Savage gear hengels – pluggen - bellyboot

Savage Gear

Savage Gear is een merk dat in Denemarken is ontstaan en zich geheel heeft toegelegd op de roofvisserij en kustvisserij. Savage Gear heeft vele toonaangevende bloedfanatieke roofvis specialisten in  dienst die precies weten wat de roofvisser vraagt en welke producten er verbeterd kunnen worden. Hierdoor is met Savage Gear de laatste 20 jaar een merk ontstaan wat toonaangevend is met heel veel onderscheidende producten tegenover de concurrentie. Omdat Fish Inn zelf gerund wordt door bloedfanatieke roofvissers spreekt het voor zich dat wij hier een groot gedeelte van het Savage Gear assortiment opgenomen hebben in ons assortiment.

Savage Gear bestellen doe je natuurlijk bij Fishinn.nl

Savage Gear roofvis producten zijn toonaangevend binnen de visserij op roofvis. Fish Inn is een van de bekendste roofvis winkels in Europa en dit zie natuurlijk ook aan het grote assortiment aan Savage Gear producten in onze winkel en onze webshops. Wij hebben een grote selectie gemaakt aan Savage Gear producten die uitvoerig getest zijn door onze medewerkers en klanten. Doordat ons eigen team veel fanatieke roofvissers heeft, die in hun vrije tijd veel op het water te vinden zijn, weten wij precies welke Savage Gear producten de grote vangst successen zijn. Hierdoor vindt je in onze webshop en winkel een perfect assortiment aan Savage Gear kunstaas wat door en door getest is door gespecialiseerde vissers die grote successen geboekt hebben met de bekende kunstaasjes van Savage Gear.

Savage Gear hengels kopen, Fish Inn heeft alles voorradig!

Wij hebben de complete Savage Gear hengel series liggen van de; Savage Gear Custom hengels, Savage Gear XLNT2 hengels, Savage Gear XLNT3 hengels, Savage Gear Black Savage hengels, Savage Gear Multi Purpose Predator2 hengels en de MPP2 hengels. Al deze Savage Gear hengels zijn ontwikkeld door roofvissers die precies weten wat bij een bepaalde roofvis techniek van een hengel gevraagd wordt. Hierdoor zijn deze Savage Gear hengel series ontzettend breed met veel modellen waardoor voor ieder techniek de perfect geschikte hengel te vinden is.

Savage Gear kunstaas maakt het verschil!

Savage Gear kunstaas is toonaangevend in de ontwikkeling van nieuw kunstaas. Ieder jaar weer lanceert Savage Gear nieuwe series kunstaas die zich duidelijk onderscheid van de concurrentie. Het Savagear kunstaas onderscheidt zich door de innovatieve acties die het kunstaas heeft en de prachtige prints die aangebracht zijn zodat deze levensecht uitzien voor de roofvissen. Het grote verschil tegenover andere kunstaas leveranciers is dat Savage dit kunstaas in eigen beheer ontwikkeld en nog belangrijker het nieuwe kunstaas uitvoerig in praktijk test en verbeterd. Het kan zomaar zijn dat een bepaald type kunstaas jaren getest en verbeterd wordt voordat deze in de verkoop komt, hiermee wordt het verschil gemaakt! Savage Gear heeft de laatste jaren veel grote successen mogen boeken op kunstaas gebied zoals; Savage Gear 4play V2, Savage Gear 3D Smashtail, Savage Gear 3D Snake, Savage Gear 3D Suicide Duck, The Fruck, Savage Gear 3D Rad, 4D Line Thru Pike, 4D Line Thru Trout, 4D Perch, 3D Roach, 3D River Roach en de 4D Herring Shad. Al deze kunstaasjes vangen als de beste en liggen bij de meest gerenommeerde roofvissers in de tackle boxen, zelfs de roofvissers die gesponsord worden door andere merken!

Nog zo veel meer Savage Gear fishing producten bij ons

Wij hebben nog zoveel meer Savage Gear producten die net verschillend en verbeterd zijn tegenover dezelfde producten van andere merken. Denk hierbij aan de geweldige modellen Savage Gear Highrider bellyboat. Deze Highrider bellyboten zijn er in twee modellen, een compact 150 model en een pontoon Savage Gear Highrider bellyboat die met peddels geleverd wordt. Ook hebben wij het volledige programma Savage gear tassen opgenomen. Deze Savage Gear tassen serie bestaat uit twintig modellen die ontwikkeld zijn door gespecialiseerde roofvissers die exact weten aan welke eisen een roofvistas aan moet voldoen. Veel van deze Savage Gear bags zijn voorzien van opbergdozen en mappen om het kunstaas perfect in op te bergen. Deze tassen zijn gemaakt van schuurvast 600D condura materiaal en afgewerkt met zoutwaterbestendige grove ritsen waardoor een lange levensduur gegarandeerd wordt. Daarnaast is er nog de geweldige Savage Gear kleding lijn, Savage Gear reddingsvest, Savage Gear schepnetten, Savage Gear paravane sideplanners en ga zo maar door.

Savagegear bestel je eenvoudig bij Fishinn.nl

Savagegear producten vindt je eenvoudig in onze webshop Fishinn.nl. Wij hebben al deze Savagegear roofvis artikelen met duidelijke afbeeldingen, goede teksten en video’s in onze webshop weergegeven. Achter iedere maat of kleur kan je de actuele leverstatus zien waardoor je gegarandeerd ben van een snelle en vlekkeloze levering. Savage Gear bestel je online voor de beste prijs bij Fishinn.nl, maar natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze prachtige hengelsport winkel!