Bass Assassin kunstaas - shads - softbaits - wormen

Bass Assassin

Bass Assassin shads bestellen doe je eenvoudig online in onze webshop Fishinn.nl. Hier vindt je een uitgekiend assortiment aan Bass Assassin shads / softbaits die allemaal roofvis vangen in onze Europese wateren. Wij hebben drie modellen Bass Assassin shads in vele kleuren op voorraad liggen. Wij staan garant voor een snelle en complete levering, maar je bent natuurlijk ook welkom in onze mooie winkel.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Welke Bass Assassin shad kopen?

Wij hebben drie modellen Bass Assassin softbaits in ons assortiment die perfect aansluiten op onze Europese visserij op roofvissen zoals; snoek, snoekbaars, baars, roofblei, zeebaars etc. De Bass Assassin Elite Shiner 4 inch van Bass Assassin is een werkelijk fantastische softbait voor het verticalen vissen op snoekbaars, maar kan ook zeker werpend worden ingezet. Maak voor deze shad maar ruimte in uw tackle box, u zult er geen spijt van krijgen! De Bass Assassin Die Dapper is een shad waarbij zout in het rubber verwerkt zit. Dit zal zorgen voor een betere aantrekking van roofvis. De Bass Assassin Sea Shad  5 inch van Bass Assassin is een werkelijk fantastische softbait voor het werpend vissen op baars en snoekbaars, maar kan ook zeker bij het verticalen of het dropshotvissen worden gebruikt.

Omdat onze winkel en webshop gerund wordt door veel fanatieke roofvissers weten wij precies welke modellen softbaits van een merk als Bass Assassin interessant zijn voor onze visserij. Hierdoor wij een perfect uitgekiend assortiment aan Bass Assassin producten in onze webshop staan. Altijd een Bass Assassin shad die past bij jouw wensen, maar dat is niet alles; Wij staan voor topkwaliteit producten, scherpe prijzen en een snelle levering. Bekijk hier meteen onze werphengels, dropshot hengels en roofvis hengels