Floatmaster bellyboat - belly boten XL en ultralight

Floatmaster

Een Floatmaster belly boat bestel je direct online - voor de beste prijs - bij Fishinn.nl: De Bellyboat (en toebehoren) specialist! Floatmaster is een toonaangevend merk onder de bellyboats dat voor kwaliteit en duurzaamheid staat. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze mooie winkel, waar wij deze Floatmaster bellyboten opgebouwd hebben staan. Omdat onze verkopers zelf bloedfanatieke bellyboat vissers zijn kunnen wij jou van perfect praktijk advies voorzien.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een Floatmaster kopen omdat deze staat voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid

De Floatmaster bellyboat is de PVC bellyboot die zwaar gebruik kan verduren en beschikt over een zeer lange levensduur. Om de veiligheid te garanderen is deze zware kwaliteit bellyboat uitgevoerd met 3 separate luchtkamers die het bellyboat vissen extra veilig maken. Het extra (soms) optionele airdeck onder de zitting zorgt voor extra draagvermogen, zodat zelfs zwaardere personen ruim bovenop het water zitten.

Een Floatmaster XL kopen doe je als je voor het beste gaat.

De Floatmaster XL Air bellyboat is een PVC bellyboot die als een luxe troon zit, omdat deze extra hoogte heeft die het airdeck biedt.  Een minpunt bij vele bellyboten dat door Floatmaster is opgelost zijn de  XL tassen met hun afmeting van 40 x 20 x 25cm, de tassen zijn eenvoudig afneembaar en kunnen hierdoor gemakkelijk gereinigd, of zelfs helemaal thuisgelaten worden. De Floatmaster XL Air bellyboot heeft een totale lengte van 170 cm en is  110 cm breed met een totaal gewicht van deze Floatmaster bellyboat van 11kg inclusief airdeck. Omdat Floatmaster zoveel vertrouwen in deze top kwaliteit bellyboat heeft zit er 3 jaar garantie op de bladders. Een ander bijkomend voordeel van de floatmaster bellyboats is dat deze allemaal float plus ready zijn, zonder dat je hier voor bij hoeft te betalen. Wil je ooit de upgrade naar het float plus systeem gaan maken dan is de floatmaster de ideale bellyboat.

Een Floatmaster ultralight bestellen is de juiste keuze voor de snelle korte sessies.

De Floatmaster UL Ultra Light Bellyboat is zoals de naam reeds doet vermoeden een lichtgewicht PVC bellyboat, die net als de andere modellen uitgevoerd is met 3 separate luchtkamers voor extra veiligheid tijdens het bellyboat vissen. Bij de floatmaster UL is de juiste bellyboat om voor vissers die graag snelle sessies vissen, maar ook zeker de vliegvissers beleven veel plezier aan de Floatmaster UL Bellyboat. Ondanks zijn lichte gewicht gemaakt van oersterk PVC en vanwege zijn geringe gewicht van maar 8kg zeer praktisch te vervoeren. Het kleine formaat van 150x110cm maken deze bellyboot daarnaast erg handzaam en gemakkelijk in transport. De Floatmaster Ultralight heeft als voordeel dat deze float plus ready is zonder dat je hier voor bij hoeft te betalen. Uiteraard worden de floatmaster bellyboats als een complete set met voetpomp geleverd.

Een Floatmaster bellyboat bestel je natuurlijk bij Fishinn.nl!

Omdat onze winkel en webshop gerund wordt door bloedfanatieke roofvissers en meerval vissers die zelf graag met een bellyboat vissen ben je bij Fish Inn aan het juiste adres. Wij kunnen al jouw vragen beantwoorden en kunnen jou van praktijk gericht advies voorzien. Bestel vandaag en ga morgen al aan de slag met jouw Floatmaster bellyboat! Met een mooie selectie op voorraad kunnen wij jouw nieuwe Floatmaster belly boat snel bij jou thuis bezorgen! Eenmaal een floatmaster altijd een floatmaster!