Staaldraad Onderlijn

Stalen onderlijnen kopen doe je natuurlijk in de beste roofvis webshop Fishinn.nl. Wij hebben een uitgebreid en heel breed assortiment stalen onderlijnen, geschikt voor iedere vistechniek op alle soorten roofvissen. Omdat wij een team bloedfanatieke roofvissers in dienst hebben beschikken wij over een uitgekiend assortiment stalen onderlijnen van de juiste top merken. Altijd een juiste onderlijn (rig) bij Fishinn.nl! Je ziet meteen real time de juiste voorraad en krijgt de bestelling dan ook snel thuis geleverd.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stalen onderlijn

Een stalen onderlijn is vaak noodzakelijk omdat de roofvis die je wilt vangen een bek vol tanden heeft en maar al te graag je nylon of gevlochten lijn wilt doorbijten. Het beste voorbeeld is de snoek die maar liefst 700 vlijmscherpe tanden in zijn bek heeft staan. Stalen onderlijn verkopen we zowel kant en klaar gemonteerd met wartels, spelden, of een haak gemonteerd als los op rol van verschillende merken. Kant en klare stalen onderlijnen zijn te verkrijgen in lengtes van 15cm tot en met 50cm in verschillende diameters en trekkrachten. Er is tevens veel verschil in het materiaal van stalen onderlijn. Wij hebben stalen onderlijn die geproduceerd zijn voor verschillende doelen; Drennan pike wire 7 strand stainless bronze woven, Drennan pike wire 7 strand stainless met green coating, Drennan Soft Strand micro filaments Stainless, Drennan Super trace stainless steel super 7 brown coated, Spro 1x7 stainless wire brown camou, Spro 1x7 titanium wire en de Fox Rage Predator 49 strand wire.

De onderlijnen zonder coating zijn veel dunner, maar tevens gevoeliger voor het bekende knikken. Sommige stalen onderlijnen zijn 1x7 gevlochten waar andere weer veel fijner gevlochten zijn namelijk 7x7, deze zijn veel duurzamer en knikken minder snel, nadeel is wel dat deze dikker van diameter zijn. Stalen onderlijn knopen is heel moeilijk en geniet dan ook niet de voorkeur. Wartels, spelden, haken of dreggen monteren op een stalen onderlijn gebeurd dan ook meestal met een sleeve, ook wel crimp genoemd. Dit is een koperen buisje wat meestal een lengte heeft van 5-10mm en een dikte van 2mm. Hier komt de stalen onderlijn 1x door, waarna de onderlijn door het oog loopt en daarna terug door de sleeve gevoerd wordt. Wanneer dit gebeurd is wordt de sleeve plat geknepen met een speciale sleevetang. Hierdoor zit de wartel, speld of haak muurvast gemonteerd op de stalen onderlijn.

Titanium onderlijn

Titanium onderlijn is ook zowel kant en klaar als op rol te verkrijgen bij ons van verschillende merken. Deze titanium onderlijn kan massief uit een streng gefabriceerd zijn, maar is ook verkrijgbaar in een 1x7 gevlochten titanium onderlijn variant. De massieve titanium onderlijn wordt ook vaker gebruikt voor te vissen met een jerkbait en fungeert dan als een soort jerkbaitstang.

Stalen onderlijn kopen

Omdat Fish Inn gerund wordt door een team bloedfanatieke roofvissers hebben wij een uitgekiend assortiment stalen en titanium onderlijnen voorradig van de merken; Drennan, Fox Rage, Dragon, Rozemeijer en Spro. Met een grote collectie stalen onderlijnen in alle maten op voorraad, en super scherpe prijzen, is de kans groot dat je slaagt bij Fish Inn. Andere rigs bij Fishinn.nl; method rigdropshot rigboilie rigdoodaas rigfeeder rig en vaste stok rig