Insteek Hengel

Insteek Hengel

Een insteekhengel bestel je eenvoudig en voordelig bij Fish Inn. Met een gebruiksvriendelijke webshop, een team ervaren wedstrijdvissers en een prachtige collectie insteekhengels vind je bij ons altijd een passende vishengel. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, wij bieden dan ook top merken aan, maar wel altijd voor de laagste online prijs. Twijfel je nog? Bel ons, mail ons of kom langs in de mooiste hengelsport winkel van Nederland met 1.000 m2 visplezier! Altijd een insteek hengel die perfect past bij jouw wensen bij Fish Inn! 

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Cresta Hurricane Speedlifter Put-In
  Cresta Hurricane Speedlifter Put-In

  De Cresta Hurricane vaste hengel geniet zijn bekendheid vanwege zijn liftkracht, maar zeker ook omdat elke bus een insteekverbinding heeft. Hierdoor is het mogelijk het topgedeelte te wisselen met een gemonteerd tuig. De Cresta Hurricane is ideaal voor zowel de kantvisserij, als vanuit een boot. De versterkte delen maken het liften van relatief grote vis mogelijk.

  Cresta 2388-500 8716851379500
  3-6 Dagen Levertijd

   

  Slechts € 56,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Insteekhengel, wat is het grote voordeel?

De ouderwetse insteekhengel is steeds meer uit de winkels aan het verdwijnen. Echter heeft de insteekhengel bij diverse visserijen het grote voordeel dat de insteekbussen een stuk sterker zijn dan oversteekbussen. Neem bijvoorbeeld het commercial vissen met een vaste hengel. Tijdens deze spectaculaire visserij komen er grote krachten op de insteekverbindingen van jouw vaste hengel te staan. Een insteekhengel is hier in het voordeel en scheuren van de bussen zal niet snel gebeuren. Ondanks dat de oversteekhengel door het gebruiksgemak populairder is, hebben wij altijd een gerichte collectie insteekhengels op voorraad!