Viskleding & Zonnebrillen

Viskleding is niet weg te denken tijdens het vissen! Fish Inn heeft een uitgekiend assortiment viskleding van veel merken voorradig liggen in de mooie winkel in Venlo. Natuurlijk hebben we alle viskleding ook online op Fishinn.nl staan met duidelijke afbeeldingen en informatie. Je ziet bij alle maten duidelijk de voorraad staan, zodat we je een snelle en vlekkeloze levering kunnen garanderen. Viskleding, waaronder thermokleding, een warmtepak en vis zonnebrillen van A-merken bestel je voor de beste prijs bij Fish Inn! 

Hengelsport kleding

Goede viskleding maakt het verschil tussen een aangename dag vissen of echt afzien waarbij je de vis uren wegkijkt. De viskleding is te verkrijgen in vele merken, soorten, materialen, kleuren en natuurlijk maten. Vis kleding is over het algemeen veel robuuster en meestal uitgevoerd in natuurlijke schutkleuren zoals bruin, groen of camouflage. De voordelen van deze kleuren zijn dat je opgaat in de natuur en de vis je niet waarneemt. De viskleding is natuurlijk ontworpen om in de buitenlucht te recreëren en zorgt ervoor dat je niet afkoelt en droog blijft tijdens regenbuien of spraywater tijdens het varen met je visboot. Ook is de viskledij zo ontworpen dat deze gemakkelijk te reinigen is in een wasmachine omdat je bij je vissessie niet wilt opletten of je broek, jas of trui smerig wordt door modder, visslijm etc. Bekijk hier gericht ons assortiment voor een topkwaliteit vis truivis petvis t-shirt en visbroek

Waterdichte viskleding

Niets is zo erg als geen waterdichte viskleding te hebben en doornat aan de waterkant te verblijven. Je hebt waterdichte en water afstotende hengelsport kleding, waar zitten de verschillen? Waterdichte viskleding is te verkrijgen in ademend als in niet ademend materiaal waar tevens meteen ook een flink prijsverschil zit. Niet ademende waterdichte kleding is over het algemeen veel goedkoper maar heeft het grote nadeel dat dit stikt en waar je met een klein beetje inspanning en snel begint te transpireren. Ademende waterdichte viskleding is voorzien van een ademend membraam in de stof wat ervoor zorgt dat de kleding waterdicht blijft van buiten maar wel ademend werkt zodat de hete warme (transpiratie) lucht wel kan ontsnappen naar buiten waardoor je niet gaat transpireren. Je kan je natuurlijk de vraag stellen of deze waterdichte kleding wel een must voor jou is als je bijvoorbeeld op karper vist en veel onder een paraplu, shelter of tent vist. Hier voldoet meestal de waterafstotende kleding waarbij je ook al een hele periode droog kunt blijven ondanks je af en toe in de regen staat. Bekijk hier onze thermo pakken, thermo ondergoed, thermo handschoenen en thermo laarzen

Viskleding online bestellen

In onze webshop Fishinn.nl kan je veel verschillende soorten viskleding bestellen die allemaal een doel dienen, enkele voorbeelden hiervan zijn; warmtepakken, thermopakken, regenkleding, vis jassen, vis broeken, truien, hoodies, waadbroeken, waadpakken, lieslaarzen, vis laarzen, vispetten en zonnebrillen. Al deze producten staan duidelijk online weergegeven in onze webshop en zijn in alle maten te bestellen. Mocht je twijfelen welke maat de juiste voor jou is dan twijfel niet en neem contact met ons op zodat we jou goed kunnen adviseren hierin. Mocht je niet tevreden zijn over de maatvoering dan aarzel natuurlijk niet en retourneer de bestelling met de vraag een andere maat retour te versturen.

Waadpak of lieslaars

Een waadpak zorgt ervoor dat je tot aan je oksels in het water kunt lopen zonder nat te worden. Dit waterdicht pak bedekt je lichaam tot net onder de oksels en is voorzien van twee helpen (bretels) die ervoor zorgen dat je waadpak niet afzakt en het waadpak strak gehouden wordt aan je schouders. Een waadpak is vaak de uitkomst als je niet gemakkelijk de goede visstekken kunt bereiken. Met een waadpak is de keuze in visstekken vaak heel veel groter waardoor je vangsten omhoog kunnen vliegen door gebruik van dit waadpak. Het is namelijk geen geheim dat de vis stekken die moeilijk bereikbaar zijn vaak met rust gelaten worden door de vissers en hierdoor wel heel productief kunnen zijn. Is het water waar doorheen gewaad moet worden met het waadpak niet zo diep dan kan je natuurlijk ook kiezen voor lieslaarzen waarbij je droog blijft tot aan je liezen. We hebben een grote keuze aan waadpakken met veel verschillen, we leggen je graag de verschillen uit. Je hebt bij ons de keuze uit een waadpak pvc, waadpak neopreen en een ademend waadpak.

Viskleding kopen

Fish Inn heeft een uitgekiend assortiment viskleding van veel merken zoals; Alpenheat warmtekleding, Black Cat kleding, Fox kleding, Nash kleding, Gamakatsu kleding, Preston kleding en warmtepakken, Fox Matrix kleding, fox Rage kleding, Savage Gear kleding, Shimano kleding, Avid kleding, Prologic kleding, Spro kleding, Sundridge warmtepakken, Fox viskleding, Korda kleding en Trakker kleding. In onze prachtige winkel hebben we alle viskleding uitgestald en zijn meestal alle maten aanwezig om te passen. Tevens helpen onze verkopers jou graag op weg wat de goede keuze viskleding is voor jouw visserij. En natuurlijk mag hierbij een uitgebalanceerd assortiment vis zonnebrillen, handverwarmers, vishandschoenen en vis kollen en shawls niet ontbreken!