Visboot & Toebehoren

Visboot & Toebehoren

Op zoek naar de juiste visboot, wij bieden een mooie collectie opblaasbare visboten voor de beste prijs. Wij hebben visboten in ons assortiment van de merken Fox, Proline en Strategy die allemaal te verkrijgen zijn in verschillende modellen en maten. En bij Fishinn.nl voor de beste prijs, ook niet onbelangrijk! Met een topcollectie rubberboten, boot accessoires, hengelsteunen, bootstoelen en electromotoren vindt je alles wat je zoekt bij Fishinn.nl, de visboot specialist!

Een visboot kopen, waar op te letten?

Waar moet je op letten met een visboot kopen? Een rubber visboot is zeer populair onder de karper vissers. Met een rubberen visboot, ook wel inflatable boot genoemd, ben je te alle tijden mobiel en zijn de moeilijke visstekken eenvoudig te bereiken. In de karper opblaas boten heb je veel verschillen zitten met betrekking tot modellen en lengtes. Dient de rubber visboot alleen voor lijnen uit te varen en een water in kaart te brengen, dan voldoet een opblaasbare visboot met een lengte van 1,60 tot en met 2,40 meter lengte. Zou je graag ook al je karperspullen naar de visstek willen varen dan is een lengte van 2,70 tot 3,00 meter al snel gewenst. Het grote voordeel van deze inflatable boat is dat deze gemakkelijk getransporteerd kan worden. De opblaasbare visboot is gemakkelijk te transporteren in een grote draagtas die achter in een auto past. Vaak wordt er nog een Minn Kota electromotor met accu meegenomen zodat er niet meer gepeddeld hoeft te worden. Bekijk hier onze collectie karper rubberboot >>

Met een visboot de visstekken in kaart brengen

Met een opblaasbare visboot is het ook heel gemakkelijk een viswater in kaart te brengen, meestal wordt hier een dieptemeter of visvinder voor gebruikt waar je het diepteverloop en de hardheid van de bodem kan zien. Een dieptemeter die voorzien is van GPS brengt ook het gemak mee dat alle stekken, die als interessant bevonden worden, ook geplot (gemarkeerd) kunnen worden zodat deze gemakkelijk terug te vinden zijn. Tevens wordt er vaak gebruik gemaakt van een prikstok, waarmee de hardheid van de bodem in kaart wordt gebracht.

Visboot om te roofvissen

Een opblaasbare visboot wordt steeds populairder onder de roofvissers. Je hebt met deze rubberboot de mogelijkheid om te roofvissen op wateren waar geen trailerhelling aanwezig is. Het is namelijk geen geheim dat, op de wateren waar niet gevist wordt, je ontzettend succesvol kan zijn als er vanuit een boot op roofvis zoals snoek, snoekbaars of baars gevist wordt.

Vissersboot kopen

Een vissersboot kopen kan je eenvoudig online in onze webshop doen. Alle modellen staan met duidelijke afbeeldingen en teksten weergegeven in onze webshop. Herdoor kun je een objectief vergelijk maken tussen alle modellen visboten. De goedkope visboten zijn allemaal voorzien van een rubber of planken vloer en de luxere modellen visboten zijn voorzien van een airdeck vloer van 10 tot 20cm is. We hebben de volgende merken opblaasbare boten online staan; Strategy, Fox en Proline. 

Visboot toebehoren

Natuurlijk hebben we veel toebehoren van een visboot op voorraad liggen. Denk bij deze toebehoren van een visboot aan de volgende producten; transducerstang, hengelsteunen, hengelhouders, accu’s, electromotoren en bootstoelen met bijbehorende accessoires. Op steunen en bevestigingsmateriaal gebied is het Amerikaanse merk Scotty toonaangevend. Dit merk springt met kop en schouder boven de concurrentie uit als het op keuze en kwaliteit draait. Met electromotoren voor de visboot zijn wij pro dealer van het Amerikaanse merk MinnKota, wat het bekendste en kwalitatief beste merk electromotoren is voor visboten. En twijfel je nog over de juiste visboot of accessoires? Vraag onze roofvis en karper experts gerust om advies. Altijd een passende visboot bij Fishinn.nl!