Dreggen

Ook dreggen bestel je voordelig online bij Fishinn.nl! Het komt maar al te vaak voor dat het merendeel van de dreggen van fanatieke vissers bot, verbogen en zelfs geroest zijn. Verspeel jouw vis niet door een slechte dreg! Bij Fishinn.nl vind je een top assortiment vishaken en dreggen, waarbij vooral de dreggen van Gamakatsu erg populair zijn. Naar welke dreg jij ook zoekt, bij Fish Inn vindt je altijd een product dat past bij jouw wensen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zorg voor goede dreggen!

Dreggen bestellen gaat snel en gemakkelijk online bij Fishinn.nl. Te vaak zien we klanten trots met boxen vol met kunstaas binnen lopen in onze winkel . Bij nadere inspectie blijkt de helft van de dreggen helemaal niet meer scherp of zelfs helemaal bot zijn. Vaak zitten er dan ook nog ene paar geroeste dreggen of verbogen dreggen erbij in de collectie. Er wordt altijd heel veel moeite gedaan om de roofvissen gehaakt te krijgen, vele kilometers gereden en met dure boten gevist. Het zou dan toch echt zonde zijn als deze roofvissen die u dik verdient verspeeld worden door een slecht dreg.

Een gerichte collectie dreggen van Gamaksu, Owner en Fox.

Wij hebben daarom een uitgekiend assortiment aan dreggen in onze collectie zitten. Van het Japanse merk Gamakatsu voeren we de volgende series: De bekende Gamakatsu 13B treble serie in brons die al jaren de meest verkochte dreggen serie is onder de roofvissers. De Gamakatsu 18NS dreggen serie heeft hetzelfde model als de 13B serie maar is dikker en sterker van draad, deze serie heeft een nickel shining kleur. Ook voeren wij van Gamakatsu de sterke Gamakatsu treble 16 serie die veel ingezet wordt voor het zoute water op tropische rovers. Deze dreg is onverwoestbaar en kan zeer goed tegen corrosie van het zoute water.

Van het Japanse merk Owner voeren we ook enkele populaire serie; De Owner st-36BC serie is onder de roofvissers de populairste dreggen serie. Deze dundradige dreggen zijn toch echt zeer sterk en hebben een naar binnen gebogen needle point die ervoor zorgt dan de punt bij aanraking van een steen niet meteen bot is. De Owner ST-41BC treble dreg is een heel stuk sterker en dikker van draad als de Owner 36BC serie en is voorzien van de robuuste cutting point. Deze cutting point is de punt van de dreg die vlijmscherp is en beter een weg ‘snijdt’ door de harde bek van een roofvis. Deze dreggen worden veel in Nederland gebruikt voor het vissen op snoek en meerval. Als laatste voeren we van Owner de Owner ST-66N treble dreggen serie die werkelijk de meest onverwoestbare dreg is op de markt. De meerval visser en alle zware zoutwater vissen worden met deze dreggen ook gevangen hiermee.

Van Fox hebben we de complete predator serie liggen die in het verleden al meer dan hun waarde bewezen hebben. Welke dreg jij ook wenst, bij Fishinn.nl slaag je altijd. Twijfel je nog, neem dan contact met ons op, we helpen je graag met een gericht advies. 

Eenvoudig online bestellen & snel in huis!

Wij hebben alle dreggen met de voorraad status uitgebreid online staan, zodat je alleen maar kunt bestellen wat werkelijk voorradig ligt in onze winkel en magazijnen. Wij verzenden snel en probleemloos zodat er snel gevist kan worden. Haken, dreggen maar ook dobbers en vistuig, diverse soorten vislijn, een grote collectie aas & voer en een top collectie onderlijnen bestel je direct online.