Forel Diversen

Bij het forelvissen komt natuurlijk veel kijken, vandaar de categorie 'forel diversen'. Hier vind je een verzamelijk van verschillende producten die wel eens goed van pas kunnen komen bij het jagen op forel, zoals bijvoorbeeld een rookoven, ontschubber, knuppeltje, mes, etc. Alles dat van pas zal komen voor de forelvisser. Waar je ook naar op zoek bent, alles voor de forelvisser bij Fishinn.nl; De nr. 1 hengelsport webwinkel van Nederland! 

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Fish Ontschubber
    Fish Ontschubber

    Een ontschubber is een handig hulpmiddel om schubben van een vers gevangen vis te verwijderen. Handig als u vaker vis mee naar huis neemt.

    Fish AF7628 1563141762812
    Niet op voorraad

     
    € 5,95
  2. Specitec Grill & Rookoven
    Specitec Grill & Rookoven

    Met deze roestvrijstalen tafelrookoven wordt het roken van vis nu nog makkelijker. De oven biedt plaats genoeg plaats aan uw vers gevangen vis. De specitec Grill & Rookoven werkt middels 2 branders die gevuld worden met brandspiritus. Dit in combinatie met de gebruikte rookspanen/meel dragen zorg voor het rookproces. De afmetingen van deze rookoven zijn 44x28x11cm.

    Saenger/Specitec 9985400 4039507080303
    Op voorraad

    Levertijd: 1-2 werkdagen
    Speciale prijs € 49,95 Normale prijs € 54,95
  3. Spro Tm Inline Lead 4St.
    Spro Tm Inline Lead 4St.

    Loodjes die gebruikt worden om je forel dobber in balans te brengen.

    Spro 4618-201 8716851365541
    Op voorraad

    Levertijd: 1-2 werkdagen
    Slechts € 2,75
  4. Spro Tm Tremarella Spheres Chain
    Spro Tm Tremarella Spheres Chain

    De perfecte, langzaam zinkende systemen voor de actieve Tremarella-visserij. Ideaal voor helder, ondiep water en wanneer de forelschuw is. Tijdens het werpen, net voordat de ketting het water raakt stop je de lijn waardoor het systeem en de onderlijn zich op het water strekken. In beide systemen (met en zonder micro-veertjes) tikken de glasonderdelen tegen elkaar waardoor de forel getriggerd wordt en op zoek gaat naar voedsel. Tip: ideaal in combinatie met de Spro TroutMaster Piccilono foreldobber en Tremarellalijn!

    Spro 4618-102 8716851280738
    Op voorraad

    Levertijd: 1-2 werkdagen
    Slechts € 7,75
  5. Spro Tm Tremarella Spring Chain
    Spro Tm Tremarella Spring Chain

    De perfecte, langzaam zinkende systemen voor de actieve Tremarella-visserij. Ideaal voor helder, ondiep water en wanneer de forelschuw is. Tijdens het werpen, net voordat de ketting het water raakt stop je de lijn waardoor het systeem en de onderlijn zich op het water strekken. In beide systemen (met en zonder micro-veertjes) tikken de glasonderdelen tegen elkaar waardoor de forel getriggerd wordt en op zoek gaat naar voedsel. Tip: ideaal in combinatie met de Spro TroutMaster Piccilono foreldobber en Tremarellalijn!

    Spro 4618-106 8716851280776
    Op voorraad

    Levertijd: 1-2 werkdagen
    Slechts € 6,95
  6. Spro Troutmaster Glass Weight 3st.
    Spro Troutmaster Glass Weight 3st.

    Slanke glazen gewichtjes van topkwaliteit en uitgevoerd met een centrale doorvoering voor de lijn.

    Spro 4618-402 8716851388175
    Op voorraad

    Levertijd: 1-2 werkdagen
    Slechts € 4,25
  7. Spro Troutmaster Soft Stopper Sticks 10st.
    Spro Troutmaster Soft Stopper Sticks 1 ...

    Deze Spro Troutmaster soft stoppers zijn universeel inzetbaar voor iedere visserij.

    Spro 4618-86 8716851388298
    Op voorraad

    Levertijd: 1-2 werkdagen
    Slechts € 1,75
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ook een vis rookoven direct online!

Een van de meest gevraagde 'forel diversen' betreft een vis rookoven, oftewel een forel rookoven. Een vis rookoven gebruiken, hoe werkt het precies? Wat is mooier dan eigen gevangen forel te roken? Dit is de meest bekende bereidingstechniek bij de forel visser. Omdat forel een hele vette vis is kan deze eenvoudig bereid worden in een forel rookoven. Nog meer vette vissoorten die eenvoudig bereid kunnen worden in een rookoven vis zijn; paling, haring, makreel en zalm. Vlees is natuurlijk ook gemakkelijk te roken in een vis rookoven. Een bekend voorbeeld zijn de ganzenborsten die perfect bereid kunnen worden in de rookoven. Meestal wordt de vis ingewreven met zeezout of andere smaakmakers. Dit mag gerust dik ingewreven worden. Na 10-30 minuten wordt deze ‘korst’ er weer afgewreven, of afgespoeld en mag de vis enkele uren drogen in de koelkast. Hierna wordt de vis in de rookoven gelegd of gehangen. Let er  hierbij goed op dat de houtmot al goed smeult, voordat de rookoven of rookkast afgesloten wordt. Afhankelijk hoe dik de gerookte stukken zijn mogen deze een kwartier op 60 graden gerookt worden en vervolgens de temperatuur nog een kwartier opschroeven naar 75-80 graden, niet warmer! Omdat iedere vis verschilt moet je zelf de inschatting maken bij welke tijd het goede resultaat bereikt is. Met een forel mes kun je eenvoudig prikken in de vis om dit in goed in te schatten. 

Ook onmisbaar voor de forelvisser; Een goede forel hengel, forel dobber, forel kunstaas en powerbait