Regenkleding

Een visjas kopen doe je natuurlijk bij Fish Inn. Fish Inn heeft visjassen van de merken; Spro, Gamakatsu, Fox, Trakker, Avid, Fox Matrix, Fox Rage, Preston, Prologic, Sundridge, Nash en CC Proof. Deze visjassen voeren we in alle maten en zijn natuurlijk te ruilen als je de foute maat gekozen hebt. Topkwaliteit regenkleding voor de beste prijs bij Fish Inn; De viskleding specialist! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een goede visjas, daar begint regenkleding mee!

Een visjas kan zowel gebruikt worden tegen de kou, maar kan ook waterdicht zijn om je tevens tegen de regen te beschermen. Vaak worden er ook twee delige thermo pakken gekocht waarbij altijd een losse visjas geleverd wordt. Deze visjassen van deze thermo pakken zijn soms ook voorzien van een dubbele voering die eruit geritst kan worden. Hierdoor heb je vaak een zomer uitvoering die je kan gebruiken als regenjas en zodra je de fleece binnenjas erin rits heb je een dikke winter visjas. Deze thermo pakken fungeren eigenlijk meteen als vis regenpak maar zijn dan dik gevoerd om je tegen de kou te beschermen. Een vis regenpak leveren we natuurlijk ook van de merken Gamakatsu, Fox Matrix en preston. Dit zijn kwalitatief super vis regenpakken die je beschermen als je een dag in de stromende regen vist. De kwalitatief hogere maar natuurlijk ook duurdere regenpakken zijn gemaakt van ademend materiaal waardoor je niet overhit raakt en gaat zweten. Met een regenpak vissen voelt dan fijn aan en je raakt niet helemaal nat bezweet als je ook nog inspanning levert met bijvoorbeeld lopen of bewegen. Vis regenkleding is een must als je niet onder een paraplu zit zoals bij de actieve visserij met kunstaas of op een boot.

Een visjas kopen bij Fish Inn

Wij hebben van iedere visjas alle maten op voorraad liggen in onze winkel. Mocht je online in onze webshop een visjas willen bestellen en twijfel je met de maat dan neem vooral contact met ons op en ons verkoopteam voorziet je graag in een passend advies. Heb je toch de foute maat besteld dan kan deze natuurlijk eenvoudig omgeruild worden tegen de goede maat. Een visjas koop je daarom bij Fish Inn, een groot assortiment visjassen in alle soorten en maten van alle merken ligt hier voorradig. En twijfel je nog over welke visjas de juiste keuze is? Vraag onze experts gerust om advies. Altijd een passende visjas bij Fishinn.nl! En natuurlijk bestel je ook een vistruivispetvis t-shirt en vis zonnebril voordelig online bij Fish Inn.