Tassen & Foudralen

Tassen & foudralen voor de visser bestel je natuurlijk bij Fishinn.nl. Bij jouw zoektocht naar een hengeltas, carryall, rugzak of klein vistasje heb je bij Fish Inn de keuze uit honderden modellen. Waar je ook voor kiest, bij ieder product vermelden wij duidelijk de realtime voorraadstatus, zo weet je precies waar je aan toe bent! Natuurlijk bestel je deze tassen en foudralen van topkwaliteit & A merken voor de laagste prijs direct online. Of kom langs in onze prachtige winkel van 1.000 m2, alle tassen & foudralen kun je hier rustig bekijken en aan proberen! 

Gerichte tas en foudraal collecties.

Bij Fishinn.nl vind je een uitgebreide collectie tassen en foudralen. Onderstaand vertellen wij jou al graag wat meer over de verschillende soorten, materialen en zaken waar jij rekening mee moet houden bij het online kopen van een tas en/of foudraal die perfect past. Wil je direct doorklikken naar een gerichte collectie, dan vind je hier onze collecties: Vistas >>, klein vistasje >>, foudraal >> en vis rugzak >>

Hengeltas Foudralen

Een hengel tas of hengel foudraal is een tas om hengels en andere lange vis artikelen effectief mee te nemen naar de waterkant. Deze foudralen zijn meestal van nylon of polyester gemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteitniveaus. De dikte wordt in D aangegeven en begint meestal bij 210D polyster en loopt op tot 600D polyster. Ook zit er natuurlijk veel verschil in de ritsen van de foudralen. Tegenwoordig zijn er heel veel soorten hengeltassen visfoudralen te verkrijgen voor het karpervissen, roofvissen, witvissen en zelfs het forelvissen. 

Of kies je voor een van onze hardcase foudralen?

Een rage van de laatste jaren zijn de hard case foudralen. Deze hardcase foudralen zijn te verkrijgen van de bekende merken en zorgen ervoor dat je hengels een stuk beter beschermd zijn. Ook een groot voordeel van een hardcase foudraal is dat deze altijd de vorm behoudt, waardoor er veel minder druk ontstaat op de opgetuigde hengels. Meestal passen er twee tot vier opgetuigde hengels in deze hardcase foudralen en bij sommige modellen zijn er nog extra vakken waar toebehoren als steunen, paraplu of een schepnetsteel in passen. Hardcase foudralen kopen kan je bij ons van de volgende merken; Fox Matrix, Guru, Map, Preston, Spro, Cresta, Fox Rage, Gunki, Savage Gear en Westin. Deze hard case foudralen worden meestal gebruikt bij het roofvissen, witvissen forel vissen en in mindere mate ook wel voor het karpervissen.
 

Een echte karperfoudraal!

Voor de karpervisser worden meestal foudralen gekocht waar alle hengels opgetuigd in opgeborgen worden. Dit karper foudraal zorgt ervoor dat de karperhengel met molen gemonteerd kan blijven zitten en de karper hengels opgetuigd met montage opgeborgen kunnen worden in de foudraal. Deze karper foudralen zijn vooral bij de molentassen voorzien van een dikke voering, zodat de molen goed beschermd in het foudraal opgeborgen zitten. In de meeste karper foudralen is plaats voor drie opgetuigde hengels en meestal nog eens plaats voor drie andere karperhengels zonder molen. In de zijvakken kunnen steunen, banksticks en een paraplu opgeborgen worden. ook zijn er karperfoudralen te verkrijgen die sleeve genoemd worden. Hier past een opgetuigde karperhengel en is vaak dik gevoerd. Deze sleeves zijn weer te verbinden met een korter moeder foudraal, waar enkele van deze sleeves mee verbonden kunnen worden. In het moeder foudraal kan je de gebruikelijke lange delen opbergen als banksticks en zelfs een oval. Je kunt een karper foudraal bestellen in onze webshop van de merken; Avid, Chub, Fox, JRC, Korum, Nash, Prologic, Strategy, Wychwoord, Trakker, en Anaconda.

Witvis of wedstrijd foudraal

Een foudraal of hengel tas voor de wedstrijdvisser of witvisser is te verkrijgen in twee hoofdcategorieën. Je hebt keuze uit een witvis foudraal geschikt voor de vaste stok of de tegenhanger een foudraal om werphengels als feederhengels of methodhengels in te vervoeren. De werphengel foudralen zijn in tegenstelling tot de vaste hengel foudralen uitgevoerd met een uitsparing in het foudraal, zodat de molens op de feederhengel of andere werphengel gemonteerd kunnen blijven zitten. Het grote voordeel hiervan is dat de werphengel in het foudraal niet meer afgetuigd hoeft te worden en daarom de lijn in de geleide ogen van de werphengel blijft zitten en het systeem gemonteerd kan blijven zitten. Deze opgetuigde hengels zorgen ervoor dat er ontzettend veel tijdwinst behaald wordt omdat de hengels niet meer tijdrovend op of afgetuigd hoeven te worden, een dik plus punt! Een nieuwe rage bij deze wephengel foudralen zijn de bekende hardcase foudralen, waarbij de hengels perfect opgetuigd  opgeborgen kunnen worden. Enkele bekende merken witvis of wedstrijd foudralen zijn; Korum,  Fox Matrix, Guru, Map, Preston, Spro, Fox Rage en Cresta. Een vaste stok foudraal is vrij simpel uitgevoerd zonder molentassen. Meestal is er ruimte om drie tot acht vaste hengels en zijn deze voorzien van extra vakken om toebehoren als een schepnetsteel, steunen, plateaupoten, paraplu of een feedersteun extra in op te bergen. 

Roofvis foudraal

Een roofvis foudraal kopen doe je natuurlijk ook bij ons. Bijna alle roofvis foudralen bij ons zijn uitgevoerd op dusdanige wijze dat de hengel altijd opgetuigd opgeborgen kan worden met molen of reel op de roofvis hengel gemonteerd. Steeds meer worden hier ook de bekende hardcase foudralen voor het roofvissen gekozen, waarbij de roofvis hengel perfect beschermd opgeborgen kan worden. Je kunt een roofvis foudraal bestellen in onze webshop van de merken; Anaconda, Spro, Fox Rage, Gunki, Savage Gear en Westin.

Carryall vistas

Carryalls zijn vistassen waarbij je alle visspullen gemakkelijk mee kunt vervoeren naar de waterkant. Je moet hierbij denken aan jouw tacklebox, lood, boilies, thermoskan, voerkorven, voer, etenswaren, kook attributen, verlichting, kunstaas, molens, klein visspul en ga zo maar door. Als je alles opsomt wat er vervoert moet worden naar de waterkant, dan wordt een vistas of carryall vaak al snel te klein besteld. De carryall moet ook degelijk van kwaliteit zijn met stevig gevoerde draagriemen, omdat een carryall al snel veel gewicht moet vervoeren. Hierdoor is het van uiterst belang dat deze tassen van condura nylon materiaal gefabriceerd zijn en alle naden goed en degelijk gestikt zijn. De meeste vistassen zijn uitgevoerd met een groot binnenvak en aan de buitenkant zijn meerdere uitwendige kleine vakken gemonteerd voorzien van degelijke ritsen. Ook zijn er veel carryalls te bestellen bij ons die zijn voorzien van een harde bodem en of deksel, die ervoor zorgen dat het water buiten wordt gehouden (bijvoorbeeld op een natte visstek).  Bij ons heb je een gigantische keuze aan carryalls in alle formaten van de merken;  Avid, Chub, Fox, JRC, Korum, Nash, Prologic, Strategy, Wychwoord, Trakker, Anaconda, Fox Matrix, Guru, Map, Preston, Spro, Fox Rage, Cresta, Gunki, Savage Gear en Westin. 

Een carryall, hengeltas of foudraal koop je natuurlijk op Fishinn.nl. Je ziet meteen de live voorraad bij het bestellen van deze vistassen, carryalls of hengeltassen zodat je een snelle levering geniet. Je krijgt een track en trace code nadat je bestelling hebt geplaatst waarna je het pakket tot aan de voordeur kunt volgen. Een vis tas of foudraal bestel je daarom natuurlijk bij Fishinn.nl!