenomen.

Momoi Ryunjin bestellen, de beste Momoi braid

Deze Momoi Ryunjin gevlochten vislijn is opgebouwd uit acht Polyethyleen gevlochten afzonderlijke vezels. Deze HPPE vezels worden bij een temperatuur van 150 tot 300 graden en onder zeer hoge druk (800-3200 bar) geproduceerd. Doordat deze Momoi Ryunjin vislijn on zulke hoge druk geproduceerd wordt vormen zich molecuul ketens met veel en vooral lange vertakkingen, waardoor de zeer hoge trekkracht van deze Momoi braid gewaarborgd blijft. De Momoi Ryunjin heeft door zijn perfecte productieproces perfecte eigenschappen gekregen, deze Momoi vislijn is zeer soepel, is zijdezacht en zal ook na lang gebruik geen vuil of water opnemen. Omdat deze Ryunjin vislijn ontzettend glad is zal er amper weerstand bij de molenspoel of geleideogen optreden, waardoor verre en preciese worpen een feit zijn. Deze Momoi lijn drijft omdat het gebruik van de High Performance Polyethyleen (HPPE) vezels waardoor je als je op grote afstand vist weinig weerstand ondervindt met waterdruk. Hierdoor zal iedere oneffenheid, de kleinste aanbeet of vuil aan je kunstaas meteen doorgegeven worden aan je hengeltop. Omdat bij deze lijn HPPE vezels zijn toegepast is de lijn UV en zoutwater bestendig en is een lange levensduur gegarandeerd.

Momoi Jigline MX8 voor de zware omstandigheden

De Momoi Jigline MX8 is ontwikkeld om in zware omstandigheden te gebruiken waar een gevlochten lijn een hoge schuurbestendigheid nodig heeft. Denk hier bij vooral aan het vissen op rivieren waar veel stenen, mosselbanken en andere obstakels een struikelblok zijn voor de meeste braid lijnen. Omdat Momoi een nieuw productieproces ontwikkeld heeft voor deze PE lijn is met deze Momoi Jigline MX8 gevlochten lijn de meest schuurbestendige gevlochten lijn geboren. Ondanks dat deze Momoi vislijn zeer slijtvast is is er toch geen concessie gemaakt in de goede eigenschappen wat deze lijn bezit.

Momoi Hi-Catch Fluoro Carbon, de beste fluoro carbon lijn

Natuurlijk hebben wij ook de Momoi Hi-Catch Fluoro Carbon lijn opgenomen in ons assortment. Deze Momoi Fluoro Carbon is de nieuwste fluorocarbon lijn die met zijn geweldige eigenschappen met kop en schouder boven de rest uitsteekt. Deze Momoi lijn is perfect toe te passen voor dropshotrigs, texasrigs of onderlijnen voor snoekbaars en snoek te fabriceren. Wij hebben alle Momoi lijnen in onze webshop staan waar deze allemaal met duidelijke afbeeldingen en teksten zijn weergegeven. Hierdoor is het eenvoudig om deze Momoi vislijnen snel te bestellen en de volgende werkdag ermee te vissen. Altijd een Momoi lijn die past bij jouw wensen, maar dat is niet alles; Wij staan voor topkwaliteit producten, scherpe prijzen en een snelle levering.