Shimano Reel

Shimano Reel

Shimano reels kopen doe je natuurlijk bij Fish Inn. In onze webshop Fishinn.nl zijn alle Shimano reels te bestellen tegen zeer scherpe online prijzen. Omdat Fish Inn gerund wordt door bloedfanatieke roofvissers die allemaal met Shimano reels vissen kunnen wij jou perfect op weg helpen welke reel van Shimano de goede keus is voor jouw visserij. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een Shimano reel kopen doe je natuurlijk bij Fish Inn

In onze webshop Fishinn.nl vindt je een grote keuze aan Shimano reels waar altijd het juiste model voor jouw visserij en budget te vinden is. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze mooie winkel waar je al deze Shimano reels kunt kopen en van een goed verkoop advies kunt genieten. Omdat veel van onze verkopers fanatieke roofvissers zijn kunnen deze jou van een goed verkoopadvies voorzien welke reel het beste bij jouw visserij op roofvis past. In onze webshop vindt je achter ieder model reel van Shimano de actuele voorraadstatus waardoor wij jou een snelle en probleemloze levering kunnen garanderen.

Met welke Shimano reels vissen op roofvis

Met een reel van Shimano vissen is natuurlijk een hele goede keuze maar je dient natuurlijk wel op te letten welke reel het beste bij jouw visserij op roofvis past. Shimano heeft vele verschillende modellen reels in zijn assortiment zitten die allemaal geschikt voor een specifiek visserij op roofvis. In grote lijnen heb je twee verschillende modellen roofvis reels van Shimano namelijk de low profile reels (druppel reels) en de meer robuuste trommel reels. De laatste tiental jaren heeft er een flinke verschuiving plaatsgevonden van de trommel modellen naar de welbekende low profile reels. De voornaamste reden is dat een druppelreel veel mooier in de hand ligt en veel lichter in gewicht is wat twee heel belangrijke punten zijn voor de visserij met kunstaas met baitcaster (reelhengel) en reel. Omdat de low profile modellen ieder jaar weer sterk verbeterd worden door nieuwe technieken bij Shimano genieten deze lichte druppel reels toch van een lange levensduur ondanks dat deze compact en licht zijn uitgevoerd. De trommel modellen reels zijn vooral geschikt voor het zware werk en zijn daardoor zwaarder en robuuster uitgevoerd. Vaak wordt er voor deze trommel modellen gekozen als er gevist wordt met dood aas onder een dobber of voor de visserij met zwaar kunstaas.

Welk model Shimano low profile reel moet ik bestellen?

Shimano low profile reels kan je kopen in alle prijsklasse bij Fish Inn. Als eerste zal je natuurlijk een keuze in je budget moeten maken om tot een goede keuze te komen. In onze webshop Fishinn.nl vindt je deze Shimano druppel reels in alle prijsklasse waardoor voor iedereen een Shimano reel bereikbaar is. Het instap model is de Shimano Caius die voor een prachtige instapprijs te krijgen is in onze winkel en webshop. Naast deze instapper vindt je bij Fish Inn veel meer Shimano low profile reels van een medium formaat die geschikt zijn voor de roofvisserij met doorsnee pluggen, softbaits en kleine jerkbaits. De populairste modellen in de medium range zijn de Shimano SLX reels in die te verkrijgen zijn in drie modellen die ook weer te verkrijgen zijn in verschillende uitvoeringen. Naast deze betaalbare SLX reel zijn er nog de bekende Shimano Citica, Shimano Curado, Shimano Bantam MGL en Shimano Curado DC reels in het medium segment te bestellen in onze webshop Fishinn.nl. Natuurlijk Heeft Shimano ook veel extra kleine en lichte low profile reels in zijn assortiment om ultra light te vissen met hele kleine plugjes, kleine softbaits, carolina en texas rig te vissen. De top reels van Shimano zijn met DC (digital control system) uitgevoerd waardoor worpen met ultra light kunstaas veel beter geplaatst kunnen worden. De volgende low profile reels zijn met de DC optie uitgevoerd; Shimano Metanium DC, Shimano Curado DC en natuurlijk de Shimano SLX DC. De volgende reels zijn perfect geschikt om voor de Ultra Light visserij met kunstaas te nemen; Shimano Metanium DC, Shimano Aldebaran BFS XG, Shimano Aldebaran ML en natuurlijk de Shimano Grappler BB. Sommige van deze reels zijn uitgevoerd met de MGL optie wat staat voor een extreem lichte spoel die een lage opstart snelheid heeft waardoor je eenvoudig ver werpt en worpen preciezer kunt plaatsen.

Met de Shimano SLX reel bestellen in onze webshop maak je een goede keuze.

De nieuwste aanwinst onder de low profile reels is de Shimano SLX serie die te verkrijgen zijn in verschillende uitvoeringen en types. Deze SLX reel van Shimano zit in een aantrekkelijk prijsklasse en hikt tegen het zeer hoge segment reels van Shimano aan. Deze SLX reeks is onderverdeeld in drie uitvoeringen namelijk de; Shimano SLX 151, Shimano SLX XT 151 en de Shimano SLX DC 151 uitvoering die allemaal de licht Hagane body hebben. De instapper is de normale Shimano SLX 151 die de perfecte reel is voor degene die betaalbaar wil beginnen met het vissen met een baitcaster en reel. De luxere Shimano SLX XT 151 allround uitvoering die voorzien is met de optie SVS infinity system wat wil zeggen dat je met deze SLX reel zeer nauwkeurig (ook met licht kunstaas) kunt werpen door zijn ontzettend fijn in te stellen vrijloop en zijn licht aluminium spoel. Als paradepaardje in de SLX serie vindt je de Shimano SLX DC 151 reel die uitgevoerd is met een Digital control system wat zorgt voor perfecte controle tijdens het werpen met zowel klein als groot kunstaas. Alle drie deze SLX uitvoeringen zijn weer onder te verdelen in drie types namelijk de; Normal, XG en HG uitvoering. De normal uitvoering heeft een overbrenging van 6,3:1 , De HG (high gear) uitvoering heeft een overbrenging van 7,2:1 en de snelste is XG (Xtra gear) uitvoering heeft een overbrenging van 8,2:1 wat hem een ontzettend snelle druppel reel maakt.

De Shimano Tranx kopen voor het zware werk op snoek en meerval.

Met de Shimano Tranx heeft Shimano de perfecte reel ontwikkeld voor het zware werk zoals snoeken met zwaar kunstaas of actief vissen op meerval. Met een slipkracht van maar liefst 10 kg kan deze Tranx de grootste vissen aan en hoef je niet bang te zijn dat je met deze Shimano Tranx te weinig kracht kunt zetten. Met snoekvissen moet je denken bij deze reel met het vissen met ontzettend grote softbaits, diep duikende grote pluggen, zware spinnerbaits en natuurlijk grote jerkbaits. Ook in de meerval wereld heeft deze Tranx reel van Shimano al groot naam gemaakt. Voor de actieve meerval visserij vanuit zowel boot, bellyboat en natuurlijk vanuit de oever is deze reel de ideale keuze die voor een lange levensduur staat. De Tranx is in twee maten te verkrijgen namelijk de 301 en 401 uitvoering waarbij de 301 uitvoering de populairste is. Deze twee maten zijn weer onder te verdelen in twee modellen met verschillende inhaal snelheden. De meest populaire is het A model met een lage snelheid van 5,8:1 waarmee je de meeste kracht kunt zetten tijdens de dril van een zware vis. Het snelle HGA model bezit een overbrenging van 7,6:1 maar zoals hierboven geschreven is minder populair vanwege de hoge inhaalsnelheid waardoor je met minder kracht kunt vissen waar deze reel juist voor ontworpen is. Natuurlijk zijn deze Shimano Tranx reels ook toe te passen op het zoute water.

Shimano trommel reels zijn er natuurlijk ook.

Shimano trommel reels zijn natuurlijk ook te bestellen naast de populaire druppel modellen van Shimano. Een trommel model reel is robuuster uitgevoerd maar is natuurlijk zwaarder als een lage reel en ligt niet zo lekker in de hand tijdens het werpen. Deze Shimano modellen trommelreels worden gekozen voor de zware visserij met kunstaas en het vissen met doodaas op roofvis. De Shimano Corvalus en de Shimano cardiff zijn perfecte instappers voor deze visserij en zijn natuurlijk voorzien van een sterslip en een lijngeleider. De Shimano Calcutta 201 en de Shimano Calcutta Conquest 301 zijn de parade paardjes onder de Shimano trommelreels en zijn uitgevoerd met de nieuwste features.

Shimano reels kopen bij Fishinn.nl.

Een Shimano reel bestellen is online niet altijd even eenvoudig omdat er veel vragen kunnen ontstaan welke reel van Shimano de juiste keuze is voor jouw visserij. Hierom hebben wij veel moeite gedaan om in onze webshop Fishinn.nl zoveel mogelijk informatie te plaatsen van deze modellen reels zoals duidelijke productteksten, duidelijke afbeeldingen en een overzichtelijke matrix waar je alle specificaties van de modellen kunt vinden. Dit alles zorgt ervoor dat je een zo goed mogelijke voorstelling van de reels kunt maken om de juiste keuze te maken voor jouw visserij. Natuurlijk vindt je alle modellen die in onze webshop voorradig staan ook in onze winkel waar je een perfect praktijk gericht advies kunt genieten omdat onze medewerkers ook veel met Shimano reels vissen. Mocht de bestelde reel toch niet helemaal aan je verwachting voldoen dan is deze natuurlijk eenvoudig te retourneren. Altijd een Shimano reel die past bij jouw wensen, maar dat is niet alles; Wij staan voor topkwaliteit producten, scherpe prijzen en een snelle levering.