Black Cat – meerval artikelen bij Fishinn

Black Cat

Black Cat bestellen, dat kan natuurlijk eenvoudig in onze webshop Fishinn.nl. Wij zijn gespecialiseerd voor de hardcore meervalvisser, dit komt omdat enkele van onze teamleden zelf bloedfanatieke meerval visser zijn. In dit uitgekiende assortiment bij Fish Inn horen natuurlijk de Black Cat producten bij. Wij staan garant voor A-kwaliteit meerval producten, scherpe prijzen, super service, goede praktijk en productkennis en een snelle levering natuurlijk.

Black Cat het bekendste meerval merk!

Black Cat is het meest toonaangevende merk voor de gespecialiseerde meervalvisser. Black Cat was het eerste merk wat zich specialiseerde op de verfijnde meerval technieken die zich in razend tempo ontwikkelde. Doordat het meerval vissen steeds populairder werd en de meerval bestanden in heel Europa explosief stegen, gingen steeds meer vissers de overstap maken naar de meervalvisserij. Onder deze vissers zaten karpervissers en roofvissers met veel vis en productkennis. Hierdoor werden steeds meer vistechnieken geboren om de meervallen succesvol te bevissen. De vismaterialen voor deze vistechnieken waren er niet en enkele van deze gespecialiseerde vissers begonnen deze materialen te ontwikkelen. Zo werd het merk Black Cat geboren, hier werkte enkele productontwikkelaars die een schat aan praktijkkennis hadden en precies wisten welke meerval visspullen er ontwikkeld moesten worden. Een van deze productontwikkelaars is Stefan Seuss, een van de bekendste en meest succesvolle meerval expert is. Stefan heeft jaren met meer dan 300 dagen vissen op meerval erbij zitten waardoor er een schat aan kennis en ontwikkeling bij Black Cat ter beschikking staat. Ieder jaar weer worden er nieuwe meerval spullen ontwikkeld om de steeds gespecialiseerde vistechnieken toe te passen en de grootste meervallen hiermee succesvol belaagt kunnen worden. Hierdoor heeft Black Cat de laatste tien jaren een prostaff team van enkele tientallen testvissers in dienst waardoor het merk Black Cat marktleider blijft in deze niche markt.

Black Cat meerval materiaal bevat alles wat de meerval visser nodig heeft!

In het meerval assortiment van Black Cat vindt je alle spullen die een meerval visser maar kan bedenken namelijk; Black Cat molens, Black Cat hengels, Black Cat lijn, Black Cat haken, wartels, Black Cat beetmelders, toebehoren en endgame, meerval dobbers, kunstaas en teasers, kwakhout, tassen en nog veel meer voor de gespecialiseerde meervalvisser waaronder Black cat tassen & foudralen

Meervalvissen doe je met een Black Cat Hengel!

Black Cat heeft een heel groot assortiment aan meerval hengels omdat dit toonaangevende merk vindt dat iedere meerval vistechnieken wel een andere meervalhengel vraagt. Meervalhengels vindt je in het programma van  Black Cat met lengtes die beginnen bij verticaal hengels van 1,60 lengte en eindigen bij de bekende pellet meerval hengels die een lengte hebben van 3,60 meter. Vis je vanuit een bellyboat of boot dan geniet de voorkeur met hengels op meerval te vissen die een lengte hebben rond de twee meter. Je vist tenslotte meestal recht boven de vis met een teaser, fireball of ander kunstaas. Wil je werpend met kunstaas de meerval vanuit de bellyboat of boot vissen dan wordt er meestal voor een Black Cat hengel gekozen die een lengte heeft van 2,40 of 2,70 meter. Het werpgewicht van de Black Cat meerval hengel moet natuurlijk aangepast worden aan de montage waar mee gevist wordt en de te bevissen omstandigheden. Bekende meerval hengels uit het assortiment van Black Cat zijn de Limited Edition, Black Cat Cat Buster, Black Cat Freestyle, Black Cat Wild Cat’z, Black Cat Battle Cat, Black Cat Silu en de Black Cat Passion Pro.

Black Cat bestellen, natuurlijk bij Fish Inn.

Omdat enkele van onze medewerkers zelf fanatiek meervalvisser zijn weten wij precies welke meerval producten de juiste zijn om in onze winkel en webshops te verkopen. Het belangrijkste vinden wij dat wij zelf achter onze producten staan en hier loopt het merk Black Cat voorop mee. In onze webshop staan alle producten van Black Cat duidelijk met afbeeldingen en tekst weergegeven. Omdat de voorraad altijd klopt hoe deze in onze webshop weergegeven wordt kunnen wij jou een snelle en volledige levering garanderen. Wil je het betreffende Black Cat item toch eerst even met eigen ogen bekijken en in de handen nemen? Je bent van harte welkom in de mooiste hengelsport winkel van Nederland!