Outcast fishing bellyboats - belly boot – (super) fat cat – fish cat

Outcast

Een Outcast bellyboat bestellen doe je natuurlijk bij Fishinn.nl. Fish Inn is toonaangevend op het gebied van vissen met een bellyboat op roofvis en meerval. Alle Outcast bellyboats zijn voorzien van scherpe online prijzen en kun je ook bezichtigen in onze mooie winkel. Omdat veel medewerkers van ons team zelf fanatiek met een bellyboat vissen ben je bij ons aan het goede adres.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Float Plus Two bellyboat
  Float Plus Two bellyboat

  De ontwikkelaars van het Floatplus Pro systeem kunnen de pioniers binnen het bellyboaten genoemd worden. Na de introductie van het Float Plus motorsysteem kan een geheel zelf ontwikkelde bellyboat niet uit blijven. Met alle belly boat ervaring in gedachte werd er terug gegaan naar de tekentafel. Hier werd alle kennis en jaren lange ervaring van het vissen vanuit de bellyboat nogmaals overzien. Alle plus en minpunten van de bellyboats op de huidige markt zijn nogmaals onder de loep genomen. Toen de verbeterpunten eenmaal duidelijk waren is de Float Plus 2 bellyboat van scratch af aan opnieuw ontwikkeld. Na de ontwikkeling van het eerste prototype Floatplus 2 bellyboat begon het testen en proefvaren. Na een lange periode van constant verbeteren en door ontwikkelen is de Float Plus 2 bellyboot die u nu voor u ziet geboren. Als je de bladders van deze pas 'geboren' bellyboot bekijkt valt de unieke vorm natuurlijk direct op. Juist deze vorm zorgt voor uitmuntende vaareigenschappen, Conische tubes zorgen voor het juiste drijfvermogen op de juiste plaats. Door deze conische vorm heb je tevens een perfecte balans en zo min mogelijk water weerstand. Deze lage waterweerstand wordt mede veroorzaakt door de super lage diepgang van de Floatplus 2 belly boot, ook zorgt deze lage diepgang ervoor dat deze nieuwe bellyboat super wendbaar is en gemakkelijk om zijn as draait. Als ontwikkelaar van het Float plus systeem is er natuurlijk vanaf het begin getest met het elektrisch bellyboaten met dit systeem, hierdoor is er speciek ontwikkeld op een lager verbruik en meer snelheid. Voor de verwende bellyboater die graag veel accessoires op zijn bellyboat plaatst is de gehele bellyboat vrij van verdikkingen en kan je alles daar verlijmen waar je maar wilt. Handvaten hoe je op de floatplus bellyboot niet zelf te plaatsen, deze zijn reeds op de juiste plek gemonteerd waardoor het transport super gemakkelijk is. Doordat de bodem schuin geplaatst is heb je altijd de beste stabiliteit en een perfecte zithouding, deze zithouding wordt tevens gegarandeerd door het unieke bevestiging concept van de stoel die ook na een lange dag nog steeds in de perfecte positie staat. Natuurlijk is de Float Plus Two Belly boat Float Plus ready en hoef je niets te lijmen voor gebruik van een Float Plus Motor. Een extra feature is het gat in de opblaasbare bodem waardoor de besturingskabel van de motor gemakkelijk doorgevoerd kan worden. Deze vismachine is perfect voor zowel pelagisch, verticalend, diagonalend of werpend vissen. Daarbij is de Float Plus 2 bellyboat zeer geschikt voor vliegvissers en naast het grote water ook zeer zeker voor kleinere wateren. De Floatplus 2 bellyboat heeft een formaat van 160x118cm en weegt maar 9Kg.

  Floatplus FP10217 836430007537
  Op voorraad

  Levertijd: 1-2 werkdagen

  € 589,95
  Gratis verzending
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een Outcast bellyboat kopen als je voor lichtgewicht gaat

Outcast belly boats onderscheiden zich tussen alle rubberen modellen bellyboats vooral op het gebied van gewicht. Een Outcast bellyboot is snel al de helft lichter als de rubberen en pvc belly boats die de laatste jaren op de markt zijn gekomen. Iedere bellyboat visser kan zich wel de vistrips herinneren dat er grote afstanden met de bellyboat en toebehoren gelopen moest worden, hier komt een Outcast boat super tot zijn recht. Enkele populaire modellen bellyboats zijn de Outcast Bellyboot Fat Cat Steel, Outcast Fish Cat 5 Max, Outcast fish cat 4, Outcast fat cat, Outcast prowler en de meest populaire Outcast super fat cat. Al deze bellyboats zijn voorzien van een stevige duurzame en onverwoestbare nylon (Urethan bladders) binnen bladders, die een lange levensduur garanderen. De meeste Outcast modellen hebben een foam stoel en rugleuning die ervoor zorgt dat een perfect zitcomfort geboden wordt. Bij alle medewerkers van Fish Inn zijn fanatieke vissers die graag op roofvis en meerval vissen vanuit een bellyboat. Nog sterker, wij hebben de rage om meerval vanuit de bellyboat te bevissen zelf neergezet! En twijfel je nog over welke Outcast fishing bellyboats - belly boot de juiste keuze is? Vraag onze bellyboat experts gerust om advies. Altijd een passende bellyboat bij Fishinn.nl!