Witvis Tassen & Foudralen

Witvis Tassen & Foudralen

Doordat onze collectie voor en door de witvissers is samengesteld durven wij te zeggen dat we een zeer uitgebreid witvis tassen en foudralen assortiment hebben, waarbij jij altijd slaagt! Onze collectie bestaat natuurlijk alleen uit de beste merken. Koop je jouw nieuwe visspullen online? Dan ben je bij ons verzekerd van een snelle levering en de beste service. Bijkomend voordeel is dat je bij ons nooit een cent teveel betaald! Alles voor het witvissen direct online bij Fishinn.nl! 

De perfecte leefnettas bij Fish Inn!

Een belangrijk item binnen ons witvis foudralen en tassen assortiment is de leefnet tas. Want zeg nou eerlijk: Wie wil zijn natte en stinkende leefnet nu zonder tas tussen de rest van zijn spullen leggen. Zeker wanneer je jouw visspullen op een transportkar of in de auto vervoert is het verstandig om gebruik te maken van een leefnettas. Met leefnettassen van o.a. matrix, Cresta en Preston staan wij voor topkwaliteit, maar dat is niet alles; A-merken voor de beste prijs en snel bij jou thuis bezorgd.

Vervoer je schepnet ook in een stinkbag.

Nu vraag jij je natuurlijk direct af waar het schepnet opgeborgen moet worden. het is natuurlijk mogelijk om dit in een dichte stinkbag op te bergen. Maar uit onze ervaring vinden wij het veel gemakkelijker om een dubbele leefnettas te nemen. In het ene vak kan het leefnet opgeborgen worden, terwijl het andere vak plaats bied aan jouw schepnet. Wil je zeker weten of jouw schepnet of leefnet of jouw nieuwe vistas past neem dan gerust contact op met een van onze witvis specialisten. Bij Fish Inn krijg je nog de echte service van vroeger!