Bellyboats & Toebehoren

Bellyboats & Toebehoren

bellyboaten en bellybot toebehoren liggen natuurlijk dik voorradig bij Fish Inn. Fish Inn is de specialist op het gebied van bellyboat vissen en dit vindt je natuurlijk terug in ons assortiment, zowel online als in onze prachtige shworoom! Ons team heeft een schat aan praktijkkennis die ze graag met jou delen. Met een uitgekiende collectie bellyboat en bellyboat accessoires slaag je altijd. Wij hebben standaard al een keuze uit tien verschillende modellen bellyboten; A-merken van topkwaliteit voor de laagste prijs & snel in huis! 

Een bellyboat kopen doe je bij Fishinn.nl! 

In bellyboten hebben je m.b.t. materiaal twee verschillende keuzes; Nylon en PVC. De traditionele belly boat is vervaardigd uit een dik nylon geweven doek waarin een of meerdere lucht tubes ( bladders )  zitten. Het grote voordeel van deze nylon belly boten is dat deze veel lichter in gewicht zijn en beter te hanteren zijn, denk alleen al aan het gesleep met de bellyboot naar de waterkant. De tweede versie is vervaardigd uit een dik en stugger pvc doek dat een dikte kan hebben tot meer dan 1mm. Het voordeel van dit doek is dat dit model bellyboat geen lucht tubes (bladders) heeft en dat het doek veel gemakkelijker schoon gehouden kan worden. De nadelen zijn dat deze bijna dubbel zo zwaar is in gewicht en dat er vaak geen mooie stevige tassen bevestigd zitten aan dit model belly boat. Wij hebben de volgende merken bellyboten voorradig liggen; Outcast, Fish Cat, Berkley Ripple, Mac Fishing Hi & Dry, Mad Cat en de Savage Gear High Rider Bellyboat.

En accessoires natuurlijk ook! 

Bellyboat toebehoren kopen doe je natuurlijk bij de specialist Fishinn.nl. Enkele jaren geleden was er nog heel weinig te verkrijgen op de markt van belly boat toebehoren, maar dat is nu helemaal anders. Diverse steunen die middels bandjes bevestigd kunnen worden en bij de PVC bellyboaten de Scotty glue-on pads. Dit zijn gandig plaatje voor het bevestigen van een scotty hengelsteun of andere accessoires op een rubberboot of een bellyboat. En van Scotty zijn ook tafeltjes te verkrijgen, die op een bellyboat te bevestigen zijn. Wat jouw wensen ook zijn, een bellyboat en alle toebehoren en accessoires bestel je bij Fishinn.nl. Vraag een van onze roofvis experts om advies, of kom langs in de mooiste viswinkel van Nederland!