Roofvis Set

Een roofvis set bestel je natuurlijk eenvoudig bij Fishinn.nl. Wij hebben een top selectie aan scherp geprijsde roofvis sets voorradig liggen van diverse merken. Denk hierbij aan een dropshot set, jerkbait roofvis set, kunstaas roofvis set, vertikaal set, pluggen set en ga zo maar door. Bij deze roofvis sets is de roofvishengel uitgebalanceerd met de bijpassende molen of reel. Alles voor het roofvissen voordelig online bij Fishinn.nl! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Roofvis sets bij Fishinn.nl

Welke de juiste roofvis set is voor jou zal natuurlijk liggen aan welke roofvisserij je wilt toepassen met deze roofvis hengelset. Onder de roofvis visserij hebben je verschillende categorieën die toegepast kunnen worden op de verschillende roofvissen die er rondzwemmen in onze wateren. Onderstaand een korte toeliching:

Dropshot roofvis set:

Een dropshot hengelset heeft meestal een lengte van 2,40 maar 2,70 lengte heeft de voorkeur bij deze dropshot visserij. Deze lengte maakt het inwerpen eenvoudig en zorgt dat je veel gevoel houdt bij je haakmontage en kunstaas wat van uiterst belang is bij deze dropshot visserij. De dropshot hengel heeft een werpgewicht tussen de 10 en 30 gram waarmee je de meeste wateren afdekt voor de dropshot visserij. Deze dropshot hengelset is altijd uitgevoerd met een molen in de maat 2500 of 3000 grootte zodat deze mooi in balans ligt.

Jerkbait roofvis set:

Een jerkset kopen doe je eenvoudig in onze webshop Fishinn.nl. Een jerkset bestaat uit een jerkbait hengel die een lengte heeft tussen de 1,80 en 2,10 meter. Deze korte lengte wordt extra genomen omdat je met de top van de hengel de actie in je jerkbait tikt en dit met tikkende beweging naar beneneden richting het water doet. Zou deze jerkbait hengel langer zijn dan zou je continu in het water tikken waardoor de beetregistratie ook een stuk moeilijker zal zijn. Het werpgewicht bedraagt meestal tussen de 30 en 80 gram omdat deze gewichten jerkbaits het meest toegepast worden bij de jerkbait visserij op snoek. De jerkbait set wordt mooi in balans gebracht met een reel die perfect op deze hengel past. Deze reel heeft niet de snelste inhaalsnelheid wat ook zeker niet nodig is en waardoor je meer kracht kunt zetten tijdens het indraaien en drillen van een grote snoek.

Softbait roofvis set:

Een softbait hengelset kopen doe je eenvoudig in onze winkel of online op Fishinn.nl. Een softbait hengelset heeft een lengte die begint bij 2,40 maar 2,70 lengte verdient de voorkeur. Het werpgewicht van deze hengel set wordt natuurlijk bepaald door de grootte van de softbaits waarmee gevist gaat worden. Vis je met softbaits op baars en snoekbaars dan is een softbait hengel  met een werpgewicht tot 40 gram meer als voldoende maar vis je op snoek met grotere en zwaardere softbaits dan mag het werpgewicht  gerust 70 gram bedragen. Op deze roofvis sets is een molen aangebracht die voor de lichtere versie roofvis set een 2500 of 3000 model uitvoering heeft en voor de zwaardere uitvoering een 4000 model is voorzien.

Roofvis setjes koop je natuurlijk bij Fish Inn

Natuurlijk is het ook eenvoudig om zelf de perfecte roofvis hengel set zelf samen te stellen. Meestal zijn deze hengelsets wat duurder in aanschaf, maar natuurlijk wel ook wat beter van kwaliteit. Heb je twijfels of je wel de goede keuze hebt gemaakt bij het zelf samenstellen van een hengelset,  neem dan contact met ons op. Onze winkel en webshop wordt gerund door uiterst fanatieke roofvissers die je graag helpen met de juiste keuze hengel, molen of reel om de perfect hengel set te creëren.  Met een grote collectie roofvis sets van diverse topmerken op voorraad, en super scherpe prijzen, is de kans groot dat je slaagt bij Fish Inn.