Shimano fishing - hengelsport - molens

Shimano

Een Shimano molen of hengel bestellen doe je natuurlijk online in onze webshop Fishinn.nl.

De beste keuze Shimano molen of hengel om te kopen is niet altijd even eenvoudig. Gelukkig ben je bij Fish Inn aan het juiste adres. Naast dat je in onze webshop altijd de beste prijzen en geweldig veel informatie vindt geniet je bij Fish Inn over een geweldig verkoopadvies door onze praktijk gerichte verkopers. Met al deze vakkennis is huis zal je eenvoudig de juiste keuze in Shimano producten kunnen maken.

Een Shimano molen of hengel kopen gebeurd natuurlijk bij Fish Inn.

Fish Inn is een Shimano shop ook wel Shimano X Store genoemd. Dit wil zeggen dat je in onze mooie winkel en webshop ontzettend veel Shimano fishing producten voorradig vindt tegen natuurlijk de scherpste prijzen. Omdat onze verkopers allemaal met Shimano hengelsport producten vissen weten onze mensen perfect waar de verschillen in deze Shimano molens en hengels zitten en welke het meest geschikt zijn voor jouw visserij. Online bestellen van Shimano producten is heel eenvoudig maar wij kunnen ons natuurlijk voorstellen dat er veel vraagtekens bij jou heersen. Daarom hebben dik ingezet om in onze webshop de klant van zoveel mogelijk informatie te voorzien in zowel een hele duidelijke product informatie tekst inclusief afbeeldingen en video. Daarnaast staat onder iedere productomschrijving een duidelijke matrix waar je alle specificaties van het Shimano product kunt nazien zoals bijvoorbeeld inhaalsnelheid van een Shimano molen of het gewicht van een Shimano hengel. Omdat zoals gezegd alle verkopers van Fish Inn met Shimano vissen ben je bij ons aan het goede adres om het goede gevoel bij een Shimano aankoop te hebben.

Shimano fishing is toonaangevend binnen de hengelsport.

Shimano is een Japans bedrijf wat staat voor top kwaliteit hengelsport producten en opgericht is in 1921. Shimano produceert naast Shimano visspullen ook fietsmateriaal en skimateriaal, de Shimano fishing divisie van Shimano bedraagt 23% van de totale omzet (1,9 miljard). Shimano heeft sinds 2017 zijn hoofdkantoor gevestigd in Eindhoven en heeft fabrieken over de hele wereld in landen zoals Japan, Maleisië, China, Italië en de Tsjechische republiek. Shimano staat bekend om zijn bekende Shimano molens, Shimano hengels en Shimano lijnen. Iedere gespecialiseerde visser heeft wel een of meerdere Shimano molens in bezit en waar deze al jaren mee vissen. Omdat Shimano fishing koploper is binnen de hengelsport branche heeft Fish Inn ervoor gekozen een Pro shop te zijn, ook wel Shimano X-store genoemd. Hierdoor vindt je bijna alle modellen Shimano molens en reels bij ons op voorraad en kunnen onze verkopers je een goed verkoopadvies geven welke modellen het beste bij jouw visserij passen.

Shimano hengelsport, van goedkope Shimano molens tot de meest luxe Shimano reels.

Shimano is in de hengelsport niet meer weg te denken. Iedere fanatieke sportvisser heeft wel een of meerdere Shimano molens of reels in zijn uitrusting zitten. Natuurlijk vindt je bij Shimano hengels en molens in alle prijsklassen waardoor er voor iedere visser wel het juiste model te vinden is. Bij Fish Inn vindt je al een Shimano molen of hengel vanaf 20 euro waardoor het recreatief vissen met Shimano fishing producten ook heel goed mogelijk gemaakt wordt. Natuurlijk vindt je in onze webshop fishinn.nl de meest luxe modellen molens en reels voor de gespecialiseerde visser die iedere week aan de waterkant te vinden is. Onze verkopers vissen wekelijks bloedfanatiek waardoor deze jongens de keuze hebben gemaakt om met het high end assortiment van Shimano Fishing te vissen en kunnen genieten van een lange levensduur. Natuurlijk vindt je bij Fish Inn een ontzettend groot assortiment aan Shimano molens en reels die tussen de goedkope en meest luxe series zitten. Omdat dit assortiment zo groot is hebben wij er alles aan gedaan om in onze webshop Fishinn.nl alle Shimano molens perfect te verreiken met een goede product omschrijving, duidelijke afbeeldingen en een matrix waar alle specificaties op te vinden zijn van de betreffende Shimano molen. Hierdoor vindt je de volledige informatie van dit product en kan je de betreffende Shimano reel of molen vergelijken met een ander model waar je interesse in hebt.

Een Shimano aanbieding vindt je altijd in onze webshop

Omdat Fish Inn een echte prijsvechter is vindt je altijd veel Shimano aanbiedingen in onze webshop Fishinn.nl en natuurlijk hanteren wij in onze mooie winkel exact dezelfde prijzen. In onze webshop kan je eenvoudig bij alle Shimano producten de voorraadstatus zien waardoor je verzekerd bent van een snelle en vlekkeloze levering zoals je altijd al gewend bent van ons. Wil je de Shimano producten toch eerst even met eigen ogen bekijken en in de handen nemen? Je bent van harte welkom in de mooiste hengelsport winkel van Nederland