Spro – Cresta – hengelsport - fishing

Spro is een van de meest toonaangevende hengelsport merken in Europa dat ieder jaar opnieuw een geweldige groei doormaakt. Spro is een onderdeel van een groot Japanse hengelsport concern, dat een van de machtigste spelers is binnen de hengelsport. Onder de vlag van Spro vind je ook de merken Gamaktsu, Spro Cresta en Spro Strategy. Spro fishing is een van de hoofd leveranciers bij Fish Inn, waardoor wij altijd een grote voorraad Spro producten hebben die wij aanbieden tegen de scherpste online prijzen. Alles van Spro voor de beste prijs direct online bij Fish Inn! 

Spro groeit ieder jaar met nieuwe innovatieve producten

Spro is in 1994 opgericht door de oud directeur van Dam en de Japanse Gamakatsu directeur die divisie Europa onder zich heeft. Het bedrijf Spro Sports Professionals is vanaf het begin ontzettend hard gegroeid en is op dit moment een van de grootste hengelsport leverancier in Europa. Deze groei is in onze ogen mogelijk omdat Spro ten alle tijden kijkt waar de echt fanatieke vissers om vragen en waar de verbeteringen doorgevoerd kunnen worden. Dit kan natuurlijk alleen als je mensen hebt rondlopen op de werkvloer die kennis van zaken hebben. Deze kennis van zaken is iets wat Spro vanaf het begin duidelijk voor ogen heeft en Spro ziet dan altijd de kracht in veel kennis op de werkvloer te hebben. Hierdoor is vanaf het begin ervoor gezorgd dat er veel professionele sportvissers bij Spro in dienst zijn gekomen als productontwikkelaar, inkoper, verkoper, kantoor medewerker, magazijnmedewerker etc. Hierdoor ademt het bedrijf Spro kennis uit op het gebied van ontwikkeling van innovatieve hengelsport producten. Ieder jaar opnieuw worden er in het productontwikkeling team nieuwe medewerkers opgenomen die zelf bloedfanatieke vissers zijn en exact weten waar de verbeteringen bij producten kunnen worden toegepast. Naast dit grote team aan productontwikkelaars beschikt Spro nog over grote teams aan prostaffers die iedere week opnieuw met hart en ziel nieuwe producten testen en verbeteren. Dit alles samen maakt dat Spro ieder jaar opnieuw met verbazend nieuwe producten op de markt komt die net het verschil maken voor de gespecialiseerde sportvisser die hoge eisen stelt. 

Uiteraard vind je bij Fish Inn een topcollectie SPRO artikelen, klik hier direct door naar de SPRO productcategorieen: Spro tangen, Spro boiles & pellets, Spro haken & dreggen, Spro hengels, Spro kunstaas, Spro molens, Spro reels, Spro onderlijnen, Spro tackleboxen, Spro tassen & foudralen, Spro warmtepakken, Spro viskoffers, Spro schepnetten, leefnetten & schepnetstelen, Spro vislijn en Spro waadpakken

Onder Spro hengelsport vallen nog andere bekende merken

Spro hengelsport is een naam die iedere visser kent. Wat veel vissers niet weten is dat Spro meer merken onder zich heeft die toonaangevend zijn binnen de hengelsport. Onder Spro hengelsport vallen de merken Cresta, Strategy en Gamakatsu die wellicht iedere visser ook bekend in de oren klinkt of zelfs mee vist. Spro fishing heeft bij ieder van deze merken een team aan productontwikkelaars staan en enkele tientallen prostaffers die iedere week weer ziel en zaligheid steken in de ontwikkeling van nieuwe producten die het verschil maken met de rest van de concurrentie. Hierdoor loopt Spro hengelsport altijd ver op zijn concurrenten vooruit en worden vaak een jaar later de producten van Spro geïmiteerd.

Spro Cresta voor de fanatieke witvisser

Spro Cresta is een onderdeel van Spro Fishing. Het grote succes van Spro hengelport bij de witvis en wedstrijd visserij heeft Spro doen besluiten dat er een geheel eigen merk neergezet moest worden op witvis gebied. Met de geboorte van het merk Cresta kon er nog meer aandacht gefocust worden op groei in deze tak van hengelsport. Cresta kreeg een heel eigen team aan productontwikkelaars en enkele tientallen prostaffers die zich geheel en alleen konden gaan focussen op innovatieve producten te ontwikkelen binnen de wedstrijd en witvis visserij. Deze Cresta teams bestaan uit allemaal professionele witvissers die al vele jaren aan de top vissen en exact weten waar de focus met nieuwe producten moet liggen. Bij Fish Inn vindt je het gehele assortiment aan Spro Cresta producten die wij natuurlijk tegen scherpe online prijzen aanbieden.

Spro Strategy voor de doorgewinterde karpervisser

Spro Strategy is natuurlijk ook een onderdeel van Spro hengelsport. Ook hier geld hetzelfde als bij het merk Cresta. Spro heeft tientallen jaren gewerkt om een grote bekendheid te krijgen bij de karper visser wat perfect gelukt is. Toch kreeg de afdeling productontwikkeling van de karper divisie soms net te weinig aandacht en bleven mooie kansen liggen wat natuurlijk zonde was. Hierop volgend was het een begrijpelijke keuze dat Spro deze karper afdeling zelfstandig verder wil laten groeien en het merk Strategy werd geboren. Strategy carp beschikt ook over een flink team productontwikkelaars en enkele tientallen toonaangevende prostaffers die iedere dag weer keihard eraan werken nieuwe innovatieve producten te ontwikkelen die het verschil maken met de rest van zijn concurrenten. Je ziet dan ook dat ieder nieuw Strategy karper product ieder karper visser verbaasd omdat deze sterk verschillen met de reguliere producten.

Spro Troutmaster

Wat voor Cresta en Strategy geld gaat ook op voor Spro Troutmaster. Vooral met het oog op de sterke groei in Duitsland en Oost Europa waar het forel vissen nog veel meer leeft als in Nederland is de keuze bij Spro hengelsport snel gemaakt om een heel eigen forel merk in het leven te roepen. Spro troutmaster bestaat nu enkele jaren en je ziet ieder jaar weer opnieuw forel artikelen op de markt komen die iedere forelvisser verbaast. Troutmaster producten zijn forel artikelen waar geen forel visser meer omheen kan.

Spro visspullen kopen

Spro visspullen vindt je bij Fish Inn natuurlijk met een ontzettend breed assortiment en in grote aantallen. Spro is een van de hoofdleveranciers bij Fish Inn en wij zijn dan ook een van de grootste klanten van Spro wereldwijd, bijna ieder product wat in de Spro catalogus staat vindt je in onze winkel en webshop. Omdat wij Spro hengelsport producten altijd met grote hoeveelheden inkopen kunnen wij de scherpste online prijzen maken waardoor jij altijd kunt slagen bij Fish Inn. Alle Spro visspullen zijn in onze webshop te vinden waar deze voorzien zijn van duidelijke afbeeldingen, goede productomschrijvingen, overzichtelijke specificaties en natuurlijk een actuele kloppende voorraad. Omdat bij Fishinn.nl de voorraden altijd kloppen kunnen wij jou natuurlijk de levering bieden zoals je die altijd van ons gewend bent geweest. Wij staan voor een snelle, vlekkeloze en complete levering. En natuurlijk hebben wij dit grote Spro assortiment ook op voorraad in onze prachtige hengelsportwinkel!