Karper - Alles voor het karpervissen & de karpervisser!

De karper passie stroomt bij het team van Fish Inn door het bloed… en dat is terug te vinden in ons uitgebreide assortiment. Met name Guido en Rick kennen de karper visserij op hun duimpje en maken normaal gesproken meer nachten op de stretcher dan in hun eigen bed. Hierdoor is het karper assortiment van Fish Inn zo compleet dat wij ons de beste gesorteerde karper winkel van Nederland durven te noemen. Karper vissen begint bij Fish Inn!

Fish Inn de karper winkel van het zuiden!

De kennis van het karpervissen vertaalt zich naar een karper assortiment waarin zelfs de meest verwende karper visser zal slagen in onze karper winkel. Qua klein karpergerief biedt Fish Inn onder andere de productrange van Korda, Fox, Taska, PB products, PV, Strategy en Nash… maar ook minder bekende merken zoals Gardner, Avid en Enterprise Tackle zijn er volop te vinden. Hierdoor hebben wij een mooi gemengd assortiment met bekende en onbekendere merken, zodat je regelmatig ook bijzondere karper gadgets kunt kopen die je bij andere karperwinkels niet tegenkomt. Je koopt al jouw karper spullen voor de beste prijs bij Fish Inn, de karper specialist van Nederland. 

Fish is de karpershop voor de aanschaf van jouw groot karpermateriaal

De karpershop van Fish Inn mag door de grootte van ons pand één van de grootste hengelsportwinkeliers in Nederland worden genoemd. Door de ruime opzet van onze karperviswinkel is het mogelijk om een ruim assortiment karperstoelen, karper stretchers, karpertenten, karper rodpods & steunen en karperhengels te presenteren van o.a. Fox, Avid, Trakker, Nash, Prologic, Jag en vele andere. Van vele van de bovengenoemde merken mogen wij ons zelf Pro-shop noemen omdat het complete assortiment voeren. Als Pro-shop staan wij natuurlijk voor de beste prijzen, een ruime voorraad en een snelle levering!

Een super ruime aas keuze in de karperwinkel voor de verwende karper visser.

Karpervoer & aas is een essentieel onderdeel van ons karper assortiment. Wij vinden karper aas erg belangrijk want juist daarmee moet de karper tot een aanbeet worden verleidt. Hierin bieden we een ruime keuze: van voordelige freezerbaits en ready-mades van ProLine voor de serieuze voerders onder ons, tot de subtiele en hoog attractieve instant-boilies van bijvoorbeeld Mainline, CC Moore, Starbaits, Dreambaits en Nashbait. Zoals je ziet hebben voor iedere karper visser wat wils. Zo staat er, uiteraard, ook een groot assortiment (mini-) pop-ups, wafters, dumbells en washed out hookbaits met bijbehorende dips en attractors voor u in de schappen. Met karper aas van o.a. CC-moore, Nashbait en Mainline staan wij voor topkwaliteit, maar dat is niet alles; A-merken voor de beste prijs en snel bij jou thuis bezorgd. En natuurlijk vind je ook jouw karpermolens, karperkleding, karperlijn, karperlood, karper onderlijn, karper rigs, karper schepnet, karper trolley en overige karperspullen direct online, evenals zorgvuldig samengestelde karpersets

Ook de Frankrijk en rivier vissen slagen bij Fish Inn

Karpergerief kopen kun je dus perfect in onze winkel in Venlo. En zelfs voor de die hard karper vissers hebben wij het perfecte karpermateriaal te koop. Voor de echte Frankrijk karper vissers hebben we tevens een uitgebreid aanbod van karperboten & toebehoren, zoals electromotoren, dieptemeters, rodpods en visvinders van de merken Fox, Vortex, Minn Kota, Lowrance, hummingbird en Proline. Zoals je ziet koop je alle benodigdheden karpervissen gemakkelijk op een plek in de megastore van Fish Inn. Koop je een van deze top kwaliteit karper materialen dan weet je zeker dat je er jaren plezier van hebt. En gebeurt er binnen de garantie periode toch iets met de door jou gekochte spullen dan profiteer je van een geen gezeur garantie en word het probleem spoedig verholpen waardoor jij weer snel naar de waterkant kunt.

Fish Inn de online karpershop van nederland!

Naast onze super uitgebreide karper webshop hebben we natuurlijk ook onze 'stenen' winkel waarin we onze klanten perfect kunnen bedienen. Wij hebben er dan ook voor gekozen om ons complete assortiment zowel in de winkel als op onze prachtige karper webshop aan te bieden. Op deze manier kunnen wij meest uitgebreide karperassortiment van Nederland presenteren. Want zeg nou eerlijk wat is er nou gemakkelijker dan al jouw karper spullen vanaf de bank te bestellen bij de beste karpershop van Nederland.  Wanneerjij jouw spullen bij ons online koopt ben je verzekerd van de beste prijzen een snelle levering en de beste service. Doordat wij meer dan 12 jaar ervaring hebben met het runnen van een webshop weten wij exact hoe jij als klant behandeld wilt worden en wij hebben onze complete bestel en retour policy dan ook zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Bestel vandaag en ga morgen al aan de slag met jouw karperspullen! Met een mooie selectie op voorraad kunnen wij jouw nieuwe visspullen snel bij jou thuis bezorgen!

Mis je nog iets in onze karper winkel, laat het ons gerust weten!

Natuurlijk kunnen wij door drukte altijd een hype of nieuw merk missen. Mocht jij nog mooie karper producten kennen die wij niet verkopen in onze karpershop dan horen we dit graag. Wij zullen deze met plezier aan ons ruime assortiment toevoegen zodat je deze voortaan gewoon bij ons kunt kopen. Want zeg nou eerlijk wie is er een beter testvisser dan jij? Wil je ons assortiment eens komen bekijken? De koffie staat klaar in de mooiste hengelsport winkel van Nederland!