Betalingen

Snel, eenvoudig en voordelig online bestellen, daar kun je vanuitgaan bij Fishinn.nl. Een ruime keuze aan online betaalmogelijkheden mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Onderstaand een overzicht van de diverse online betaalmogelijkheden. En natuurlijk bent u bij ons in de showroom ook van harte welkom, waarbij u zowel contant als per pin kunt afrekenen! En ook niet onbelangrijk, bij ons zijn alle online betaalmethoden, met uitzondering van de verzendethode rembours, volledig gratis. De extra kosten bij bijvoorbeeld creditcardbetalingen bereken wij niet door. 

LET OP: De specifieke betaalmethoden waar u uit kunt kiezen zijn afhankelijk van het door u ingevoerde verzendadres. Onderstaand vindt u een overzicht van alle betaalmethoden in het geval van een Nederlands verzendadres. 

  • Ideal
  • PayPal
  • Klarna
  • Visa
  • Mastercard
  • Maestro
  • American Express
  • Bankoverschrijving


LET OP: Verzendmethode 'AVG + Rembours'.

De verzendmethode 'AVG + Rembours' is NIET voor alle producten optioneel.
Indien 'AVG + Rembours' met uw bestelling een optie is, wordt deze in de checkout weergegeven onder de noemer 'verzendmethodes'. 
Kies jij voor de optie 'rembours' dan betaal je jouw bestelling contant (cash) bij bezorging aan de pakketbezorger.
In dit geval wordt jouw bestelling direct in behandeling genomen, keurig verpakt en zo spoedig mogelijk verzonden.
Voor de verzendmethode 'AVG + rembours' worden extra kosten in rekening gebracht. 
De extra kosten: €15,95 bij een bestelling < €100,- en €13,95 bij een bestelling > €100,-.
LET OP: Je dient hierbij het exacte orderbedrag exact in contanten te betalen aan de pakketbezorger. Er kan niet gewisseld worden.
Ben je niet thuis, of kan de betaling niet exact voldaan worden, dan wordt jouw bestelling naar een afhaalpunt in de buurt gebracht.
Uiteraard laat de pakketbezorger in dit geval een briefje achter waarop dit duidelijk wordt vermeld. 
Bij het afhaalpunt kun je de bestelling vervolgens ophalen. Hierbij kun je jouw bestelling zowel contant als per PIN betalen.