Fox international hengelsport - Fox fishing tackle - Fox Carp

Fox international fishing tackle bestellen kan natuurlijk ook in onze webshop Fishinn.nl. Fox International is al dertig jaar lang een van de grootste huisleveranciers van Fish Inn. In onze mooie winkel en webshop vind je bijna alle Fox tackle dik voorradig tegen de scherpste online prijzen. Achter alle Fox visspullen staat de juiste realtime voorraadstatus, waardoor wij jou een snelle en volledige levering kunnen garanderen. Fox carp hengelsport artikelen bestel je direct online voor de beste prijs bij Fishinn.nl! 

Fox kopen als je het beste van je materiaal eist.

Fox international is een Engels hengelsport bedrijf dat al vijftig jaar bestaat en dat meer dan dertig jaar actief is op het Europese vaste land. De oude eigenaar Cliff Fox begon in zijn garage Fox bedchairs te produceren voor de karper visserij en deze bleken een groot succes. Na het grote succes van deze bedchairs werd de volgende stap gezet. Cliff vond dat het aanbod electronische beetmelders voor de karper visserij ver ondermaats was en ontwikkelde de Fox Micron beetmelder, ook de Fox beetmelders werden een groot succes werd. Ongekend hoge aantallen werden er verkocht en deze Fox piepers kende geen retouren of mankementen, een koers die bij Fox alleen maar voortgezet zou gaan worden. Fox carp is uitgegroeid tot een toonaangevend A-merk met topkwaliteit Fox hengels en Fox molens, maar nog veel meer!

Fox International , de professioneelste fabrikant binnen de hengelsport

Fox is enkele jaren geleden aan een investeringsgroep verkocht, waar iedere visser - die vandaag de dag met Fox visspullen vist - baat bij heeft. Het bedrijf Fox Internatinal heeft zich hiermee nog verder geprofessionaliseerd en heeft een flinke kapitaal injectie ondergaan, waarbij geïnvesteerd is in de nieuwste productie technieken wat ook meteen terug te zien was in het beste assortiment binnen de hengelsport de laatste jaren. Vandaag de dag heeft Fox International maar liefst vijfhonderd mensen in dienst, waarvan er vijftig op de productontwikkeling afdeling zitten. Naast deze vele geschoolde productontwikkelaars waarmee Fox de toon voert onder alle fabrikanten op hengelsport gebied, heeft Fox International bijna honderd gerenommeerde prostaffers die iedere dag weer alle nieuwe Fox hengelsport materialen testen tot het uiterste voordat deze goed bevonden worden en in productie gaan. Dit samengevat maakt dat Fox ieder jaar weer opnieuw met Fox tackle op de markt komt wat ver voor de concurrentie loopt en waarbij werkelijk niet aan op te merken zal zijn. Populaire Fox productcategorieen zijn o.a. Fox rodpods, Fox tassen & foudralen, Fox tackleboxen, Fox tenten, Fox schepnetten en Fox onthaakmatten

Fox Hengelsport, wat valt er onder Fox.

Naast Fox carp voor de karpervisser heeft Fox ook dik ingezet om de roofvis en witvis markt naar zich toe te trekken wat heel goed gelukt is. Voor de witvisser werd het merk Fox Matrix geboren. Hier werd een nieuw team productontwikkelaars opgezet en veel grote namen binnen de wedstrijdwereld werden weggekaapt bij andere merken om als prostaffers voor Fox Matrix te vissen. In drie jaar tijd werd er een geweldig witvis programma ontwikkeld waar maar weinig concurrenten tegenop konden boksen. Alle productgroepen werden aangepakt, van een Matrix viskoffer tot een Matrix vishaak, alles werd tot in de perfectie ontwikkeld en werd voor zeer scherpe prijzen in de markt gezet waar ieder witvisser baat bij had. Vandaag de dag is het dus mogelijk om met een complete Fox Matrix visuitrusting te vissen, zonder een item van een ander merk te moeten hebben. Voor de roofvisser werd Fox Rage geboren. Ook hier is dezelfde succesformule toegeast: Een team geweldige productontwikkelaars, het creme de la creme aan prostaffers voor een goed advies en het doortesten van de materialen en hierna livegang van alle doorontwikkelde Fox Rage producten, ook dit werd een doorslaand succes!

Fox Carp bestellen doe je natuurlijk bij Fishinn.nl. Het is grootste merk onder de karper vissers.

Fox Carp is de grootste divisie van Fox International. Onder Fox tackle valt werkelijk alles waar een karper visser van kan dromen. Of het nu een haakje is of een boot, Fox fishing heeft alle productgroepen in zijn assortiment waarvan wij nog eens hardop zeggen dat Fox bijna altijd de beste kwaliteit biedt tegenover andere merken met hetzelfde prijsniveau. Fox lijn, Fox haken, Fox rigs & rigtools en Fox tangen zijn een garantie voor hoogwaardig materiaal voor een scherpe prijs en dit geldt natuurlijk ook voor Fox viskleding en een Fox barrow! Iedere maand opnieuw komen er nieuwe Fox visspullen op de markt die op en top zijn doorontwikkeld naar de maatstaven die vandaag de dag gelden voor de visserij op karper. Hierdoor zie je dat er geen Fox product langer dan twee jaar in het assortiment zit, waarna het vernieuwd en verbeterd wordt met de nieuwste productieprocessen. Hierdoor zal Fox nooit gedateerde Fox vismateriaal in hun assortiment hebben zitten en loopt deze firma altijd ver voorop. Natuurlijk vindt je dit allemaal ook terug bij Fish Inn. Eerlijk gezegd heeft Fox International vrij spel bij Fish Inn en mogen de maandelijks nieuwe items automatisch verzonden worden naar onze mooie winkel en magazijnen. Wij twijfelen nooit aan de functionaliteit en kwaliteit van deze nieuwe Fox visspullen en hebben altijd als eerste het nieuwste Fox vismateriaal in de schappen en webshop.

Met Fox vissen brengt ieder visser meer succes.

Met Fox vissen vergroot je de kans op goede vangsten, dit is een garantie wat wij kunnen geven. Omdat Fox fishing producten zo ver doorontwikkeld zijn door de vele prostaffers die exact weten hoe de vis gevangen moet worden zullen ook jouw vangsten omhoog vliegen als je met deze Fox visspullen op de goede manier aan de slag gaat. Maar natuurlijk draait het niet alleen om de vangsten maar ook om de duurzaamheid van de materialen. Je kan er bij Fox blind vanuit gaan dat alle Fox producten zoals tenten, slaapzakken, netten etc. die je koopt een geweldige prijs/kwaliteit verhouding bezitten. Bij een dure Fox tent moet je verzekerd zijn van een lange levensduur en niet alleen maar hopen op een jaar garantie waarna de overige tijd meegenomen is. Fox zet duurzaam in en werkt continu aan een vertrouwensband bij de visser waardoor deze zich verder inzet op het merk Fox bij aanschaf van zijn materiaal. Om de lang termijn zal dit voor Fox een win/win situatie opleveren!

Fox visspullen kopen is, zeker online, vaak nog een proces waar vele vragen kunnen ontstaan. Hierom hebben wij in onze webshop Fishinn.nl. ons uiterste best gedaan en veel moeite geïnvesteerd om je optimaal te informeren over een bepaald Fox product. Bij alle Fox producten die wij online in onze goede webshop hebben staan hebben wij duidelijke afbeeldingen, waar mogelijk is goed videomateriaal, goede product teksten en waar het nodig is een matrix met alle (technische) specificaties van het product erbij vermeld. Wij hopen hiermee te bereiken dat jij je een goed beeld kunt maken of dit Fox product het goede is voor jouw visserij zodat je met een gerust hart dit product kunt bestellen. Mocht je toch nog met vragen rondlopen over een bepaald artikel dan aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Onze winkel en webshop wordt gerund uit een groot team gepassioneerde vissers die je graag verder mee op weg willen helpen naar de goede keuze vismateriaal. Zoals je hebt kunnen lezen vindt je bij Fish Inn alles wat de firma Fox in zijn programma heeft en hebben wij altijd de nieuwste items direct op voorraad liggen. In onze webshop zie je bij alle Fox tackle de real time voorraadstatus erbij vermeld waardoor je bij bestellen er zeker van kunt zijn dat je een snelle en volledige levering kunt genieten. Daarom kies je voor Fish Inn!