WTF gevlochten lijn – meerval vislijn

WTF gevlochten lijn – meerval vislijn bestellen doe je natuurlijk in onze webshop Fishinn.nl waar je een goed assortiment aan WFT lijnen vindt om je molen of reel mee vol te spoelen. Achter iedere maat vindt je de juiste trekkracht en de actuele voorraadstatus waardoor wij jou een snelle en probleemloze levering kunnen garanderen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een WTF gevlochten lijn – meerval vislijn kopen die bij jouw visserij past.

WFT lijn bestellen doe je eenvoudig online in onze webshop Fishinn.nl waar je veel WFT lijnen vindt. Al deze WFT gevlochten dynema lijnen zijn voorzien van een goede productomschrijving waardoor je een gevlochten lijn van WFT kunt kiezen die bij jouw visserij past. Veel van deze WFT lijnen spoelen wij vanaf een bulkspoel naar een kleinere spoel waardoor wij jou deze lijnen voor een scherpe prijs kunnen aanbieden. Wij spoelen deze lijn op de gewenste lengtes op lege spoelen. Besteleenheid is 100 meter. Als voorbeeld: besteld u 3x100 meter dan krijgt u 300 meter uit een stuk op een spoel geleverd.

WFT KG Strong gevlochten lijn bestellen voor de extreme kunstaas visserij op roofvis en meerval.

Voor het zware werk op roofvissen zoals snoek en meerval maar zeker ook voor de visserij op zee vindt je bij ons de WFT KG Strong lijn wat een van de succesvolste lijn is van WFT. Met deze gevlochten WFT KG Strong lijn zijn al veel records gesneuveld en is daarom een van de betrouwbaarste lijnen op de markt voor deze zware visserij. WFT KG Strong gevlochten lijn is zeer schuurbestendig waardoor deze perfect is toe te passen op de grote rivieren. Deze WFT kg lijn heeft een zeer hoge trekkracht in verhouding tot zijn diameter waardoor er veel meters op reel en molen gespoeld kunnen worden. Deze lijn wordt op 300 meter spoelen geleverd behalve de zwaarste 67kg variant die op een spoel van 250 meter geleverd wordt.

WFT Plasma gevlochten lijn voor de allrounder!

De WFT Plasma KG lijn is een gevlochte lijn met een baanbrekende combinatie van eigenschappen. Deze WFT Plasma KG lijn is perfect rond en strak gevlochten waardoor deze zich perfect opspoelt en hierdoor ook perfecte werpeigenschappen heeft op zowel molens als reels. De oppervlakte van deze WFT plasma lijn is zo dicht verzegeld dat deze lijn geen water opneemt en extreem schuurbestendig is. Door de grote dichtheid van de oppervlakte is de lijn niet te horen als deze door de geleide ogen schiet en zijn extra verre worpen mogelijk. Sensationeel is de knoopsterkte van deze lijn is het maakt dan ook weinig uit welke knoop wordt gekozen de trekkracht komt overeen met de aangegeven sterkte van de lijn. Door de nieuwe plasma techniek blijft de dichtheid hoog en is er minimale kleurslijtage. Samengevat een super lijn voor een aanvaardbare prijs.

WFT Cat kg gevlochten lijn voor de statische meerval visser.

Speciaal voor het meervalvissen is de WFT Cat KG gevlochten lijn ontwikkeld. Naast vanzelfsprekendheden bij toplijnen zoals precieze diameter en kloppende trekkrachten was bij de ontwikkeling van deze WFT Cat KG gevlochten lijn de schuurbestendigheid prioriteit nr 1. Omdat meervallen en vooral de grote exemplaren dan zich graag vertoeven in obstakelrijk water en zich dan graag bij de bodem ophouden mag er bij een goede meerval lijn met contact bij obstakels zoals gezonken bomen, mosselbanken, rotsen etc. geen lijnbreuk optreden met alle gevolgen van dien bij deze mooie vissoort. Hiervoor maakt de WFT Cat KG gevlochten lijn gebruik van hele speciale vlechttechnieken bij deze lijn waarbij extreme gladheid en een hoog hechtende coating gepaard gaat. Door dit productieproces is er nog een super effect opgetreden namelijk dat de lijn zeer soepel van de molen of reel afloopt waardoor soepel uitvaren van de lijnen geen enkel probleem meer is en er niets hapert. De beste lijn voor de grove visserij vanuit de oever!

WFT Silent 8 chartreuse voor de verwende kunstaasvisser.

Voor de nieuwe WFT Silent Eight KG lijn biedt WFT alle beste productietechnieken in een aan die voor een gevlochten dynema lijn ter beschikking staan. Bij deze techniek worden 8 enkel draads (ontwikkelde bij Nippon dynema in japan) lijnen zeer strak gevlochten en duurzaam verf verzegeld (plasmafused) maar zonder de soepelheid van de WFT Silent Eight KG lijn weg te nemen. Daardoor schiet de WFT Silent Eight KG lijn zeer soepel en geruislood door de geleide ogen van uw hengel en zullen de worpen met sprongen vooruitgaan omdat er soepeler en verder ingeworpen zal worden met deze top lijn. Tevens zullen de aanbeten veel eerder waargenomen worden omdat deze lijn nagenoeg geen eigen stijfheid bevat en de lijn strak naar uw hengel zal lopen. Typische eigenschappen voor 8 enkel draads Nippon lijnen zijn: rond, hoge knoopsterkte (98%), schuurbestendigheid en de daarbij horende lange levensduur. De Mercedes onder de braids! WFT gevlochten lijn kan je eenvoudig online in onze webshop Fishinn.nl bestellen. Omdat achter iedere maar de juiste realtime voorraad vermeld staat kunnen wij jou een snelle levering garanderen. Bestel vandaag en ga morgen al aan de slag met jouw CATEGORIE! Met een mooie selectie op voorraad kunnen wij uw nieuwe CATEGORIE snel bij jou thuis bezorgen!