Karper Rubberboot

Karper Rubberboot

Door een karper rubberboot te gebruiken komt het onbereikbare ineens binnen handbereik. Vaak krijgt een karper rubberboot het zwaar te voorduren, daarom verkopen wij alleen top kwaliteit. Doordat wij de boten direct vanuit de leverancier versturen heb jij deze super snel in huis voor de beste prijzen. Mocht er onverhoopt iets mis gaan met de boot dan kun je natuurlijk gewoon gebruik maken van de super service van Fish Inn! Alles voor het karper vissen bij Fishinn.nl! 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
 1. Fox 160 Green Rubber Boat With Air Deck
  Fox 160 Green Rubber Boat With Air Dec ...

  De Fox 160 Green Boat is de kleinste lichtgewicht boot in het assortiment. De boot is eenvoudig te vervoeren met de auto en is ideaal voor het uitvaren van rigs, het aanvoeren van een voerstek of het drillen en landen van grote karpers. De Fox 160 boot is vervaardigd uit een 0,5mm slijtvaste PVC stof en heeft een lengte van 160cm bij een breedte van 95cm. De boot is voorzien van twee aparte kamers en buizen met diameter van 25cm en heeft een airdeck waardoor de boot snel en gemakkelijk kan worden opgebouwd en afgebroken. Beide kamers zijn voorzien van een eigen overdrukventiel met beveiliging. De maximale belasting van de boot bedraagt 120 kilogram. De boot heeft een grotere boeghoek om soepeler te kunnen navigeren bij golven. De boot heeft aan de binnenkant een extra breed en langer gedeelte voor meer comfort tijdens het varen. De boot is voorzien van extra PVC versterkingen aan de onderkant van de boot en op de zijkanten van de tubes bij de boot. De flank van de boot is voorzien van handgrepen die op strategische plaatsen zijn aangebracht om de boot in balans te houden tijdens het dragen. De FOX 160 rubberboot heeft een lichtgewicht zwarte aluminium zitting die eenvoudig kan worden bevestigd en verplaatst over de unieke verschuifbare stoelrails. De groene Fox 160 boot wordt geleverd met zwarte aluminium roeispanen, voetpomp, reparatiesetje en een ventielsleutel.

  Fox CIB039 5056212159192
  Op voorraad

  Levertijd: 1-2 werkdagen

  Speciale prijs € 419,95 Normale prijs € 599,99
  30% korting
  Gratis verzending
 2. Fox 240 Rubberboot
  Fox 240 Rubberboot

  De Fox 240 opblaasbare boot van 2,4 m is een zeer veelzijdige boot die perfect is voor verschillende doeleinden, zoals het aanleggen van rigs, het voeren van aas en het spelen van vissen. Natuurlijk is hij ook perfect als kleine vissersboot voor het roofvissen. De Fox 240 opblaasbare boot biedt meer stabiliteit en meer bruikbare ruimte in vergelijking met het oude FX240-model. Het 9 mm dikke materiaal in groen of de unieke Fox Camo camouflagekleur en de afgeronde slanguiteinden verhogen de stabiliteit in het water en vergroten de bruikbare binnenruimte. De grote V-kiel zorgt voor de ultieme bestuurbaarheid. De Fox 240 opblaasbare boot wordt compleet geleverd met een heavy-duty hogedruk luchtvloer (groen op de groene boten en zwart op de camo boten). De unieke Fox Multibar maakt variabel gebruik met verschillende vloeren mogelijk. Het extra brede interieur zorgt voor meer comfort. De Fox 240 Opblaasboot heeft drie luchtkamers met veiligheidsventielen die beschermen tegen overdruk. De grotere voorste boothoek zorgt voor een betere besturing in golven en de materiaalversterkingen op de bodem van de boot zorgen voor extra bescherming. Uitgerust met strategisch geplaatste draaggrepen voor evenwichtig dragen en een extra, extra stevige draagbeugel aan de achterzijde, waarmee ook de schepnetsteel kan worden vastgezet. Uniek systeem schuifzitting voor een zeer comfortabele zitverstelling, zwarte aluminium roeispanen en lichte, zwarte aluminium banken, zwarte houten paneelspiegel met een versterkte motormontageplaat. Voorzien van twee speciale montagebeugels voor de echolood. Sterk RVS anker en trekoog. Versterkte zijplinten voor maximale bescherming van de boot. De Fox 240 opblaasboot wordt geleverd inclusief voetpomp, reparatieset en ventielsleutel. De nieuwe opblaasbare boot Fox 240 is ontworpen voor de gepassioneerde visser die waarde hecht aan kwaliteit en eenvoudige montage en bediening.

  Fox CIB023 5056212119943
  3-6 Dagen Levertijd

   

  Slechts € 839,95
  10% korting
  Gratis verzending
 3. Fox 290 Rubberboot
  Fox 290 Rubberboot

  Met een lengte van 2,9 m is de Fox 290 opblaasbare boot een zeer veelzijdige boot die perfect is voor een verscheidenheid aan toepassingen, zoals het aanleggen van rigs, het voeren van aas en het spelen van vis. Natuurlijk is hij ook perfect als kleine vissersboot voor het roofvissen. De Fox 290 opblaasbare boot biedt meer stabiliteit en meer bruikbare ruimte in vergelijking met het oude FX290-model. Het 9 mm dikke materiaal in groen of de unieke Fox Camo camouflagekleur en de afgeronde slanguiteinden verhogen de stabiliteit in het water en vergroten de bruikbare binnenruimte. De grote V-kiel zorgt voor de ultieme bestuurbaarheid. De Fox 290 Opblaasboot is verkrijgbaar met een hogedruk luchtvloer of aluminium plaatvloer. Groene hogedrukluchtvloer op de groene boten en zwart op de camoboten. De unieke Fox Multibar maakt variabel gebruik met verschillende vloeren mogelijk. Het extra brede interieur zorgt voor meer comfort. De Fox 290 Opblaasboot heeft drie luchtkamers met veiligheidsventielen die beschermen tegen overdruk. De grotere voorste boothoek zorgt voor een betere besturing in golven en de materiaalversterkingen op de bodem van de boot zorgen voor extra bescherming. Uitgerust met strategisch geplaatste draaggrepen voor evenwichtig dragen en een extra, extra stevige draagbeugel aan de achterzijde, waarmee ook de schepnetsteel kan worden vastgezet. Uniek systeem schuifzitting voor een zeer comfortabele zitverstelling, zwarte aluminium roeispanen en lichte, zwarte aluminium banken, zwarte houten paneelspiegel met een versterkte motormontageplaat. Voorzien van twee speciale montagebeugels voor de echolood. Sterk RVS anker en trekoog. Versterkte zijplinten voor maximale bescherming van de boot. De Fox 290 opblaasboot wordt geleverd inclusief voetpomp, reparatieset en ventielsleutel. De nieuwe opblaasboot Fox 290 is ontworpen voor de gepassioneerde visser die waarde hecht aan kwaliteit en eenvoudige montage en bediening.

  Fox CIB025 5056212120017
  3-6 Dagen Levertijd

   

  Slechts € 1.079,95
  10% korting
  Gratis verzending
 4. Fox 320 Rubberboot
  Fox 320 Rubberboot

  De Fox 320 opblaasbare boot van 3,2 m is een zeer veelzijdige boot die perfect is voor een verscheidenheid aan toepassingen, zoals het uitzetten van rigs, het voeren van aas en het spelen van vissen. Natuurlijk is hij ook perfect als vissersboot voor het roofvissen en dankzij zijn formaat perfect voor grote meren en rivieren in extreme omstandigheden. De Fox 320 opblaasbare boot biedt meer stabiliteit en meer bruikbare ruimte in vergelijking met het oude FX320-model. Het 9 mm dikke materiaal in groen of de unieke Fox Camo camouflagekleur en de afgeronde slanguiteinden verhogen de stabiliteit in het water en vergroten de bruikbare binnenruimte. De grote V-kiel zorgt voor de ultieme bestuurbaarheid. De Fox 320 Opblaasboot is verkrijgbaar met een hogedruk luchtvloer of aluminium plaatvloer. Groene hogedrukluchtvloer op de groene boten en zwart op de camoboten. De unieke Fox Multibar maakt variabel gebruik met verschillende vloeren mogelijk. Het extra brede interieur zorgt voor meer comfort. De Fox 320 Opblaasboot heeft drie luchtkamers met veiligheidsventielen die beschermen tegen overdruk. De grotere voorste boothoek zorgt voor een betere besturing in golven en de materiaalversterkingen op de bodem van de boot zorgen voor extra bescherming. Uitgerust met strategisch geplaatste draaggrepen voor evenwichtig dragen en een extra, extra stevige draagbeugel aan de achterzijde, waarmee ook de schepnetsteel kan worden vastgezet. Uniek systeem schuifzitting voor een zeer comfortabele zitverstelling, zwarte aluminium roeispanen en lichte, zwarte aluminium banken, zwarte houten paneelspiegel met een versterkte motormontageplaat. Voorzien van twee speciale montagebeugels voor de echolood. Sterk RVS anker en trekoog. Versterkte zijplinten voor maximale bescherming van de boot. De Fox 320 opblaasboot wordt geleverd inclusief voetpomp, reparatieset en ventielsleutel. De nieuwe opblaasbare boot Fox 320 is ontworpen voor de gepassioneerde visser die waarde hecht aan kwaliteit en eenvoudige montage en bediening.

  Fox CIB029 5056212120116
  3-6 Dagen Levertijd

   

  Slechts € 1.199,95
  11% korting
  Gratis verzending
 5. Fox Automatic Air Pump
  Fox Automatic Air Pump

  De Fox Automatic Air Pump is de perfecte pomp voor de opblaasbare boten van Fox. De Fox Automatic Air Pump kan zowel oppompen als leeg laten lopen. Op deze pomp kun je de gewenste luchtdruk instellen en de boot wordt tot de juiste druk opgeblazen. Je kunt dus bij dit proces even weglopen en zo de opbouw- en inpaktijden verkorten. Deze Fox opblaaspomp is lichtgewicht en gemakkelijk draagbaar. De Fox Automatic Air Pomp is voorzien van een 12v DC stekker.

  Fox CIB032 5056212120178
  3-6 Dagen Levertijd

   

  Speciale prijs € 154,95 Normale prijs € 179,99
  14% korting
  Gratis verzending
 6. Fox Eos 215 Rubber Boat Slat Floor
  Fox Eos 215 Rubber Boat Slat Floor

  De Fox EOS 215 Boot is een lichtgewicht boot met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding, die zich perfect leent voor het uitvaren van rigs, het aanvoeren van een voerstek of het drillen en landen van grote karpers in talloze watersystemen. De boot is vervaardigd uit een 0,7mm slijtvaste PVC stof en heeft een lengte van 215cm bij een breedte van 120 cm bij een gewicht van 17.4kg. De boot is voorzien van drie kamers en buizen met een diameter van 42cm. Iedere kamer is voorzien van een eigen overdrukventiel met beveiliging. De maximale belasting van de boot bedraagt 200 kilogram. De Fox EOS rubberboot heeft een grotere boeghoek om soepeler te kunnen navigeren met golven. De boot is ontwikkeld met een marine ply lattenbodem om de boot zo snel mogelijk te kunnen instaleren. Verder zijn er extra PVC versterkingen aangebracht bij het ankerpunt en de zijkanten van de boot voor een maximale bescherming en het voorkomen van lekkages op kritieke punten. De EOS rubberboot van Fox wordt geleverd met aluminium roeispanen, voetpomp, reparatiesetje en een ventielsleutel.

  Fox CIB038 5056212159185
  Op voorraad

  Levertijd: 1-2 werkdagen

  Speciale prijs € 449,95 Normale prijs € 659,99
  32% korting
  Gratis verzending
 7. Fox Eos 250 Boat Roll-up Floor
  Fox Eos 250 Boat Roll-up Floor

  De Fox boten hebben snel de reputatie gekregen dat ze behoren tot de meest betrouwbare rubberboten op de markt. Nu introduceert Fox twee nieuwe boten onder de EOS vlag. De Fox EOS boten zijn volgens onze hoge eisen gefabriceerd en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De Fox EOS boot is perfect voor het uitvaren van rigs, voeren en drillen. Deze lichtgewicht karper boot is gemakkelijk te transporteren. Voor extra veiligheid is de Fox EOS 250 voorzien van drie luchtkamers. Gemaakt van zeer sterk 0,7mm dik, groen materiaal. de Fox EOS boot wordt geleverd met aluminium peddels. Fox adviseert om de 250 variant te gebruiken met een 45/55lb elektromotor. Voor de Fox EOS 300 raden ze aan om een elektromotor met meer dan 55lb vermogen te gebruiken.

  Fox CIB036 5056212140428
  3-6 Dagen Levertijd

   

  Speciale prijs € 539,95 Normale prijs € 649,99
  17% korting
  Gratis verzending
 8. Fox Eos 300 Boat Roll-up Floor
  Fox Eos 300 Boat Roll-up Floor

  De Fox boten hebben snel de reputatie gekregen dat ze behoren tot de meest betrouwbare rubberboten op de markt. Nu introduceert Fox twee nieuwe boten onder de EOS vlag. De Fox EOS boten zijn volgens onze hoge eisen gefabriceerd en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De Fox EOS boot is perfect voor het uitvaren van rigs, voeren en drillen. Deze lichtgewicht karper boot is gemakkelijk te transporteren. Voor extra veiligheid is de Fox EOS 250 voorzien van drie luchtkamers. Gemaakt van zeer sterk 0,7mm dik, groen materiaal. de Fox EOS boot wordt geleverd met aluminium peddels. Fox adviseert om de 250 variant te gebruiken met een 45/55lb elektromotor. Voor de Fox EOS 300 raden ze aan om een elektromotor met meer dan 55lb vermogen te gebruiken.

  Fox CIB037 5056212140435
  3-6 Dagen Levertijd

   

  Speciale prijs € 759,95 Normale prijs € 849,99
  11% korting
  Gratis verzending
 9. Proline Commando 180 Lightweight
  Proline Commando 180 Lightweight

  Door de steeds groeiende vraag naar een compacte lichtgewicht boot heeft Pro Line besloten om een ultra lightweight Commando Boat te ontwikkelen zonder concessies te doen op de kwaliteitsstandaard van Pro Line! Een prachtig product voor een spetterende prijs! Inclusief Airdeck!

  Proline PL13063 8718627242384
  6-10 Dagen Levertijd

   

  € 549,00
  Gratis verzending
 10. Proline Commando 210 Lightweight
  Proline Commando 210 Lightweight

  Wanneer je op zoek bent naar de ideale karper rubberboot voor het karpervissen, zoek dan niet verder! De rubberboten van Pro Line zijn door hun Air Deck bodem en kwaliteitsmaterialen zeer duurzaam en stabiel. Verkrijgbaar in vijf verschillende afmetingen, zodat ze in elke situatie inzetbaar zijn. Volledig compleet geleverd en ideaal te gebruiken in combinatie met een electromotor. De Proline Commando rubberboten koop je natuurlijk voor de beste prijs bij Fish Inn!

  Proline PL13061 8719323133679
  6-10 Dagen Levertijd

   

  € 635,00
  Gratis verzending
 11. Proline Commando 240 Lightweight
  Proline Commando 240 Lightweight

  Wanneer je op zoek bent naar de ideale karper rubberboot voor het karpervissen, zoek dan niet verder! De rubberboten van Pro Line zijn door hun Air Deck bodem en kwaliteitsmaterialen zeer duurzaam en stabiel. Verkrijgbaar in vijf verschillende afmetingen, zodat ze in elke situatie inzetbaar zijn. Volledig compleet geleverd en ideaal te gebruiken in combinatie met een electromotor. De Proline Commando rubberboten koop je natuurlijk voor de beste prijs bij Fish Inn!

  Proline PL13062 8719323133686
  6-10 Dagen Levertijd

   

  € 719,00
  Gratis verzending
 12. Saba Sabacontact 70T Contactlijm 250Ml
  Saba Sabacontact 70T Contactlijm 250Ml

  De Saba Contact lijm is de perfecte lijm voor het gebruik op bellyboats, rubberboten of andere rubberen materialen die waarbij de lijm soepel dient te blijven. De speciale bellyboat lijm laat zich gemakkelijk verwerken en zorgt voor een super sterke verbinding die zelf sterk genoeg is voor de montage van hengelsteunen. Voor een optimaal resultaat dienen de te verlijmen ondergronden schoon, droog, vetvrij en op een verwerkingstemperatuur van meer dan 15 graden te zijn. Bij een relatieve luchtvochtigheid boven de 70% is er een verhoogde kans op condensvorming, dit kan de eindkwaliteit van de verbinding negatief beïnvloeden.

  Saba 1120530 8717438920634
  Op voorraad

  Levertijd: 1-2 werkdagen

  € 13,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Waarom met een rubberboot karper vissen?

Door gebruik te maken van een rubberboot karper komen stekken die altijd onbereikbaar zijn geweest ineens binnen handbereik te liggen. Niet alleen de visspullen kunnen met een rubberboot overgevaren worden. Ook kan een water perfect uitgepeild worden en kunnen vast gezwommen vissen toch nog het schepnet inkomen. Door gebruik te maken van een rubber karperboot gaat er een wereld voor je open. Met boten van o.a. Fox, Proline en strategy durven wij te zeggen dat we een top collectie in huis hebben!

Het voordeel van met een rubberboot karpervissen

Het grootste voordeel van met een rubberboot karpervissen zijn de stekken die ineens wel bereikbaar zijn. Doordat er op deze stekken niet veel gevist zal zijn zullen de schuwer en daarom ook dikkere karper door gebruik van een karperboot rubber juist wel te vangen zijn. Door vanuit jouw rubberboot te vissen kunnen ander personen niet bij jou komen waardoor je ongestoord je gang kunt gaan en geen last hebt van zogenaamde stekkenpezers. Wel is het belangrijk om altijd de veiligheid in de gaten te houden. Zo raden wij altijd aan om jouw karper rubberboot te voorzien van een goede visvinder om vastvaren te voorkomen. Ook is het belangrijk om altijd een reddingsvest te dragen wanneer de omstandigheden hierom vragen. Vis je op de rivier dan is dit dus altijd. Een tip die veel mensen vergeten is het meenemen van een goede zaklamp. Mocht je onverhoopt in de mist terecht komen dan is een goede zaklamp een must om jouw stek weer terug te vinden. Met karper rubberboten van o.a. Proline, Strategy en Fox staan wij voor topkwaliteit, maar dat is niet alles; A-merken voor de beste prijs en snel bij jou thuis bezorgd.