Black Cat hengel – meerval hengel

Black Cat Hengel

Een Black Cat hengel kopen is niet altijd even eenvoudig. Vandaar hebben wij in onze webshop alle Black Cat hengels voorzien hebben van duidelijke afbeeldingen, product omschrijvingen en specificaties, zodat je een goed beeld kan vormen van deze top meervalhengel en voor welke visserij deze geschikt is. Twijfel je nog over de juiste meerval hengel, vraag het een van onze medewerkers!

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Black Cat Battle Cat Fun 2,20m 200g
  Black Cat Battle Cat Fun 2,20m 200g

  Deze nieuwe serie meervalhengels van Black Cat is het resultaat van jaren eenzaam aan de top meedraaien op het gebied van meerval materialen zoals de zeer bekende Black Cat meervalhengel. De Black Cat Battle Cat fun is het antwoord op onze eigen meervalvisserij in de lage landen. De Black Cat Battle Cat fun brengt ook voor de kleine meervallen onder de 1,50 lengte veel sport mee en gaat dan ook heerlijk hoepel krom bij dit slag meervallen. De hengel heeft met zijn 2,20 de ideale lengte om zowel met kunstaas de meerval te belagen als ook met een kwakhout op meerval te vissen of te verticalen of diagonalen met grote shads of fireball met aasvis. Mede door het ideale uptide duplon handvat is deze Black Cat Battle Cat fun ontzettend zwaar te belasten maar blijft natuurlijk zeer licht en fijngevoelig zodat je met finesse met deze Black Cat Battle Cat fun de meerval kunt bevissen. De Black Cat Battle Cat fun heeft een werpgewicht tot 200 gram maar vis zich vele malen mooier met kunstaas of fireballs tot 100 gram gewicht. Het eigen gewicht van de Black Cat Battle Cat fun meerval hengel bedraagt 309 gram. De Black Cat Battle Cat fun hengel heeft een transportlengte van 1,64m.

  Black Cat 16400220 4029569174409
  Op voorraad

  Levertijd: 1-2 werkdagen

  Speciale prijs € 144,95 Normale prijs € 214,00
  32% korting
  Gratis verzending
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verschillende black cat hengels voor de meerval!

Je hebt Black Cat hengels voor bijvoorbeeld het verticaal vissen op meerval, werpend met kunstaas op meerval en het statisch vissen op meerval. Bij de statische visserij wordt over het algemeen gebruik gemaakt van langere hengels en bij het verticaal vissen vanuit een boot zijn dit kortere hengels. Al deze Black Cat hengels hebben verschillende eigenschappen voor de meerval visserij. Wil je de Black Cat hengel toch eerst even met eigen ogen bekijken en in de handen nemen? Je bent van harte welkom in de mooiste hengelsport winkel van Nederland met een gerichte Black cat collectie!