Fox rage – fox rage fishing

Fox Rage

Fox Rage is een merk dat streeft naar de beste kwaliteit/prijs verhouding. Fox Rage haar belangrijkste visie is dat nieuwe producten ontwikkeld worden door & voor roofvissers. Hierdoor loopt Fox Rage steeds voorop met nieuwe ontwikkelingen en is Rage de laatste jaren een van de succesvolste roofvis merken. Natuurlijk vindt je bij Fish Inn als roofviswinkel een groot aanbod Fox Rage artikelen in het assortiment met natuurlijk de scherpste online prijzen.

Fox Rage, een geweldig merk!

Fox Rage is een onderdeel van het grote Fox International concern wat al decennia lang het grootste merk is binnen de karper visserij. Omdat Fox al meer dan veertig jaar de meest toonaangevende productontwikkelaar is bij de karper visserij, zal je dit ook meteen vanaf het begin met de presentatie van Fox Rage deze voorsprong in ontwikkeling merken. Alleen al de productontwikkeling afdeling bij het hoofdkwartier van Fox in Engeland is al bezet uit maar liefst 25 ingenieurs die iedere dag naar hun prostaffers luisteren waar de nieuwe Fox producten verbeterd moeten worden. Fox Rage is in 2015 voorgesteld aan de roofvisser die zich verbaasde hoeveel goede roofvis producten plotseling van dit merk Rage op de markt kwamen. De visie van Fox international is dat er producten door pro staffers en productontwikkelaars, die zelf gepassioneerd visser zijn, ontwikkeld worden en hierdoor exact weten waar de markt om vraagt en wat verbeterd moet worden. Dit is van begin af aan meteen terug te zien in het assortiment van dit merk Fox Rage fishing. Fox heeft een pro staf team van maar liefst 70 gepassioneerde vissers die iedere dag met nieuwe productontwikkeling bezig zijn en ervoor zorgen dat ieder product met de beste materialen is opgebouwd. Hiermee zal je nooit teleurgesteld worden bij de aanschaf van een nieuw Fox Rage Product.

Fox Rage hengel kopen, waar voor je centen

De eerste generatie Fox Rage hengels sloegen bij veel roofvissers in als een bom. De roofvissers die het eerste jaar Fox Rage hengels kochten vissen nu nog steeds met deze hengels en hebben de collectie zelfs flink verruimd. Rage streeft erna drie series hengels in hun programma te hebben zodat voor ieder budget een goede hengel te koop is. Iedere serie Fox Rage hengels bevat 15 tot maar liefst 40 modellen waardoor voor ieder type visserij op roofvis in ieder serie een hengel te krijgen is. De Fox Rage Terminator Pro is het meest luxe hengel model van rage waar nu de 2e generatie van gelanceerd is. Deze Fox Rage Terminator Pro hengels hebben een verbeterde blank en zijn nog strakker afgebouwd. Met de keuze uit 22 modellen bij deze Fox Rage Terminator Pro hengel serie vindt je altijd de perfecte roofvis hengel voor jouw vistechniek. Natuurlijk heeft Fox Rage ook een hengel serie in het midden segment. Na het grote succes van de Fox Rage Ultron 2 serie is Rage met de vervanger van deze serie op de markt gekomen. De nieuwe middenklasser van Fox Rage heeft de Fox Rage Prism hengel serie, deze Prism hengel serie bestaat uit maar liefst veertig modellen zodat voor iedere roofvissers zeker de juiste hengel naar zijn wensen te vinden is. Natuurlijk heeft Rage ook aan de jeugdige visser gedacht met de instapserie Fox Rage Warrior 2. Deze Fox Warrior 2 instap serie heeft een geweldige prijs/kwaliteit verhouding.

Fox Rage molens zijn er natuurlijk ook

Fox Rage heeft naast de vele hengels natuurlijk ook molens in zijn assortiment zitten. Deze Fox Rage molens bestaan uit twee molenseries die voor zowel de beginnende als de gevorderde roofvisser zijn ontwikkeld. De Fox Rage Prism molen serie is een serie uit het midden segment die voorzien zijn van 7 kwaliteit kogellagers en een sterk binnenwerk. Het instapmodel is de Fox Rage Warrior 2 molen serie, die perfect aansluit op de Rage Warrior 2 hengelserie. Natuurlijk heeft Fox Rage zoveel meer dan hengels en molens. Met zo’n geweldig team productontwikkelaars en prostaffers is het niet moeilijk om iedere keer weer met de nieuwste kwaliteit producten op de markt te komen. Al deze fox Rage artikelen zijn voordat deze in de catalogus komen door en door getest en waar nodig verbeterd. Wij zullen je een korte opsomming geven welke producten je nog meer bij Rage kunt vinden:

Fox Rage Voyager luggage tassen & Rage tackle storage tackle boxen Stack ‘n’ store

Fox Rage heeft geweldige roofvis tassen in zijn programma. Dit is niet zo vreemd omdat Fox al 30 jaar ervaring heeft met de beste karper tassen en rugzakken op de markt te brengen. Deze Fox Rage Voyager luggage tassen bestaan uit twee soorten uitvoeringen. De Rage Voyager Camo serie zijn roofvistassen die voorzien zijn van een mooie donkere camou print en zijn waterafstotend waardoor deze natuurlijk ook in de regen gebruikt kan worden. Deze Rage Voyager Camo tassen bevatten allemaal verschillende kunstaasdozen in verschillende maten, waar het kunstaas in opgeborgen kan worden. De tweede serie is de Rage Welded Bag serie. Deze tassen serie is gemaakt van het bekende EVA materiaal wat de tassen 100% waterdicht maakt. Naast deze twee Fox Rage tassen series heeft Rage natuurlijk perfecte opberg dozen voor het kunstaas en andere roofvis materialen. Deze Rage Stack ‘n’ Store kunstaas dozen zijn te krijgen in maar liefst 18 modellen zodat je altijd de juiste Rage tacklebox kunt vinden. Al deze Rage dozen kan je zelf indelen hoe je de vakken wilt hebben en zijn voorzien van kwaliteit sluitingen.

Fox Rage softbaits, koploper met Rage shads

Bij Fox Rage kunstaas denk je natuurlijk direct aan de softbaits: Fox Rage softbaits zijn de meest populaire softbaits bij de roofvissers. De eerste Fox softbait die op de markt kwam was de Fox Pro Shad die insloeg als een bom. Deze Fox Rage Pro shad is een softbait die in veel maten en kleuren te krijgen en heeft een lange levensduur. Nog belangrijker was dat deze softbait gigantisch goed ving en een echte hype werd binnen de roofvis visserij. Na dit grote succes diende alweer het nieuwe grote succes aan. Na een jaar ontwikkeling was de nieuwe Fox Rage Zander Pro shad geboren. Deze Rage Zander Pro Shad was de perfecte shad om werpend en verticalend de snoekbaarzen te vangen. Natuurlijk werd deze Rage shad voorzien van een twintig tal perfect vangende kleuren en is hierdoor de best verkochte Rage shad bij ons geweest. Na deze twee grote successen dendert de Rage softbait trein door en kwam er meer perfecte modellen op de markt zoals de Rage Pro Grub, Rage Pro Shad Natural Classics, Rage Pro Shad Firetails, Rage Spikey Shad, Rage Slick Shad, Rage Tiddler fast, Rage Grondle Twist, Rage Forktail, Rage Legend en de Rage Mini Fry. Al deze Rage shads en softbaits springen eruit tegenover hun concurrenten en zijn bij ons los per stuk te bestellen.

Verschillende fox rage producten.

Natuurlijk zijn er nog een duizendtal extra producten van Rage die voor kwaliteit staan en waar de meest professionele roofvisser een rotsvast vertrouwen in zal hebben. Bekijk ook onze topkwaliteit Fox rage tangen & onze uitgebreide collectie fox rage kleding. Maar denk ook aan; Rage schepnetten, Rage loodkoppen, Rage stingers, Rage haken, Rage dreggen, Rage onderlijnen, Rage leaders, Rage jerkbait stangen, Rage fireballs, Rage Tools, Rage tangen en Rage zonnebrillen.  Al deze deze producten zijn door de vele prostaffers en productontwikkelaars door ontwikkeld tot producten die helemaal af zijn en beter niet te krijgen zijn. Als laatste is er nog de bekende Rage kleding. Dit kleding pakket bestaat uit; Rage Wintersuit warmtepak, het Rage Camo RS 20K Ripstop regenpak en natuurlijk de Rage Hoody’s truien en t Rage shirts.

Fox rage artikelen bestel je direct online bij Fishinn.nl!

Fox rage artikelen hebben wij dus altijd dik op voorraad liggen in onze winkel en magazijnen. In onze webshop staan alle Rage producten vermeld met duidelijke afbeeldingen en omschrijvingen zodat je altijd een duidelijk beeld van deze producten kunt maken. Naast deze duidelijke weergave hebben wij altijd de actuele real time voorraadstatus bij het product vermeld. Door deze correcte voorraadstatus kunnen wij jou een volledige en probleemloze levering van je bestelde producten garanderen. Wil je toch liever de betreffende Rage hengel in je handen vasthouden dan ben je natuurlijk van harte welkom in onze winkel. Onze gespecialiseerde roofvis verkopers helpen je graag op weg naar de juiste keuze. Altijd een Fox Rage product wat past bij jouw wensen, maar dat is niet alles; Wij staan voor topkwaliteit Fox Rage producten, scherpe prijzen en een snelle levering.