Lowrance fish finders voor de beste prijs! – dieptemeter – visvinder en transducer

Lowrance

Een lowrance dieptemeter bestellen doe je natuurlijk bij Fishinn.nl. Omdat onze winkel en webshops gerund worden door bloedfanatieke roofvissers en meervalvissers weten wij precies wat de gespecialiseerde visser voor eisen stelt aan zijn Lowrance fishfinders. Met een ontzettend groot assortiment aan Lowrance visvinders, scherpe prijzen, een grote eigen voorraad en een snelle levering ben je bij Fish Inn aan het juiste adres. Wil je toch op je gemak alle Fishfinder modellen bezichtigen of een goede uitleg genieten kan dan langs ons winkel waar alle modellen live in werking staan in de Lowrance proshop van ons.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lowrance dieptemeter kopen, waarom Lowrance fish finders?

Lowrance is een Amerikaans bedrijf wat in 1957 is ontstaan. Lowrance is de laatste decennia absolute wereldleider in visvinders voor de sportvisser. Lowrance zijn doel is jou helpen met vis vinden waar dit bedrijf al 50 jaar mee voorop loopt. Ieder jaar weer loopt Lowrance verder op zijn concurrenten uit en lanceert weer nieuwigheden waar andere visvinder producenten enkele jaren later mee op de markt komen. Lowrance is zich ervan bewust dat het niet alleen blijft bij een verkoop van een dieptemeter om een trouwe klant te behouden. Bij de aankoop van een Lowrance dieptemeter geniet je meteen van twee jaar garantie die je ook nog kan uitbreiden, geniet je van Lowrance toestel updates en krijg je een lowrance nederlandse handleiding online ter beschikking. Lowrance heeft visvinders voor iedere visser, of je nu een karpervisser bent die een goedkope karper dieptemeter nodig heeft om voornamelijk de bodemstructuur in kaart te brengen of dat je een gespecialiseerde roofvisser bent waar alleen de hoogste eisen bij deze apparatuur goed genoeg is, Lowrance kan iedereen bedienen!

Lowrance hook 2, welk model moet ik kopen?

Omdat voor een grote groep vissers de Lowrance dieptemeter prijzen van groot belang zijn heeft Lowrance met deze Lowrance Hook visvinders een range dieptemeters op de markt gebracht die voor iedere visser toegankelijk is. De Lowrance hook 2 modellen zijn vanzelfsprekend visvinders met een kleuren display. De Hook 2 modellen fishfinders zijn het meest gebruiksvriendelijk maar zijn nog steeds volgepakt met de beste functionaliteiten. De menu’s waar je in navigeert zijn zeer eenvoudig en hebben eenvoudig toegang tot alle functionaliteiten van deze Lowrance fishfinders. Alle Hook2 modellen zijn voorzien van een High CHIRP sonar module die zorgt voor twee keer meer dekking tegenover concurrerende merken. Vele modellen zijn uitgevoerd met een lowrance kaartplotter GPS om duidelijke dieptekaarten te verkrijgen en eenvoudig te navigeren op het water. Deze kaartplotter van Lowrance wordt bijvoorbeeld veel toegepast om stek info op te slaan of te navigeren op groot water. Lowrance navigatie is mogelijk op bijna alle modellen van de Hook series. Het scherm formaat van de Lowrance Hook2 serie begint bij 4 inch en maakt vervolgens de volgende sprongen; 5 inch, 7 inch, 9 inch en 12 inch. De grootte van het scherm hangt meestal van de visserij af waar je deze voor wilt gebruiken. Wil je bijvoorbeeld het scherm splitsen zodat je een kaartfunctie naast een sonarscherm wilt weergeven dan heeft een scherm vanaf 5 maar liever 7 inch grootte de voorkeur.  Lowrance hook is samengevat de vernieuwde serie van de modellen lowrance elite 4x chirp, lowrance elite 4x dsi, lowrance elite 3x, lowrance x125, lowrance elite 5x hdi en  lowrance x4 pro. De Lowrance Hook2 splitshot modellen zijn uitgerust met een Lowrance SplitShot 2-in-1 sonar waar je zowel beschikt over DownScan Imaging en High CHIRP sonar. Met het luxere Lowrance Hook 2 Tripleshot model beschik je nog extra over een sidescan functie waarmee je met alle drie sonar functies super snel een perfect beeld van de onderwaterwereld op jouw scherm te zien krijgt. Zoals je ziet is de Lowrance Hook 2 serie voorzien van de nieuwste gemakken voor een betaalbare prijs.

Lowrance elite TI2, de nieuwste visvinder van Lowrance

De lowrance elite ti2 is de nieuwste opvolger van de bekende lowrance elite serie die een groot succes was. De Lowrance Elite TI serie was de laatste telge uit de Elite serie en is in de laatste drie jaren het meest populaire model geweest binnen het grote visvinder aanbod.  Met de Lowrance Elite 2 is er een dieptemeter op de markt gekomen waar Lowrance ervoor gezorgd heeft dat het zich echt gaat lonen om de overstap van de oude Lowrance Elite TI serie over te stappen naar de nieuwe Lowrance elite TI2 waarbij je echt de meerwaarde in de praktijk ondervindt. De nieuwe Lowrance Elite Ti2 touchscreen roofvis dieptemeter met touchscreen en een hoge scherm stelt nieuwe maatstaven in deze klasse . Perfecte en geniale dieptemeter beelden laten vissers alles zien wat er echt toe doet. De grootste vooruitgang in de Lowrance Elite Ti2 is waarschijnlijk de nieuwe Sonar met Active Imaging 3-in-1 (CHIRP / SideScan / DownScan), die zeer scherpe en heldere beelden mogelijk maakt. De meest innovatieve functie die meteen in het oog springt en een gigantisch verschil maakt met de voorganger is de nieuwe zeer gedetailleerde Active Imaging en FishReveal functie. Simpel gezegd, je kunt vissen nog steeds als losse sikkels naast elkaar zien staan waar je voorheen alleen een school vissen als wolk weergegeven zag.  De geïntegreerde Genesis Live real-time mapping zal je zeker ook verbazen. Je kunt met de Elite Ti2 direct op het water een dieptekaart maken. De aanzienlijk verbeterde beeldscherpte biedt je een veel nauwkeuriger onderscheid te maken in structuren en vissen. Natuurlijk zijn bij dit nieuwe model Lowrance visvinder nog enkele tientallen nieuwe verbeteringen en functies toegepast, deze kan je allemaal nalezen bij deze Elite Ti2 toestellen in onze webshop. Met een Lowrance Elite Ti2 zul je nooit meer een vis missen - gegarandeerd!

Lowrance HDS LIVE, de nieuwe revolutie!

De Lowrance HDS serie is de meest gebruikte dieptemeter serie onder de meest professionele sportvissers over de hele wereld. Lowrance durft hard te roepen dat er meer professionele sportvissers met Lowrance HDS toestellen vissen dan met alle anderen merken samen! Dit verteld natuurlijk al genoeg over deze high end serie van Lowrance. De Lowrance HDS serie is maar liefst vier generaties op de markt geweest en is de laatste tien jaren alleen aan de top. Met populaire modellen zoals de lowrance hds 5, lowrance hds 7 en de lowrance hds 10 waren alle maten gedekt en was er voor iedere visser keuze in de grootte van het scherm. Beleef de nieuwe top technologie met de nieuwe Lowrance HDS LIVE dieptemeter beelden. Met het geïntegreerde Lowrance Chirp sonar en de ondersteuning van Active Imaging, StructureScan 3D (met Active imaging) heb je absoluut niets meer te wensen. Daarbij komt de fascinerende LiveSight Realtime Sonar wat een optionele transducer is die je realtime beelden laat zien hoe en waar de vissen rond je boot zwemmen. Bij de Lowrance HDS LIVE is natuurlijk standaard erbij geleverd: Een perfect passend navigatiepakket met C-Map easy routing, Autorouting van Navionics en de uberragenden C-Map Genesis Live mapping waar je je persoonlijke dieptekaarten volledig automatisch mee kunt gaan maken tijdens het varen met je boot. Lowrance kaarten downloaden maakt dit allemaal tot een peulenschil.  Een heel sterk punt van de Lowrance HDS LIVE serie is natuurlijk het nieuwe SolarMAX™-HD-Multitouch Display dat de dieptemeter beelden in ongekende hoge kwaliteit projecteert op het scherm. Een heel groot pluspunt bij dit SolarMAX™-HD-Multitouch scherm is dat je vanuit iedere kijkhoek een heel duidelijk beeld houdt zonder enig verlies van informatie. De prestaties van de Lowrance HDS LIVE zijn ongekend waardoor dit model dieptemeter eenzaam boven al zijn concurrenten staat.

Een Lowrance kopen doe je daarom bij Fish Inn

Een Lowrance dieptemeter kopen is, zeker online, vaak nog een proces waarbij veel vragen ontstaan. Vandaar dat fishinn.nl veel tijd en moeite investeerd in het optimaal informeren van onze online bezoekers. Bij alle dieptemeters die bij ons online aangeboden worden vindt je een overzichtelijke omschrijving, (technische) specificaties en de vele voordelen waar het toestel over beschikt. Natuurlijk beschikken de producten over goede afbeeldingen en videomateriaal om je een helder beeld te geven wat de toestellen kunnen in praktijk. Bij alle Lowrance visvinders in onze webshop zie je de real time voorraad en een eventuele levertijd mocht het product niet voorradig zijn. Hierdoor kunnen wij jou een perfect snelle en volledige levering garanderen en je snel kunt genieten van je nieuwe toestel.

Fish Inn, de Pro Shop Lowrance dealer

Omdat wij een pro shop Lowrance dealer Nederland zijn ben je bij Fish Inn natuurlijk aan het juiste adres om je te oriënteren voor een aankoop van een nieuwe Lowrance dieptemeter. In onze winkel vindt je een Lowrance demo hoek waar je alle modellen Lowrance fishfinders live in werking kunt zien. Natuurlijk beantwoorden onze gespecialiseerde verkopers graag al je vragen. Onze medewerkers zijn geschoold door Lowrance en misschien nog belangrijker is dat hun zelf veel vissen met Lowrance visvinders waardoor theoretische en praktische kennis perfect gecombineerd jou aangeboden kan worden. Lowrance Belgie is slecht vertegenwoordigt waardoor wij veel Belgische klanten mogen ontvangen in onze mooie winkel. Wij zijn niet ver van de Belgische grens gevestigd maar je kan natuurlijk ook bellen of een mail sturen met al jou vragen of wensen. Lowrance dieptemeter prijzen hebben wij de beste! Een Lowrance dieptemeter koop je daarom bij Fish Inn; Grote voorraad, Scherpe prijzen en een top service!