Fish Inn; De nr. 1 hengelsport speciaalzaak!

Fish Inn, de nr. 1 hengelsportzaak. Met een prachtige winkel van ruim 1.000 m2 hengelsportplezier en de meest uitgebreide hengelsport webwinkel / webshop met ruim 25.000 artikelen slaag je bij ons altijd. Wij kennen een rijke historie als gespecialiseerde hengelsport winkelier en al 25 jaar kan iedere gespecialiseerde visser met plezier en vertrouwen zijn hart bij ons ophalen. Onze  winkel wordt gerund wordt door fanatieke vissers, dus je bent verzekerd van de laatste nieuwtjes en een top productselectie. Fish Inn onderscheidt zich door passie én deskundigheid op het gebied van de witvis -, karper -, roofvis -, meerval en forel visserij te combineren met een uitgebreid en uniek assortiment. Topkwaliteit producten met een scherpe prijsstelling! Onze medewerkers hebben een gedegen praktijk kennis, zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en helpen jou graag met een advies op maat. Met een ruime eigen productvoorraad, die real time op de webshop vermeld wordt, zorgen wij voor een snelle levering. En ook niet onbelangrijk: Je betaald bij ons nooit teveel! Daarnaast kun je vertrouwen op een ‘geen gezeur’-service, zowel in de winkel als online.

Een prachtige hengelsportzaak van ruim 1.000 m2. 

Natuurlijk kun je direct online voordelig bij ons bestellen, maar vaak is het toch gewenst om die nieuwe hengel toch eerst zelf in de hand te nemen, die bedchair toch even uit te proberen en die bellyboat toch even in het echt te inspecteren. In 2011 is onze hengelsport winkel van ruim 1.000 m2 geopend. Bij de realisatie van onze winkel hebben wij de outdoor mega stores in Amerika als uitgangspositie genomen, waarbij het echte ‘buitengevoel’ leeft. Wanneer je bij ons binnenstapt, krijg je meteen zin om jouw volgende vistrip te plannen! Het interieur, waarbij veel met douglas en eikenhout gewerkt is, ademt puur natuur uit en geeft jou meteen het echte outdoor gevoel. Natuurlijk kun je bij een bezoek aan onze hengelsportzaak gebruik maken van de enorme praktijkkennis van onze medewerkers, voor een goed advies op maat. En ook niet onbelangrijk: de koffie staat altijd klaar! 

Over ons Illustratie

Een topcollectie met meer dan 25.000 artikelen.

Een gespecialiseerd assortiment hengelsportartikelen, waar iedere visser zal slagen. Dat is de uitgangspositie geweest bij het samenstellen van ons assortiment en natuurlijk ook bij de continue verrijking van onze collectie met nieuwe producten. Wij staan achter onze producten en wanneer onze medewerkers niet overtuigd zijn van de kwaliteit verkopen wij het simpelweg niet. Alle topmerken in de sportvisserij zijn vertegenwoordigd en van verschillende merken is Fish Inn een Pro shop. Daarnaast voeren wij van de meeste merken ook een totaalaanbod in klein materiaal. Hierdoor kunnen sportvissers bij ons maximaal in de breedte winkelen. En ben jij gek op de nieuwste producten, gadgets en trends op het gebied van hengelsport? Dan zul je goed overweg kunnen met onze medewerkers! Als er iets nieuws op de markt komt, zijn wij de eerste die er ook echt mee aan de slag gaan. Bij Fish Inn ben je verzekerd van een top productselectie, inclusief de laatste nieuwtjes! 

Een ervaren team met enorm veel productkennis. 

Een gericht advies, daar kun je vanuit gaan bij Fish Inn. Onze  winkel wordt gerund wordt door fanatieke vissers met een gedegen praktijk kennis. Wij zijn dan ook altijd op de hoogte van de laatste trends en helpen jou graag met een advies op maat. Je kunt ons mailen, bellen, een contactformulier invullen, of een bezoek brengen aan de mooiste hengelsportzaak van Nederland, wij zullen er alles aan doen om jou te voorzien van een goed en gericht advies, waar je ook echt iets aan hebt!

De (juiste!) voorraad is online gewoon zichtbaar.

Wij begrijpen dat de indicatie van de levertijd een belangrijke voorwaarde voor jou is. Jij wilt immers morgen al naar de waterkant met jouw nieuwe visspullen, of de volgende vistrip is al over een week, dan wil je zeker weten dat jouw bestelling voordat je vertrekt binnen is. Daarom werken wij met een real time voorraad systeem. Dit wilt zeggen dat je bij ons op de webshop bij het product altijd een correcte levertijd ziet staan. De status 'op voorraad' betekent dat het product ook echt bij ons in de schappen ligt en wanneer jij op werkdagen - voor 15.00 - besteld, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verwerkt (levertermijn 1 - 2 werkdagen)! Bij Fish Inn zorgen wij ervoor dat jij jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt, hier doen we alles aan!

Je betaald bij ons nooit teveel. 

En ook begrijpen wij dat jij waarschijnlijk niet graag teveel betaald. Wij hanteren een scherp prijsbeleid, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze hengelsport artikelen en staan garant voor een optimale prijs - kwaliteit verhouding. Hier selecteren wij (streng!) op. Hierbij is onze uitgangspositie altijd de laagste prijs. De kans is dan ook groot dat jij de producten die wij aanbieden nergens goedkoper vindt. En vind je een specifiek product toch bij 1 van onze concullega's voor een lagere prijs, geef ons dan een seintje. Wij zullen er alles aan doen om dit aanbod te overtreffen, of in ieder geval te matchen. En natuurlijk geldt dit zowel voor onze online klanten als voor onze winkel klanten, deze prijzen zijn uiteraard precies gelijk! 

Een duidelijke online focus.

Wij begrijpen de behoefte van de moderne consument en Fish Inn was dan ook 1 van de eerste hengelsportzaken met een duidelijke online focus. In 2010 hebben wij al de webshop Roven.nl overgenomen. Deze webshop was toentertijd toonaangevend binnen de meerval- en roofvisserij. Bij deze overname hebben wij enorm veel kennis in huis gehaald op het gebied van online en het optimaliseren van de user experience van onze klanten. Roven.nl was namelijk ook de eerste webshop in de hengelsport die met voorraadbeheer werkte en de bestellingen soepel uit kon leveren. Al deze kennis en kunde hebben wij bij de realisatie van onze eigen webshop toegepast en verder ontwikkeld.

Bij Fish Inn streven wij naar een optimaal online totaalconcept: Een gebruiksvriendelijke webshop met een perfect uitgebalanceerd productassortiment, scherpe prijzen, een kloppende voorraadvermelding, veilig winkelen en betalen en een snelle levering. Maar ook een gericht antwoord in het geval van vragen, een correcte en snelle afhandeling van retouren en een 'geen gezeur' service overall.