Witvis Lijn

Witvis Lijn

Witvis lijn bestellen doe je natuurlijk online bij Fishinn.nl . Bij ons in de winkel heb je een grote keuze aan nylon en gevlochten lijn, waarbij wij altijd wel enkele perfecte vislijnen hebben voor de betreffende vistechniek waar jij mee wil gaan vissen. In onze webshop vindt je dit uitgebreid assortiment duidelijk weergegeven en zijn alle maten en trekkrachten duidelijk weergegeven. Vislijn voor de witvisser direct online, voor de beste prijs & snel geleverd! 

Welke witvis lijn heb ik nodig?

Witvis lijn kopen is niet altijd even gemakkelijk met het grote aanbod aan vislijnen wat wij in onze mooie winkel voeren. Met de vaste hengel wordt er eigenlijk altijd met een nylon lijn gevist die soepel van samenstelling moet zijn. Deze nylon vislijn begint vaak op een dunne diameter van 0,06mm en loopt op tot een diameter van 0,30mm waarmee met een vaste hengel met elastiek op commercial putten gevist wordt. Voor het vissen met een feeder hengel op witvis kan zowel nylon als gevlochten lijn op de molen gespoeld worden. Beide hebben ze voor en nadelen waarvan dit de belangrijkste verschillen zijn; Een gevlochten lijn (ook wel dynema lijn) heeft totaal geen rek waardoor de aanbeten veel harder doorgegeven worden op de feedertop. Een gevlochten lijn kan heel glad zijn waardoor deze het afstand vissen met een voerkorf gemakkelijk maakt. Daarin tegen is een nylon lijn vele malen schuurbestendiger waardoor deze betere eigenschappen heeft voor het vissen op de rivier. Het geniet de voorkeur nylon lijnen op de molen te spoelen die weinig rek bevatten waardoor de beten goed doorgegeven worden op de feedertop.

Witvis lijn kopen bij Fish Inn

Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen welke vislijn waar te gebruiken is. Heb je twijfels welke witvis vislijn jou het beste zal dienen dan neem vooral contact met ons op. Onze winkel wordt gerund door de specialisten die je allemaal een perfect advies op maat kunnen geven. Bij ons vindt je volgende merken witvis lijn op voorraad; Berkley, Fox Matrix, WFT, Stroft, Spiederwire, Rozemeijer, Preston, Momoi, Kensaki, Guru en Gamaktsu. Met al deze lijnen staan wij voor topkwaliteit, maar dat is niet alles; A-merken voor de beste prijs en snel bij jou thuis bezorgd.