Vishaak

Een vishaak bestel je natuurlijk eenvoudig online bij Fishinn.nl. Fish Inn heeft een gigantische keuze aan vishaken van de volgende merken; Fox, Gamakatsu, Korda, PB, Strategy, Fox Matrix, Guru, Kensaki, Korum, Preston, Sensas, Fox Rage, Owner, Black Cat, Madcat, Taffi en Spro. Omdat wij achter de maat haak altijd een juiste voorraadstatus hebben staan geniet je altijd een 100% correct en snelle levering. Vishaken kopen doe je daarom natuurlijk bij Fish Inn.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vis haken

Een vishaak is eigenlijk wel het belangrijkste deel van je vis uitrusting. Een haak moet betrouwbaar zijn, sterk genoeg zijn voor de vislijn en hengel waarmee je vist en altijd vlijmscherp zijn. Tegenwoordig worden alle vis haken nog eens extra chemisch geslepen, waardoor de haken nog scherper zijn geworden. Ook wordt er tegenwoordig aan het staal van de vishaak koolstof toegevoegd, waardoor vishaken niet meer snel gaan roesten en de haak goed scherp blijft. Fish Inn heeft keuze uit meer dan 500 soorten vishaken in alle groottes. Voor iedere tak van visserij is wel een ander type vishaak die zich anders gedraagt als deze in de bek van een vis terecht komt, de kunst is dan ook natuurlijk dat een vishaak zich goed moet draaien in de vissen bek en de vis perfect haakt.

Vishaak maten

Je kunt bij Fish Inn vis haken bestellen in de maten 18/0 groot tot en met maat 26 klein. De meeste vis haken zijn voorzien van een weerhaak die ervoor zorgt dat de vishaak zich niet blijft draaien in het gaatje. Hierdoor blijft de haak beter zitten en zullen losschieters niet veel voorkomen. De 18/0 haken worden natuurlijk voor de grote vissoorten gebruikt als snoek, meerval of zeevis en met de kleinste maten wordtl alleen op alver en kleine voorntjes mee gevist worden. Je moet natuurlijk je vishaak altijd afstemmen op het aas waarmee gevist wordt. Een goede verhouding tussen aas en haak zorgt daarom ook altijd voor een goede inhaking. Witvis haken voor de vaste hengel worden meestal gekozen in de maten 12 tot en met 22. Voor de feeder visserij met de feeder hengel mag er een groter maatje gekozen worden, meestal tussen haakmaat 8 tm 18. Bij de karpervisserij worden de karperhaken steeds kleiner gekozen om de slimme karpers te kunnen vangen. Karperhaken beginnen op haakmaat 1 en lopen tm haakmaat 12. Maar meestal wordt er voor een karperhaak gekozen in de maat 6 tm 8 haak wanneer er met boilies als aas gevist wordt.

Bij kunstaas wordt als vishaak vaak gebruik gemaakt van een dreg. Dit zijn eigenlijk drie vis haken die aan elkaar verbonden zijn en zorgen voor extra inhakingskans. Deze dreggen worden veel gebruikt bij het kunstaas vissen op roofvis, vissen op meerval en het zeevissen. Dreggen kan je online bestellen in de maten 10/0 groot tm maat 12 klein. Vis haken voor forel zijn meestal uitgevoerd in maat 4 tm 10 waarbij de maat 6 en 8 het meest gebruikt worden. Ook hebben we forelhaken die zijn voorzien van een spiraal die de foreldeeg of Powerbait goed vasthouden op de haak.

Dropshot haken

Een dropshot haak is een nieuw fenomeen van de laatste jaren in de hengelsport. Bij deze dropshotvisserij wordt een bepaald type dropshot haak gebruikt die een speciale vorm heeft waardoor je roofvis als baars en snoekbaars goed gehaakt wordt als het kunstaasje subtiel binnen gevist wordt. Wij hebben deze dropshot haken voorradig van de merken Fox rage en Gamakatsu in verschillende maten en modellen.

Onderlijnen en rigs

Natuurlijk kan je bij ons alle soorten onderlijnen en rigs bestellen waar vis haken aan geknoopt zijn. Deze karper rigs, witvis onderlijn, meerval onderlijnen, forel onderlijnen en dropshot rigs zijn de perfecte oplossing als je geen zin hebt om te knopen maar wel kwaliteit eist van je materiaal. Wij hebben dan ook van alle karper merken alle soorten karperrigs op voorraad liggen en honderden soorten kant en klaar onderlijnen liggen voor het witvissen, zowel voor de vaste hengel als de feeder hengel. Al deze rigs en onderlijnen zijn machinaal geknoopt met uitstekende kwaliteit vis haken van de bekende merken.Vishaken kopen doe je daarom natuurlijk bij Fish Inn. Wij staan wij voor topkwaliteit vis haken, maar dat is niet alles; Alle topmerken voor de beste prijs en snel bij jou thuis bezorgd met altijd een perfecte levering.