Winterse Baars uit Helmond

Zondag 14-1-2007, de kleine ligt op bed, vrouwlief kijkt voor de 3x naar de x-factor en buiten zie ik het zonnetje dat probeert door de wolken heen te komen.

JOOOO VISSEN!

Even dicht bij huis proberen, om 4 uur krijgen we 2 mooie dames op bezoek, vriendinnen van vrouwlief, dat kunnen we niet missen, op tijd naar huis dus!

Ik had al eens in het centrum van helmond bij brugje bij Cafe Zeezicht een schooltje baarzen zien azen. De moeite waard om eens te proberen dus.
Toen ik aan kwam zat er al een doorgewinterde helmondse binnenstad rat met een levend visje te vissen. Aardige kerel, na wat kletsen vertelde hij me al heel veel snoek gevangen te hebben op deze plek. Eerst zien dan geloven dacht ik, eerst maar eens even deze aruka shad junior een zwemles geven.

Het ging moeizaam. 3 baarzen weten te landen in 3 uur tijd, niet echt geweldig dus, maar iig iets! Een op de Salmo Hornet, een op de  Aruka Shad JR en een op een groen shadje uit Rob zijn collectie (Thanx Rob, volgens mij heb jij nu een mooie spro Shad van mij ;)

Toen begon die kerel ineens gek te doen en ja hoor, hij had een mooie dikke snoek gehaakt. Maar omdat hij mij was gaan halen was de snoek een beetje los gaan zitten en slaagde hij er niet in om hem om te kant te trekken voor een foto, helaas.

De dag afgesloten met een lekkere kop koffie met Baeley's, heerlijk nog ff de foto's zitten te bekijken en toen snel naar huis.

Ik ga zeker een keer terug hier