Float Plus electromotor - Pro system elektromotoren

Float Plus

Het Float Plus Pro System is het nieuwste en meest innovatieve electromotor systeem om je bellyboat te upgraden naar een hoger niveau. Float Plus Pro System is eenvoudig bij Fishinn.nl online te bestellen en wordt binnen een werkdag - zonder verzendkosten - binnen Nederland verstuurd. Bij Fish Inn werken drie fanatieke bellyboot vissers die zelf het Float Plus Pro System gemonteerd hebben op hun bellyboat. Hierdoor kan er van een perfect praktijk advies genoten worden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Float Plus electromotor, de uitkomst voor echte bellyboat visser

Dat de Float Plus electro motor een echte uitkomst is zal bij iedere bellyboat visser wel duidelijk zijn. Iedere bellyboat visser kent zeker de kilometers lange vele flippertochten, waarbij de benen de nodige kramp te verduren kregen. Voorheen hadden we vaker klanten in de zaak die zelf slim electromotor systemen gemonteerd hadden op hun bellyboot. Meestal werd er dan een Minn Kota electromotor bij ons aangeschaft en werd deze helemaal verbouwd en gemonteerd op hun bellyboot. Daarbij kwam een zware loodaccu en als snel woog de set 40 kg wat ook allemaal getransporteerd moest worden. Dit alles is voorbij met het nieuwe innovatieve en doorontwikkelde Float Plus Pro systeem.

Electromotor voor een bellyboat? Float Plus is de juiste keuze

Het nieuwe Float Plus Pro System heeft een total gewicht van 5800 gram, een echte doorbraak in de voortstuwing van een bellyboat. Het Float Plus Pro System heeft een  afstand bediening die draadloos is en heeft een kwalitatief zeer degelijke uitstraling met zijn kleuren lcd scherm.  Deze afstandbediening van het Float Plus Pro System is waterdicht en blijft drijven als deze overboord in het water valt. Bij de Float Plus Pro set wordt standaard een houder voor de afstandbediening geleverd, die middels een bandje op de bellyboot gemonteerd kan worden. Hierdoor wordt de perfecte bediening voor de Float Plus motor gecreëerd zonder dat deze in de weg zit en concentratie kost als je uiterst precies de roofvis aan het bevissen bent. Op het lcd kleuren display van de afstandbediening wordt geweldig het stroomverbruik weergegeven wat de Float Plus Pro motor op dat moment verbruikt. Het Float Plus Pro System springt het meest eruit met stroomverbruik. Bij het Float Plus Pro Systeem wordt een hoge kwaliteit 12 volt 41,6 ampere lithium-ion accu geleverd, die geweldige prestaties levert.

Een elektromotor voor de bellyboot met alles 'erop & eraan'. 

Deze Float Plus accu wordt geleverd in een waterdicht koffer, een druppel acculader en elastische bevestigingsbanden. De waterdichte koffer is voorzien van een waterdichte stekkeraansluiting waar de Float Plus electromotor op aangesloten kan worden. Deze Float Plus accubox past precies achter de zitting van de bellyboot en kan perfect geborgd worden met de bijgeleverde elastische bevestigingsbanden aan de bellyboot. De motor van het Float Plus systeem is gemaakt van vrijwel onverwoestbaar ABS plastic en is voorzien van een rand aan de onderkant die de schroef beschermt. Het stroomverbruik van de Float Plus motor is ontzettend laag te noemen. Met de volgende 3 vistechnieken kan er zo lang gevist worden met het Float Plus systeem; verticalen tot 20 uur, diagonalen tot 12 uur, trollen tot 6 uur. De Float Plus motor is eenvoudig te bevestiging onder de bellyboot. Bekijk de instructie video op ons youtube kanaal hoe de motor bevesting van de Float Plus gemakkelijk gemonteerd wordt aan de bellyboot. Natuurlijk kun je hiervoor ook bij ons terecht, bij een aankoop van een Float Plus nemen wij deze montage graag van je over! Het Float Plus Pro System is zowel voor zoet als zout water geschikt, waarbij de mogelijkheden  om met een bellyboot te vissen ongelofelijk groot zijn.

Overtuigd om het Float Plus Pro System te kopen? Mochten er nog vragen zijn voordat je het Float Plus Pro System wilt bestellen in onze webshop daar aarzel niet en bel of mail ons met al jouw vragen, wij beantwoorden graag al jouw vragen  met onze eigen praktijkervaring met het Float Plus Pro System. Met een eigen voorraad Float Plus is de kans groot dat je morgen al aan de slag kunt gaan met jouw nieuwe Float Plus electro motor!