Fin nor - fishing - molens

Fin-Nor

Fin Nor fishing is een Amerikaans merk die molens en reels produceert in Amerika. Fin Nor produceerde vroeger alleen molens en reels voor de Big Game visserij op de grote vissoorten. Deze naam heeft het merk Fin-Nor weten te behouden door compromisloze hightech producten die speciaal ontworpen zijn voor extreme situaties te blijven ontwikkelen. Hierdoor heeft Fin Nor hun markt verbreed en is dit merk de laatste jaren ook molen modellen gaan ontwikkelen voor de vele andere vormen van vissen zoals het meerval, karper en roofvis vissen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Fin Nor Offshore molen

De Fin Nor Offshore spinning molen is een molen die in Europa veel gebruikt wordt tijdens het zeevissen op vissoorten zoals tonijn en roggen. Op het zoete water is deze Fin Nor Offshore molen het meest bekend onder de meerval visser. Bij het statisch meerval vissen wordt eigenlijk geen ander merk molen genomen dan de Fin Nor Offshore molen omdat dit model Fin-Nor molen onverwoestbaar is. Ook al vis je met de zwaarste meerval hengels en de zwaarste gevlochten lijnen bij deze Fin Nor Offshore molens blijft de lange levensduur gegarandeerd. Het Fin Nor offshore 6500 model wordt tijdens het meerval vissen het meest gebruikt als er gevist wordt met kunstaas of als er vanuit een boot gevist wordt waar het overbodig is enkele honderden meters lijn op je spoel te hebben. Het Fin Nor offshore 9500 is het meest bekende model om statisch mee op meerval te vissen. Dit model Fin-Nor Offshore heeft een grote lijncapaciteit waardoor er ook op grotere afstand gevist kan worden. Wij hebben jaren geleden enkele meerval viskampen in Spanje grote aantallen Fin Nor Offshore molens geleverd die deze vandaag de dag nog steeds iedere dag in gebruik hebben.

Fin Nor Lethal molen

Deze Fin Nor Lethal molen is te verkrijgen in vier verschillende maten en zijn echte werkpaarden. De Fin Nor Lethal molen is geschikt voor de roofvisserij en de twee grote maten voor de visserij op meerval met kunstaas of vanuit een boot. Doordat de Fin Nor Lethal molen een zwaar uitgevoerd binnenwerk heeft zijn deze niet de lichtste molens maar wel een van de meest robuuste molens.

Fin Nor molen kopen bij Fishinn.nl

Een Fin Nor molen bestellen doe je eenvoudig in onze webshop. Heb je toch liever eerst de molen in je handen dan ben je natuurlijk van harte welkom in onze mooi winkel waar je alle modellen Fin Nor molens in je handen kunt nemen. Onze verkopers helpen je natuurlijk graag op weg wat de juiste keuze Fin Nor molen voor jou zal zijn. Mocht je online een Fin Nor molen bij ons bestellen en toch niet overtuigd zijn over de maat of het type molen dan kan deze eenvoudig geretourneerd worden of omgeruild worden. Een Fin Nor molen koop je daarom bij Fish Inn; Fin Nor molen van topkwaliteit voor super scherpe prijzen.