Guru Hengelsport Fishing – kleding – method feeder – klein materiaal

Guru fishing is een merk dat zijn oorsprong in de UK heeft liggen. Dit is niet zo raar omdat de UK de bakermat is van het wedstrijd vissen en het vissen op commercials met technieken zoals de Method visserij. Daarom hebben wij gekozen om een groot assortiment Guru te voeren, dat je natuurlijk zowel online in onze webshop kunt bestellen maar zeker ook in onze mooie winkel kunt bezichtigen. Alles voor de jacht op witvis & commercials bij Fish Inn! 

Guru fishing producten eenvoudig online bij Fishinn.nl.

In onze webshop vindt je alle Guru hengelsport producten die wij in ons assortiment hebben. Guru fishing is vele jaren geleden begonnen met enkele modellen method feeders, maar heeft zich vandaag de dag doorontwikkeld tot een merk waarvan wij inmiddels meer dan 1.000 verschillende producten van voeren in ons assortiment. Denk hierbij aan de ontelbaar vele kleine accessoires voor de visserij met de method, feeder of waggler zoals; Guru haken, Guru rigs / onderlijnen, Guru vislijn (nylon & gevlochten) en een enorme collectie guru klein materiaal zoals Guru feeders, Guru naalden en accessoires, Guru lood systemen, Guru PVA en pelletcones, Guru terminal tackle en Guru dobbers en pellet wagglers. Al deze kleine Guru producten staan voor kwaliteit, voordat deze Guru fishing products in de winkels kwamen te liggen zijn deze producten maanden lang getest en doorontwikkeld waardoor dit merk alleen maar voor de hoogste maatstaven gaat.

Guru kleding online bestellen kan je natuurlijk ook in onze webshop Fishinn.nl.

Guru kleding werd al tijden gedragen door onze teamleden die graag op witvis en commercial vijvers vissen. Hierdoor kregen wij vrij snel in de gaten dat deze Guru viskleding kwalitatief zeer hoogwaardig is en over een lange levensduur beschikt. Wij hebben hierdoor gekozen om deze Guru kleding online te verkopen in onze webshop maar deze kleding is natuurlijk ook in onze mooie winkel te vinden. De Guru Beta hoodie navy is een stijlvolle dikke trui met capuchon die geproduceerd is uit een speciale stof wat kwaliteit, warmte en levensduur garandeert. Deze Guru truien hebben verschillende zeer handige vakken waardoor je telefoon en andere dingen eenvoudig op te bergen zijn. Natuurlijk vindt je bij ons ook zomerkleding van Guru en de bekende Guru soft shell jasjes.

Guru hengelsport maakt je visserij tot een succes

Naast alle Guru kleine materialen en Guru kleding vindt je in onze webshop ook Guru producten zoals Guru netten, Guru schepnetten, Guru leefnetten, Guru tassen en Guru foudralen. Al deze Guru producten zijn door en door getest door vele toonaangevende wedstrijdvissers en zijn doorontwikkeld tot het beste wat deze nu te bieden hebben. Met Guru vissen is daarom de juiste keuze wat je visvangst met sprongen zal verbeteren. Achter ieder Guru artikel staat de juiste levertijd, waardoor wij jou een snelle en correcte levering van je bestelling kunnen garanderen. Bestel vandaag en ga morgen al aan de slag met jouw Guru fishing products! Met een mooie selectie op voorraad kunnen wij uw nieuwe Guru hengelsport producten snel bij jou thuis bezorgen!