Sensas (online) shop – voer – reukstoffen

Sensas

Sensas producten bestellen is natuurlijk ook mogelijk in onze goede webshop Fishinn.nl. In onze webshop vind je een uitgekiende keuze aan Sensas producten zoals Sensas voer en Sensas onderlijnen, die allemaal voorzien zijn van een realtime voorraad zodat wij jou een snelle, volledige  en probleemloze levering kunnen garanderen. Sensas producten bestel je direct online voor de beste prijs bij Fish Inn! 

In onze Sensas shop vind je vele soorten Sensas producten

Sensas is een Franse fabrikant die ontzettend groot is geworden door de kwalitatief goede Sensas voeders die grote bekendheid hebben verworven door heel Europa. Naast de vele Sensas voer soorten heeft Sensas natuurlijk meer te bieden zoals Sensas onderlijnen die gericht zijn voor vele soorten visserijen. De meest bekende Sensas onderlijnen zijn de Sensas feeder onderlijnen die een lengte hebben van een meter en te verkrijgen zijn in alle haak maten en lijn diktes. De Sensas lijn markeerstift is natuurlijk ook een product wat gretig afname heeft. Deze markeerstift van Sensas is een ideale tool om je lijn te markeren in een witte kleur zodat je weet op welke je afstand je bent aan het vissen.

Sensas voer bestellen in onze webshop is doodeenvoudig.

Sensas voer vindt je natuurlijk ook in onze webshop Fishinn.nl. Wij voeren onder andere de volgende Sensas voeders en lokvoer in onze webshop; 3000 Breme, 3000 Carpe, 3000 Etang, Gardons en natuurlijk ontelbaar andere soorten. Het meest bekende Sensas feeder voer voor op de rivieren en kanalen is het welbekende Jans feedervoer wat bij Sensas geproduceerd wordt. Veel toonaangevende feeder vissers hebben hier ontelbaar veel wedstrijden mee gewonnen en dit Jans voer is misschien wel het meest bewaarde geheim binnen de feeder visserij.

Sensas reukstoffen en additieven vind je natuurlijk ook bij ons.

Sensas heeft natuurlijk ook een perfect assortiment aan lokstof en additieven in hun assortiment zitten. De meest bekende zijn soorten zoals de Sensas Bombix, Sensas additieven in 300 gram zakjes, Sensas 500ml flessen geuradditieven en Sensas dipflesjes. Sensas Bombix bestaat uit vele soorten geurstoffen maar de meest bekende zijn toch wel de Gardons (voorn) , Brasem, Vanille, Fraise (aardbei), Vers de Vace (muggenlarven) en Vanille. De Sensas Aromix zijn grote flessen van een halve liter die bij ons te bestellen zijn in vele soorten. Al deze Sensas producten vindt je in onze webshop maar zijn natuurlijk ook te koop in onze mooie winkel. In onze webshop staat achter ieder Sensas product een kloppende voorraad zodat wij zou een snelle en probleemloze levering kunnen garanderen. Bestel vandaag en ga morgen al aan de slag met jouw Sensas producten! Met een mooie selectie op voorraad kunnen wij uw nieuwe Sensas voer snel bij jou thuis bezorgen.