Privacy Beleid

Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen in ons stelt en wij zijn dan ook toegewijd aan het beschermen van uw privacy online. We waarderen het dat u gesteld bent op uw persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt. In deze verklaring wordt uitgelegd hoe we informatie over u verzamelen wat we ermee doen en welke controlemogelijkheden u heeft.

Wie wij zijn. 

Fish Inn is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).
Wanneer u inzage wilt in de persoonsgegevens die Fish Inn over u heeft vastgelegd, of wanneer u gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kunt u per e-mail contact opnemen met Fish Inn via info@fishinn.nl. Wij zullen u binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens omtrent u verwerkt zijn en of wij kunnen voldoen aan een verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering. 

Persoonsgegevens die wij verzamelen.

  • We kunnen alleen de goederen leveren en diensten in uw opdracht uitvoeren, indien u ons uw persoonlijke gegevens daartoe verstrekt. In dat kader verzamelen wij persoonsgegevens zoals: uw naam, adres en e-mailadres. 
  • Wij zullen deze informatie  - voor de in dit privacy verklaring omschreven doeleinden - gebruiken.
  • Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt voor informatie over producten en diensten die worden aangeboden via onze website aan u, voor o.a. facturatie en orderverwerking. Uw gegevens kunnen in dit kader aan derden (bv de bezorger) worden doorgegeven, indien deze betrokken zijn bij het het afhandelen van uw bestelling. 
  • Wij kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om u informatie te sturen over onze producten en diensten indien u zelf aangeeft dit te wensen door het aanmelden voor onze nieuwsbrief. Het is te allen tijde mogelijk u voor de nieuwsbrief af te melden, wat kan worden gedaan met een bericht aan het hieronder aangegeven contact, of via een speciaal daarvoor bestemde link in de nieuwsbrief.

Uw toestemming.

  • Indien u na het plaatsen van een bestelling de volgende toestemming gegeven heeft; "Ik wil de aankoop graag later beoordelen en ontvang na 3 dagen een eenmalige herinnerings-mail van Trusted Shops om mijn beoordeling in te dienen”, zullen wij uw e-mail adres aan het beoordelingssysteem van Trusted Shops GmbH voorleggen, Subbelrather Straße 15c, 50823 Keulen, zodat u een herinnerings-mail kunt ontvangen. Deze toestemming kan ten allen tijd met toekomstig effect worden ingetrokken (bijv. door een e-mail te sturen naar service@trustedshops.nl).
  • Verder zullen uw persoonsgegevens worden gebruikt voor het beheer van uw account bij ons en ter verificatie van de financiële transacties met betrekking tot de betalingen die u online voldoet. 
  • Ook verzamelen wij informatie over uw online surfgedrag en het gebruik van het internet. Wij doen dit door het plaatsen van een 'cookie', dat een klein bestand is, op de harde schijf van uw computer. Hierover vindt u onder 'cookies beleid' onderstaand meer informatie.

Veiligheid.

Fish Inn hecht veel belang aan de veiligheid van alle persoonlijk identificeerbare informatie in verband met onze gebruikers. We hebben veiligheidsmaatregelen getroffen om verlies, misbruik en wijziging van de persoonlijke gegevens tegen te gaan. We zullen technische en organisatorische maatregelen treffen om uw persoonsgegevens te beveiligen, door middel van:

  • Toegang tot uw account te beveiligen door wachtwoord en gebruikersnaam die uniek zijn voor u.
  • Uw persoonlijke gegevens op te slaan op beveiligde servers.
  • Het versleuteld opslaan van betalingsgegevens met behulp van SSL-technologie.

U dient erop bedacht te zijn dat het indienen van persoonlijke informatie op internet nooit helemaal veilig is. Wij kunnen de beveiliging van informatie niet garanderen, aangezien en elke vorm van informatieverstrekking geschiedt op eigen risico. Alles wat we kunnen doen is gebruik maken van al onze inspanningen om uw gegevens te beschermen en ervoor te zorgen dat we een betrouwbare en veilige omgeving behouden om uw gegevens te gebruiken. Het is raadzaam om uw browser te sluiten wanneer u klaar bent met uw sessie om ervoor te zorgen anderen geen toegang tot uw persoonlijke informatie verkrijgen als u een gedeelde computer of een computer gebruiken in een openbare plaats.

Uw rechten.

Indien u zich zorgen maakt over uw gegevens, heeft u het recht toegang tot de persoonsgegevens die wij over u hebben op te vragen.

Rechten van de betrokkene.

Als betrokkene heeft u de volgende rechten:

Conform art. 15 AVG heeft u het recht om informatie op te vragen over uw persoonlijke gegevens die door ons worden verwerkt, voor zover deze informatie daarin is beschreven;

conform art. 16 AVG heeft u het recht om onmiddellijke correctie van door ons opgeslagen onjuiste of volledige persoonsgegevens te eisen;

conform  art. 17 AVG heeft u het recht te verzoeken om verwijdering van uw bij ons opgeslagen persoonsgegevens, tenzij verdere verwerking

- het recht op vrijheid van meningsuiting en van informatie uit te oefenen;

- een wettelijke verplichting na te komen;

- om redenen van algemeen belang, of

- voor het doen gelden, het uitoefenen of het verdedigen van rechtsvorderingen is vereist;

conform art. 18 AVG, het recht om beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens te vragen, voor zover

- u de juistheid van de gegevens ontkent;

- de verwerking onrechtmatig is, maar u weigert deze te wissen;

- we de gegevens niet langer nodig hebben, maar u heeft ze wel nodig om rechtsvorderingen in te stellen, uit te oefenen of te verdedigen, of

- tegen de verwerking bezwaar heeft gemaakt overeenkomstig art. 21 AVG;

conform Art. 20 AVG heeft u het recht om uw persoonlijke gegevens die u ons verstrekt heeft, te ontvangen in een gestructureerd, actueel en machineleesbaar formaat of om de overdracht ervan aan een andere verantwoordelijke te vragen; Het recht om overeenkomstig art.  77 AVG een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit. In de regel kunt u contact opnemen met de toezichthoudende instantie van uw gewoonlijke woon- of werkplaats of van ons hoofdkantoor.

Cookie beleid.

Fish Inn maakt op deze website / webshop gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die op uw eindapparatuur worden opgeslagen. Sommige cookies die wij gebruiken worden na afloop van de browsersessie, dus na het afsluiten van uw browser, automatisch weer verwijderd (sessiecookies). Andere cookies blijven achter op uw eindapparatuur en stellen ons in staat om uw browser bij een volgend bezoek weer te herkennen (permanente cookies). De looptijd van de gebruikte cookies kunt u in uw browsermenu inzien. Cookies kunnen uw computer of de bestanden die op uw computer zijn opgeslagen, niet beschadigen. Voor het plaatsen van cookies zal Fish Inn indien wettelijk verplicht u vooraf – bij het eerste bezoek aan de Fish Inn website – om toestemming vragen. Wanneer u desgevraagd toestemming geeft, wordt deze toestemming door Fish Inn opgeslagen zodat u niet bij elk bezoek aan de website opnieuw toestemming hoeft te geven. Wanneer u uw toestemming voor het gebruik van cookies wilt intrekken dan kunt u de cookies verwijderen, of laten verwijderen door uw browser of virusscanner. Fish Inn gaat er in dat geval van uit dat de toestemming voor het plaatsen van cookies is ingetrokken en zal u bij een volgend bezoek aan de website opnieuw om toestemming vragen. Indien u uw toestemming intrekt, kan het echter gebeuren dat u niet van alle mogelijkheden van de website gebruik kunt maken, of dat u geen toegang hebt tot bepaalde (onderdelen van) de website. Onderstaand vindt u een toelichting van de gebruikte cookies:

  • Functionele cookies: Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van onze website. Zij zorgen er bv. voor dat bepaalde voorkeursinstellingen worden onthouden en vergemakkelijken het navigeren tussen de verschillende pagina´s. 
  • Analytische cookies: Met behulp van software van derde partijen (Google Analytics) wordt bezoekersgedrag gemeten, bijvoorbeeld hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina´s het meest worden bezocht. Statistische analyse van deze gegevens stelt ons in staat om onze website verder te optimaliseren.
  • Tracking cookies: Deze cookies volgen uw gedrag op onze website en stellen ons in staat u bij een volgend bezoek een gepersonaliseerde bezoekervaring aan te bieden.
Analytische cookies: Google Analytics.

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics gebruikt cookies die een analyse van het gebruik van de website door u mogelijk maken. De door het cookie verzamelde informatie over uw gebruik van deze website wordt doorgaans naar een server van Google in de VS verzonden en daar opgeslagen. Indien de IP anonimisering geactiveerd is op deze website, dan wordt uw IP-adres door Google binnen lidstaten van de Europese Unie of in de andere lidstaten die deel uitmaken van de Europese Economische Ruimte van tevoren ingekort. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS verstuurd en daar ingekort. Ten behoeve van de websitehouder, zal Google deze informatie verwerken om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de websiteactiviteiten voor de websitehouders op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot website- en internetgebruik. Het in het kader van Google Analytics door uw browser verzonden IP-adres wordt niet aan andere gegevens van Google gelinkt.

U kunt voorkomen dat cookies worden opgeslagen door in uw browser de daarvoor geëigende instelling te kiezen. Wij wijzen u erop dat u in dat geval wellicht niet alle functies van deze website te volste kunt benutten. Bovendien kunt u voorkomen dat de door het cookie verzamelde en aan uw gebruik van de website gerelateerde gegevens (inclusief uw IP-adres) aan Google worden verzonden, bewaard en dat deze gegevens door Google worden verwerkt door de onder de volgende link beschikbare browser-plugin te downloaden en installeren: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl. 

Mogelijkheid tot kredietwaardigheidscontrole. 

Wij informeren u hierbij over de mogelijkheid tot het uitvoeren van een kredietwaardigheidscontrole van Klarna, indien u kiest voor de betaalmethode Klarna (achteraf betalen). Onderstaand vindt u de contactgegevens van Klarna.

Klarna BV
De Ruyterkade 7
1013 AA Amsterdam
KvK: 50315250

Hoofdkantoor
Klarna AB (publ)
Sveavägen 46
111 34 Stockholm
Zweden

website: www.klarna.com

Onze contactgegevens.

Wij zijn blij met uw feedback en vragen. Wilt u contact met ons opnemen? Stuur dan een e-mail naar info@fishinn.nl of schrijf ons; Fish Inn, Doctor Cuypersstraat 24, 5912 KA, Venlo, of bel ons op + 31 (0)77 354 1449.