Reins fishing kunstaas – softbait en shads

Reins

Reins kunstaas vindt je natuurlijk ook bij Fish Inn. Reins is een vooraanstaand kunstaas merk wat de laatste jaren grote bekendheid heeft gewonnen bij de gespecialiseerde roofvissers. Of je nu op zoek bent naar de reins rockvibe shad of de Reins G Tail Saturn, bij ons vindt je een mooi aanbod Reins softbaits die wij tegen scherpe prijzen aanbieden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Reins Rockvibe shad

De Reins Rockvibe shad heeft een dikker lichaam en een geringde staartwortel met een schoepstaart. Hierdoor produceert de staart een flinke actie waardoor deze flink aandacht trekt onder water. Omdat deze Reins Rockvibe shad een garnaal smaakstof bevat zal de roofvis bij een aanbeet deze Reins shad minder snel loslaten.

Reins Bubring Shaker

De Reins Bubbling shaker is een gribbelde worm die ideaal is om al dropshot te vissen. De staart van de Reins Bubring softbait trilt en beweegt kracht wat natuurlijk de roofvis extra triggert tot een aanbeet. Doordat dit Reins kunstaas voorzien is van een flinke hoeveelheid zout en schrimp reukstof zal de roofvis dit kunstaas langer in zijn bek houden tijdens de aanbeet.

Ander Reins kunstaas

Natuurlijk hebben wij nog andere soorten Reins softbaits in ons assortiment opgenomen. De meest bekende andere Reins soorten zijn de; Reins Curly Shad, Reins G-Tail Saturn, Reins Ax Craw Mini en de Reins S Cape Shad die ideaal los te vissen zijn met een kleine loodkop maar nog beter tot hun recht komen als deze met de dropshot techiek gevist worden.

Streetfishers vissen graag met Reins shads

Reins staat vooral bekend bij de streetfisher en de roofvissers die actief dropshot vist met dit Reins kunstaas. In onze webshop Fishinn.nl vindt je al het Reins kunstaas wat voorzien is van duidelijke afbeeldingen, tekstem en de actuele voorraadstatus. Door deze altijd kloppende voorraad status kunnen wij jou een snelle en volledige levering van je bestelling garanderen. Bestel vandaag en ga morgen al aan de slag met jouw Reins kunstaas! Met een mooie selectie op voorraad kunnen wij uw nieuwe Reins softbaits snel bij jou thuis bezorgen!