Korum onthaakmat - weegschaal - digitale scales

Een Korum onthaakmat kan natuurlijk niet ontbreken in jouw compacte visuitrusting. Naast de Korum Multi Mat en De Roll-A-Mat vind je bij Fish Inn een ontzettend grote keuze aan onthaakmatten van alle toonaangevende merken voor iedere visserij. Alles voor het wegen & onthaken van Korum Fishing, dus ook de digitale scale / weegschaal, bestel je bij ons direct online voor de beste prijs! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een Korum onthaakmat kopen bij Fishinn.nl.

Een Korum mat wordt vaak gekozen door de visser die graag compact op pad gaat en beperkt materiaal wilt meenemen. Een onthaakmat van Korum is compact te transporteren maar biedt natuurlijk wel de voordelen waar een onthaak mat aan moet voldoen. De Korum Multi Mat heeft een lengte van 85cm en een breedte van 40cm. Door de opstaande rand van de Korum Multimat is het niet mogelijk dat een vis van de gladde onthaakmat afglijdt. De Korum Multi Mat heeft grote bekendheid gekregen onder de barbeel en kopvoorn vissers, maar is natuurlijk voor iedere vissoort toepasbaar. Wil je struinend met de penhengel op vissoorten op karper vissen of ben je een fanatieke roofvisser die graag struinend langs de waterkant vist, dan is de zeer compacte Korum Roll-A-Mat een uitkomst voor jou.

Korum Scales, als je voor feiten gaat.

Naast de compacte Korum onthaakmatten vindt je in ons assortiment natuurlijk ook de Korum Scales digitale weegschaal. Ondanks dat deze vis weegschaal zeer gunstig geprijsd is is deze Korum weegschaal zeer gunstig in prijs. De Korum Scales heeft een zeer compacte body waardoor deze perfect is voor de compacte struinende visser.
Met het merk Korum ga je dus voor een compacte visuitrusting die helemaal doordacht is voor de Engels visserij, die hier ook steeds populairder wordt. En twijfel je nog over welke Korum onthaakmat de juiste keuze is? Vraag onze experts gerust om advies. Altijd een passende Korum mat bij Fishinn.nl en dit geldt ook voor een Korum feederhengel, Korum tas & Korum stoel natuurlijk!