Korum Fishing - Tackle - Hengelsport

Korum

Korum producten bestel je natuurlijk eenvoudig - en altijd voor de beste prijs - in onze webshop Fishinn.nl. Natuurlijk vind je al deze producten ook in onze mooie winkel, die gerund wordt door gepassioneerde vissers die exact weten wat de specialist vraagt. Achter ieder Korum product staat de actuele voorraadstatus, waardoor wij jou een snelle en volledige levering kunnen garanderen. Korum producten kopen doe je bij Fish Inn! 

Korum fishing is het merk voor de actieve en struinende visser.

Korum is het merk wat iedere barbeelvisser, penvisser of feeder visser associeert met topkwaliteit producten voor een betaalbare prijs. Het is dan ook meteen te merken dat veel productontwikkelaars van Korum zelf fanatiek op vissoorten zoals barbeel, kopvoorn en windes vissen. Hun visie is een visuitrusting te hebben die zeer compact en licht is, waardoor je eenvoudig jezelf naar de waterkant kunt verplaatsen en snel naar een ander stuk kunt wisselen. Dit is natuurlijk ook terug te zien aan Korum producten zoals de bekende Korum X25 accessory stoel, de mooie Korum ITM ruckbag rugzak en ITM tassen. Deze Korum hengelsport producten zijn compleet doordacht en bevatten handige gadgets waar iedere actieve visser veel voordeel uit behaalt. De Korum tassen zijn dan ook erg populair bij Fish Inn! 

Een Korum X25 Accessory feeder stoel, voor veel genot tijdens het vissen.

Misschien is de Korum X25 Accessory chair stoel wel het meest bekende product van Korum. Deze Korum stoel zit geweldig, heeft luxe armleuningen en verstelbare 25mm poten die zijn voorzien van modderpoten. Aan deze verstelbare poten kan je ontelbaar veel toebehoren bevestigen zoals bijv. een feedersteun, paraplusteun, aasplateau etc. Zo is deze Korum feederstoel naar eigen wens uit te breiden en heb je alles bij de hand tijdens een vissessie. De Korum feeder chair kan in twee modellen besteld worden, een kleiner model en een model genaamd Korum X25 deluxe Accessory chair met een hoge en verstelbare rugleuning. Beide stoelen worden met een dik gevoerde draagband geleverd waardoor dit de ideale stoel is om actief een dag te gaan vissen. Natuurlijk kan je deze Korum X25 Accessory chair bestellen in onze webshop, inclusief alle toebehoren die bij jouw visserij passen.

Korum hengels direct online!

Als je voor een Korum hengel kiest dan kies je voor een vishengel die door een team product ontwikkelaars is ontwikkeld die aan de top meelopen in de Engelse visserij op vissoorten als barbeel, kopvoorn, karper etc. Voordat een Korum feeder werkelijk bij Korum in het programma komt, is deze hengel een tot twee jaar getest en verbeterd door de prostaffers van Korum. Hierdoor is er op iedere Korum hengel niets meer aan te merken en heeft deze Engelse firma een range aan hengels in hun programma waar iedere compacte visser zal slagen. De meeste bekendheid heeft Korum de afgelopen jaren gekregen met de Korum barbeel hengels. Deze Korum Barbel hengels zijn te verkrijgen in lengtes van 11ft, 12ft en 13ft (resp. 3.30, 3,60, 3,90) en uitgevoerd in veel varianten. De verschillen bij deze Korum Barbel hengel serie zit hem vooral in de stugheid die als testcurve wordt aangegeven en de aanwezigheid van Korum feeder toppen, om gevoelig met een korum Feeder voerkorf te vissen op vissoorten als kopvoorn, winde en brasem. Naast de Korum Barbel hengels heeft Korum meerdere hengels in hun programma zitten voor de visser die graag licht vist op karper bijvoorbeeld struinend met een pennetje.

Een ruime collectie Korum Tackle Hengelsport artikelen.

Naast de vele Korum luggage tassen en foudralen, hengels, stoelen en Korum viskoffers (en accessoires) hebben wij natuurlijk ook Korum klein materiaal zoals Korum haken, Korum end game, Korum feeders, Korum onthaakmatten, Korum paraplu en Korum netten op voorraad liggen in onze mooie winkel. Altijd Korum tackle wat past bij jouw wensen, maar dat is niet alles; Wij staan voor topkwaliteit producten, scherpe prijzen en een snelle levering.