Vispet & Muts

De aankoop van jouw nieuwe vispe/ vis muts begint bij Fish Inn. Met een ruime keuze vispetten en mutsen is de kans dat je bij ons slaagt erg groot. Met een ruim vispet assortiment van verschillende merken is er altijd wel een fijne vis pet die past bij jouw wensen. Wil jij jouw nieuwe pet of muts graag eerst passen dan is dit natuurlijk mogelijk in onze grote viswinkel, met een grote collectie viskleding. Bestel je jouw nieuwe vispet liever online dan staan wij garant voor de beste prijs, snelle levering en de beste service.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ook een thermo muts koop je voordelig bij Fish Inn!

Naast de aankoop van jouw viscap of vispetje scoor je bij ons ook jouw nieuwe thermo muts. Met een goede thermomuts kun jij je ondanks het koude weer met gemak warm houden langs de waterkant. Wist je dat het in veel gevallen handig is om een vispet te combineren met een thermo muts? Op deze manier zorgt de klep van jouw vispet ervoor dat de wind, regen of sneeuw geen invloed kan hebben op jouw gezicht, de warme thermo muts zorgt ervoor dat de rest van jouw hoofd niet koud wordt. Ook hebben wij mutsen van bijvoorbeeld Strategy en gamakatsu in ons ruime assortiment die standaard voorzien zijn van een klep om jou te behoeden van de weersinvloeden. Vergeet bij het vissen in koude omstandigheden niet om goede thermokleding en een nog beter warmtepak te dragen. Wintervissen begint bij Fish Inn.

Het voordeel van een warme vis muts!

Naast een vis cap is een warme vis muts de ideale partner tijdens de koude winterdagen. Wist je dat 90% van de warmte jouw lichaam verlaat via het hoofd en de handen. Hierdoor kun jij je wel voorstellen dat het dragen van een vispet, vis muts en handschoenen een echte must is tijdens in de winter. Met mutsen van merken als: Fox Rage, Westin, Fox, Spro, gamakatsu en Savage Gear hebben wij altijd wel een vis muts op voorraad die past bij jouw wensen. En kun je niet wachten? Door een flinke eigen voorraad vis mutsen is de kans groot dat je morgen al aan de slag kunt gaan met jouw nieuwe vis muts! Dit geldt natuurlijk ook voor een vis trui, vis pet, visbroek en vishandschoenen van Fish Inn.Â