Een topkwaliteit witvis hengel bij Fishinn. Vishengels voordelig online!

Witvis Hengel

Een witvishengel kiezen is niet eenvoudig. We kunnen ons goed voorstellen dat je twijfelt, zeker binnen de gigantische keuze aan witvis hengels bij Fishinn.nl. Daarom hebben wij verschillende wedstrijdvissers in ons team die jou graag helpen de juiste witvishengel uit te kiezen. Wanneer de witvishengel voorradig staat in onze webshop, dan wordt deze meteen verstuurd en snel geleverd. Onze winkel en webshop wordt al 25 jaar gerund door een team fanatieke witvissers, die zorgen voor een uitgekiend assortiment witvis hengels van topkwaliteit voor de beste prijs. Altijd een passende vishengel bij Fishinn.nl, de witvis specialist! 

Witvissen met een werphengel.

Er zijn verschillende soorten witvis hengels. En afhankelijk van jouw specifieke visserij kunt je kiezen voor een feederhengel, method hengel, pellet waggler hengel, bolognese hengel, winkle picker hengel en een matchhengel. Met een feederhengel wordt altijd met een voerkorf gevist, dit is een gazen mandje waar lood aan bevestigd zit. Het mandje wordt met voer gevuld en er dient ieder maal op dezelfde plaats ingeworpen te worden met deze witvishengel, om zo een goede voerplek op te bouwen. De methodhengel is eigenlijk hetzelfde idee, maar is gebouwd om niet zo ver te werpen en de actie van deze method hengel is meer parabolisch, om beter de zwaardere vissen te kunnen drillen. Met deze witvis hengel wordt met een method feeder gevist en als haakaas wordt meestal voor een pellet of een mini boilie gekozen.

Een pellet waggler hengel is een nieuwe trend waarbij met een schuivende dobber gevist wordt op zwaardere vissen als kruiskarper en giebel. Deze witvishengels hebben een parabolische actie maar bevatten onderin veel body om deze vissen de baas te kunnen. De bolognese hengel is een wtivishengel die een lengte heeft variërend tussen de 5 en de 8 meter. Deze hengel is telescopisch, waardoor deze gemakkelijk te vervoeren is. Met deze bolognese witvishengel wordt altijd met een vaste dobber gevist waardoor je met deze dobber techniek ook op stromend water te vissen. Met de matchhengel wordt bijna altijd met een schuivende dobber met een stuitje gevist. Deze hengels zijn in de regel 3,90 tot 4,50 lang en wordt meestal op stilstaand water ingezet op voorn en brasem. Als laatste heb je nog de winkle picker hengel. Deze witvishengel is eigenlijk te vergelijken mnet een feeder hengel. Het verschil is is deze veel korter en lichter uitgevoerd is. De lengte van de winckle picker bedraagt tussen de 2,40 en 3 meter en heeft een werpgewicht tot 50 gram met voerkorven. Hiermee wordt meestal op vijvers of kleinere kanalen mee gevist op witvis.

Witvissen met een vaste hengel.

Met vaste hengels wordt op witvis gevist zonder molen erop. Met deze hengel wordt altijd gevist met een dobber op witvis en karper. Deze vaste hengels zijn in lengtes te verkrijgen tot maar liefst 16 meter maar de meeste gebruikte hengels liggen tussen de 6 en 11 meter.  Bij Fishinn.nl vind je een grote collectie topkwaliteit vaste hengels, die je natuurlijk ook rustig op je gemak in de hand kunt nemen in onze mooie hengelsportwinkel. 

Witvishengel aanbiedingen

Op zoek naar een goedkope witvishengel in de aanbieding? Fish Inn streeft er altijd naar de goedkoopste prijs te hanteren op de markt. Daarom hebben we altijd veel aanbiedingen lopen in witvis hengels. Heb je twijfels of je de juiste vishengel voor jouw witvisserij hebt gekozen? Kom langs in onze winkel, bel ons, of stuur even een mailtje. Wij helpen jou graag met het kiezen van de juiste witvis hengel.