Waadpakken & Laarzen

Waadpakken & Laarzen

waadpakken, waaronder ook een waadbroek, en laarzen kopen doe je eenvoudig bij Fish Inn. Wij zijn toonaangevend in de verkoop van vislaarzen, lieslaarzen, een waadpak en natuurlijk ook waadbroeken in alle maten en kwaliteiten. LET OP: Ga bij het bestellen van een waadbroek uit van je schoenmaat, het waadpak zelf heeft een universele maat. Een waadbroek met laarzen is te verkrijgen in alle schoenmaten en we hebben natuurlijk veel keuze in merken en materialen bij deze waadbroeken. Topkwaliteit waadpakken en laarzen van A-merken voor de beste prijs bij Fishinn.nl! 

Waadbroek met laarzen

Een waadbroek is een heel handig hulpmiddel op de beste visstekken droog te bereiken. Het voordeel is dat je op plaatsen komt bij het waden met een waadbroek waar andere niet kunnen komen waardoor je vangsten snel omhoog zullen vliegen. Een waadbroek bedekt je hele lichaam tot net onder de oksels en is waterdicht verbonden met laarzen op neopreen kousen waar eventueel waadschoenen overheen aangetrokken kunnen worden. Waadbroeken zijn te verkrijgen in verschillende materialen. Zo kun je kiezen voor een neopreen waadbroek, pvc waadbroek en een ademend waadbroek. Het meest verkocht is de neopreen waadbroek, die diverse voordelen biedt tegenover een pvc waadbroek. Een neopreen waadpak isoleert beter, wordt niet minder in kwaliteit bij weinig gebruik (stil liggen) en is tevens veel beter te repareren dan de andere waadbroeken. Ook wordt er vaak een reparatie setje geleverd bij deze waadbroeken. Een waadbroek met laarzen is de meest verkochte variant bij de waadpakken is het ook het gemakkelijkste te dragen en aan te trekken.

Ademende waadbroek.

Een ademende waadbroek zit prettiger om je lijf omdat deze dun van stof zijn. Meestal is deze ademende waadbroek opgebouwd uit drie tot zes lagen ademende stof die ervoor zorgen dat je niet veel transpireert en ook in de zomer fijn is om te dragen. Je kunt bij ons een ademende waadbroek van het merk Scierra bestellen. De verschillen in de modellen ademende waadpakken zitten meestal in de aantal lagen waaruit deze ademende waadbroeken uit opgebouwd zijn, meestal zijn dit drie lagen voor de instapmodellen tot en met zes lagen voor de luxe modellen.

Een waadbroek kopen bij Fishinn.nl.

Een waadbroek kopen doe je natuurlijk bij Fish Inn. Wij zijn echt een prijsvechter in de markt van de waadbroeken. Wij kopen het hele jaar door flinke partijen waadbroeken in en zetten deze vervolgens heel scherp weg in onze webshop Fishinn.nl. Wij hebben de volgende toonaangevende merken waadbroeken in ons assortiment opgenomen; Scierra, Fox, Aigle, Svendsen, Prologic, Spro en Ron Thompson. Een waadbroek bestel je online voor de beste prijs bij Fishinn.nl, maar natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze prachtige hengelsport winkel om alle modellen waadbroeken te bekijken.