Spro kleding – warmtepak – warmtekleding - thermopak

Een Spro warmtepak is altijd een goede keuze als je verdiept in de grote keuze aan warmtepakken die wij online in onze webshop aanbieden. Alle Spro warmtepakken vindt je met een uitgebreide beschrijving, duidelijke foto’s en natuurlijk in alle maten in onze online shop Fishinn.nl. Achter iedere maat zie je duidelijk de real time voorraad erbij vermeld waardoor wij jou een snelle en volledige levering kunnen garanderen. Altijd de juiste viskleding voor de beste prijs bij Fishinn.nl! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een Spro warmtepak bestellen doe je natuurlijk online op Fishinn.nl

Spro warmtepakken zijn al tientallen jaren een begrip in de hengelsport. Spro heeft in al die tijd ontzettend veel ervaring opgebouwd in het ontwikkelen van deze Spro warmtekleding, waardoor Spro al jaar en dag een van de grote namen is in ons assortiment warmtekleding dat wij op voorraad hebben. Omdat Spro een onderdeel is van het grote Japanse hengelsport concern Gamakatsu heeft deze firma een grote voorsprong op zijn concurrenten. De Spro en Gamakatsu warmtepakken zijn allemaal waterdicht en hebben een perfect pasvorm.

Met een Spro warmtepak vissen

De meeste Spro warmtekleding is twee delig en in sommige modellen kun je tevens nog de voering uit de jas ritsen, waardoor je deze warmtepakken op de zomer na het jaar rond kunt dragen. Het grote voordeel van deze twee delige warmtepakken is dat je eenvoudig je jas kunt uittrekken als het zonnetje doorkomt, of wanneer je een flinke afstand gelopen hebt naar je visstek, waardoor je even overhit bent door je lichamelijke inspanning. Spro heeft er met zijn warmtepakken ontwikkelen erop gelet dat deze mooi getailleerd zijn, zodat als je een actief vist zoals met de kunstaas of de feeder visserij je geen lomp warmtepak draagt waar weinig bewegingsvrijheid bestaat. Ook op het gebied van toegepast materialen loopt Spro ver voorop. De Spro warmtepakken hebben een waterdichte afdichting, maar blijven natuurlijk wel soepel zodat je over voldoende soepele bewegingsvrijheid kunt beschikken.

Spro warmtepak

Een Spro warmtepak kopen is zeker online niet altijd even gemakkelijk en wij kunnen ons voorstellen dat je nog met enkele vragen zal blijven zitten. Hierom hebben wij in onze webshop Fishinn.nl gepoogd bij ieder warmtepak zoveel mogelijk relevante informatie bij deze Spro warmtekleding te vermelden zoals; Duidelijke afbeeldingen, goede productteksten en een duidelijk overzicht m.b.t. de (direct leverbare) maten,  zodat wij jou een snelle en volledige levering kunnen garanderen. Dit is alles zorgt ervoor dat je een juist beeld van het gekozen Spro warmte pak kunt maken, heb je toch nog vragen over maatvoering etc. dan twijfel niet en neem contact met ons op, wij helpen je graag verder. Altijd een Spro warmtepak die past bij jouw wensen, maar dat is niet alles; Wij staan voor topkwaliteit producten, scherpe prijzen en een snelle levering en dit geldt natuurlijk ook voor onzes Spro waadpakkenSpro viskoffersSpro kunstaasSpro hengels en Spro tassen